bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canim rabbim evlatlarimizin guzel gunlerini cumlemize gostermeyi nasip etsin insallah rabbim sanada go lundekini saglikla nasip etsin canim hayirli cumalar
Sağlıkla kollarına almak nasip olsun Canım. Kızlarının güzel günlerini gör inşallah

Canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun gene anneciğine. Seni çok iyi anlıyorum benim annemde 2hafta sonra memlekete gidecek ve eylüle kadar yok.
Benimde dün eşim Eylül sonu 20 si gibi amerikaya gitcekmiş Ekim başına gelcek 15 gün kalacakmış. Benimde moralim bozuldu doktor 15 20 Ekim arası sezeryan demişti. Hadi yetişemezsen erken doğum olursa yanımda olamazsan diye ağladım kızdım küstüm oda iş için napıyım yetişirim diyip durdu. Reddederse kariyeri için iyi olmazmış dün tekmeledi demiştim akşam gelince dokındurmadım karnıma küstük diye

Kızlar bizim pazartesi pasamizla randevumuz var ben şimdiden rüyalar görmeye başladım. Doktor bu erkek değilmiş bizi kandırmış kızmış diyordu. Ben şok böyle bir şey olabilir mi kızlar ya? Bende doktora diyorum biz daha 2 gün önce mavi mavi bir sürü ciciler aldık diyorum doktor artık 2.ye kalır annesi diyordu

Ikra meyra canım gözün aydın rabbim gönlüne göre verdi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aaayyy canim benim allah razi olsun rabbim seninde gonlune gore nasip etsin saglikla insallah hayirli cumalar canim

Evet canim hem de cok zor.
Ev bomboş geldi bi anda, kizim uyandi anneanne nerde diyo, iyice kotu oluyorum
Oyy canim benimmm biz yakiniz annemlere ama yine de haftada 1 kere ancak goruyorum bende cok ozluyorum gecen gece annemi ozledim diye agladim ada da anneme cok duskun senin kiz gibi annane annane diye diye geziyo evde

Canim bakarsin erken gelir kusme tatlim esinin elinde degilki hem sende sanci gelmeden sezeryana girme miladi dolsun bebislerin ben iki oglumdada sancilarim gelice sezaryan oldum ikinci oglum 1 kasimda alicakti oglusum 20 kasimda sanci ile dunyaya sezeryanla geldi 2800 dogacakti 1 kasimda 20 kasimda 3700 dogdu tatlim rahat ol erken girme doguma

benseniyerim Allah kavuştursun kuzum. Gurbet zor ama Rabbim ölüm ayrılığı vermesin. Çok zor uzak olmak ama üzülme canları sağolsun.
Evet canim Allah beterinden saklasin dedigin gibi...
Sagolsun aylarca evini barkini birakip kizima bakmaya geliyor, Allah onlardan razi olsun...

O kadar ikna etmeye calistim ki biraz daha kalsin diye ama olmadi
Ramazan oncesi eve gidip islerini bitirmek istedi haklı olarak ama cok zor iste boyle kalmak
Uzulmeeeee kuzuuu benim ablam taaa izmirde annem 2 ay kaldi hamile riskli donemi atlatana kadar o da cok aglamis annemi gonderirken 2 gun zor gelir sonra alisirsin napican yazik kadinin da evi var bi suru isi var benim babam yanlizdi bide burda bi suru perisan oldu uzulme bak yarin birgun oglusunun haberini alirsin doguma gelir annecigin 40 gun kalir o zaman ne kaldi surda kuzum

Ayyy heralde öyle olmaz benimde aklıma gelmiyor değil bu soru. Bidahaki gidişimde yanlış görmüşüz kordon dermiş inşallah öyle olmaz canım.

Oyy canim benimmm biz yakiniz annemlere ama yine de haftada 1 kere ancak goruyorum bende cok ozluyorum gecen gece annemi ozledim diye agladim ada da anneme cok duskun senin kiz gibi annane annane diye diye geziyo evde
Benimki de cok duskun anneme, cok da benziyor zaten :)
Simdi apartmandan sesler duydu, annanne diye bekliyor kuzum

Gunaydin tatli annisler ve tali minnaklari cumaniz hayirlara vesile olsun insallah selamun eleykum .. hayirli cumalar dua ile ecmain..

Eklentiler

• IMG-20160527-WA0000.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…