bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım senin de cuman mübarek olsun bence senin dikkat etmenle ilgili değil tamamen yapı biz ailecek hep inceyizdir annemde üç çocuk doğurmuş kilo almamış hiç de dikkat etmeyiz bence meyobolizma meselesi yani kendini kötü hissetme alsan da doğumda sonra spor yaparak verirsin.. Ben sadece çok meyve sebze yerim et hiç görmesem aramam ama dedim ya yapı meselesi

My moonlight ve Ikra meyra çok teşekkür ederim 1 hafta önden gidiyormuş bebiş bacak arasında kordon varmış muhtemelen kız dedi ama hazırlık yapma zaten Mihrimah sultanımın kıyafetleri var kız olduğu kesinleşirse çok hazıelığa gerek yok. Ben belki buda erkek olur baba kızı kıskanmayı bırakırım diyodum ama nasip sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah

Anneden uzakta yasamanin sikintilari.nasipte boyleymis.gelir anneleriniz tekrar dayanamaz onlar.uzulmeyin
Annem izmirde ben erzurumda, cok uzagiz cooooook

Bu arada azicik is yapsam ben de pert oluyorum senin gibi canim. Gecenlerde banyo temizledim, 3 gun bel ve bacak agrisindan zor yurudum

Canım kordon varmış bidahakine belli olur inşallah gönlündeki olur. Sağlıklı olduğuna sevindim canım.

Ayyy bu profil fotondaki gibi iki minnoş mu geliyor şimdi, böyle pembe tüllerle foto bekliyorum bak mevhibe meyra:):):) Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah, çok şükür.
Ilk supriz suslu bandana baya supriz yaptim 7 paket acti ve supriz koklaya koklaya agladi esim annem diyerek mevhibem diyerek agladi canim cok guzel duygu rabbim cumlemize gonlundekini yasatsin insallah... ecmain

Eklentiler

• 20160527_002609.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 30
@sinemnur iki pembe bandana aldim dun cok guzeller insallah canim profildeki gibi suslicem kizcelerimi ayyy ne guzel kizcelerim kelimesi rabbim cumlemize hem.pasa hem prensese nasip etsin tatlim hayirli cumalar
Aldiklarini paylas tatlim. Bana da fikir olsun. Bende alicam kizima suslu puslu tullu. Susler susler bakariz. Herife diyorum napcan simdi. Eve kitlicem sizi kizima kimse bakmasin diyor.

Kısslar Günaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
1 hafta daha büyüdü bebislerimz İnşallah
Hafta biterken ben çok mutlu oluyrm
Bu arada kısslar benm uyku muhabbetim yeni başladı diyeblrm.önceden uyumazdim çok uykum oluo gibiydi ama şimdi gözümü acamiyrm.daha yeni uyandm mesela.Böyle sonradan olması normal mi ki.herşeyden de şüphelenir oldum yaa Ne zamandır bebeğimi de görmedim ya ondan herhalde

Ben tatlim yapamiyorum bitkin dusuyorum sag olsun esim evi supuruyor bende toz aliyorum bulasik camasir makinada geriye ne kaldiki banyo tuvalette esimde allah razi olsun esimden cook yukumu aldi sukur .....
AY CANIM AYNENN Bİ YUMURTA KIRAMAYA EŞİM YEMEK YAPMAYA ÇALIŞIYOR EVİ SÜPÜRÜYO BANYOYU BALKONU FALAN YIKIYO MAŞALLAH DİYORUM HEP BÖYLE DEVAM ET DİYORUM

Geçmiş olsun canım korkma bende 2 defa öyle kanama yaşadım çok şükür şuan bitti dinlenme verdi doktor yattım bi süre progestan verdi onu kullandım 12. haftama kadar. şuan herşey yolunda şükür bazen olabiliyor öyle kanamalar inş en kısa zamanda iyleşirsin canım

Ilk supriz suslu bandana baya supriz yaptim 7 paket acti ve supriz koklaya koklaya agladi esim annem diyerek mevhibem diyerek agladi canim cok guzel duygu rabbim cumlemize gonlundekini yasatsin insallah... ecmain
Ayyy canım çok güzeller Rabbim bebişinin saçlarında görmeyi nasip etsin inşallah

Aldiklarini paylas tatlim. Bana da fikir olsun. Bende alicam kizima suslu puslu tullu. Susler susler bakariz. Herife diyorum napcan simdi. Eve kitlicem sizi kizima kimse bakmasin diyor.
Tamam tatlim paylasirim aayyy cok guldum kitlicek oylemi ayyyy kiskanilmaz' mi prensesimiz olucak aayyy cok guzel duygu canim

Son düzenleme:
Ayyy canım çok güzeller Rabbim bebişinin saçlarında görmeyi nasip etsin inşallah
Allah razi olsun tatlim cok sukur rabbim nasip etti kiz sevgisini hemde iki kizce cok sukur rabbim cumlemize yasatsin pasayi ve prensesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…