bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Antihindistancevizi buarada kiloya takılma ben 50 kiloyum eltim 60 larda kaynana ikimizi de beğenmiyor.Ben çok zayıfim eltim de kilolu ona göre.Asıl neden bizi beğenmemek için sebep.bi ortası olamadık
Aynen kuzum maksat begenmemek. Bende ilk evlendigimde kayinvalidem derdi cok zayifsin sarilcak yerin yok. dogurauim da Allah imin izniyle spora baslicam 40 gunden sonra. Pusette uyurken bende yaparim sporumu. Hihhhh..

Ooh ne güzel vallahi organik organik beslensin bebişler
Ayy evet canim hersey hormonlu heryerimiz agriyor bacaklarim cekiliyor resmen ne kadar iyi beslensekte hormonlu olunca hic bir etkisi olmuyor vitaminlerde olmasa yatakta kalkamayiz galiba allah razi olsun canim cumlemizin bebekleri iyi beslensin insallah.... saglikla kalin tatlim

Ayy kıskandım vallahi Allah izin verirse eşime söyleyeyim haftaya bizde gidelim yumurtalığa çok severim oranın havasını ,ramazan başlamadan miss gibi balık yiyelim gidip

Aynen kuzum maksat begenmemek. Bende ilk evlendigimde kayinvalidem derdi cok zayifsin sarilcak yerin yok. dogurauim da Allah imin izniyle spora baslicam 40 gunden sonra. Pusette uyurken bende yaparim sporumu. Hihhhh..
Canım takma kağanı vallahi şaşışırıyorum senin yazdıklarını okudukça bu kadar cadı ,yüzsüz ,kaayınvalide yook başaçıkması zor vallahi sen haklısın en iyisi görüşme sen ne siniryaa vallahi pess

Bende ilk gebeligimde oglumu pusete koydum 2 saat yuruyus yaptim tabi oglum 12 aylikti basladigimda 5 ayda 25 kilo verdim ekmek sadece kahvaltida vardi kahvalti gunun en onemli ogunu ona dikkat ettim iyi beslendim kahvaltida diger ogunler yogurt - salata- meyve tabagi -2 saate bir tukettim yazdiklarimi aksam yemegini saat 18=00 den sonraya birakmadim ikinci gebeligimde dikkat ettim 12 kilo aldim sadece dogum sonu zayifdim bu hamileligimde kilo alimi basladi 4 kilo aldim bakalim nolcek :)

Valla kaynanadan ne yapsanız kurtulamıyorsunuz.. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz ama annesi evliliğimizin içine ediyordu 1.5 sene ne oğlu görüştü ne ben görüştüm telefonda bile konuşmadık ama ne oldu sonra yine görüşmek zorunda kaldık sorunlar yine başladı.. 3 yıl önce öldü kaynanam o gün bugündür tek kavgamız olmadı böyle düşündüğüm için bazen kızıyorum kendime ama olan bu napıyım

Şiddet ve aldatma yok ama pskolijik olarak yipratmisti ama gelmem iyi olması şimdi de benim ailem gelip özür dilemedwn salmayiz gidersem de bizi unut diyorlar ve iki arada kalıyorum napicam şaşırdım.
Canım evet hamilelik, lohusalık hassas geçiyor maalesef eşler bu konuda daha duyarlı olmaya çalışmıyor .annenler haklı biraz eğer seni esinle konuşmadan gönderirlerse eşin seni ciddiye almaz bundan sonra maalesef aileler araya girince böyle oluyor Sen takma kafanı sabret eşin gelip özür diler merak etme

hayırlı olsun canım Rabbim bizlere de gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.Ben ilk kez duyuyorum ne için yapılıyormuş?

Kızlar benim göğüs ucumdan sarı su geliyor. İlk iç camasirimda farkettim baktim bi şey bulaşmış göğsümü hafif sıknca ucunda sarı bi su geldi. Bu ne olaki?
Sakın sıkma uğraşma Can'ım gebelikte göğüsle uğraşmak çok tehlikeli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…