bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy heralde öyle olmaz benimde aklıma gelmiyor değil bu soru. Bidahaki gidişimde yanlış görmüşüz kordon dermiş inşallah öyle olmaz canım.
Canım bizim için olsa farketmez ama öyle alıştık ki paşa aşağıya paşa yukarıya büyük şok olur bizim için

Ayyy heralde öyle olmaz benimde aklıma gelmiyor değil bu soru. Bidahaki gidişimde yanlış görmüşüz kordon dermiş inşallah öyle olmaz canım.
16+5 de yanilma olmaz tatlim insallah gonlumuzdeki saglikla duydugumuz olur insallah .....

Dun cocuklarin yazlik kisliklariyla ugrastim 1 saat utu onlarin kiyafetlerini utulemekle ugrastim.bugun kalcalrim bile agriyor egilemiyorum ben hic bir is yapamiyorum.benim gibi bitik bi is yapamayan varmi.
Ben tatlim yapamiyorum bitkin dusuyorum sag olsun esim evi supuruyor bende toz aliyorum bulasik camasir makinada geriye ne kaldiki banyo tuvalette esimde allah razi olsun esimden cook yukumu aldi sukur .....

Ben baskalarina karsi degilde esime en ufacik biseyde kizabiliyorum.adamcikda susuyo tecrubeli artik 3. Olunca anlayisla karsiliyor bu halimi.bende artik eski halime donmek istiyorum

Yok canim. Deismez kizda bazen oluyo ama pipi gorduleese mumkun deil bu haftadn sonra
Ayyy canım ne bileyim doktora gitme günümüz yaklaştı mi ben hep böyle rüyalar görüyorum. Mesela bu gece suyum geldi deyip gidiyorum uyandım yattım bu sefer cinsiyeti değişti diye gördüm...sabaha kadar pasayla uğraştım anlayacagin

Ben tatlim yapamiyorum bitkin dusuyorum sag olsun esim evi supuruyor bende toz aliyorum bulasik camasir makinada geriye ne kaldiki banyo tuvalette esimde allah razi olsun esimden cook yukumu aldi sukur .....
Ahh ahh nerde oyle koca poposunu kaldirip suyunu almaz anca emreder yaradana siginip yapistirasim geliyo bazen

Aslında ilk doğumda bende sanciyla gittim açılma olmadı bebek oksijensiz kaldı dediler acil sezeryan oldum. Bu sefer ilk doktora bilgilerimi verdiğimde. İlk sezeryanmış buda sezeryan olur 2 hafta önce 15 20 Ekim gibi alırız dedi. Bilmiyorum şuan kızım 13 gün önce doğmuştu.sancıyla gitmiştim. Arada 10 gün olcak eşim yetişir belki ama en hassas zamanımda yanımda olmıcak çok moralim bozuldu Temmuz Ağustos olsa bukadar zoruma gitmezdi.

Yok yok deismez eltime 16. Hf da oglan dediler simdi tosuncuk gibi oglu mumkunu yok kordon kapatsa soylemezdi oyle seyler kafana takma

Yapma kuzum nolursun adamcagiz is icin gidiyo sizin icin emin ol oda istemezdi seni oyle birakip gitmek sende annenlerde filan kal yanliz kalma yetisir esin kiz erken geldi diye buda erken gelcek diye bisey yok sakin ol stresten uzak dur daha cooooook var belkide gitmiycek ne belli

Evet canim doguma gelicek bi daha insaallah. Yazin da biz gitcez nasipse.

Canim allah razi olsun rabbime sukurler olsun iki kizim olacagini hissettim rabbim nasip etti sukur rabbime canim yaa benim kizlar simdiden paylastiniz durun yaa kiz sevgisini bir yasayim tatlim saka bir yana cok mutluyum yaaaa
Ayyy bu profil fotondaki gibi iki minnoş mu geliyor şimdi, böyle pembe tüllerle foto bekliyorum bak mevhibe meyra:):):) Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah, çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…