bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benim hayatimin hic bir alaninda ekmek yer almadi sevmiyorum ekmek tuketmeyi kahvaltida bile. Benim vazgecilmez yemegim makarna. Evet dikkat etmek gerekiyor ama ben edemedim pek.

Insallah gelmem diyor ama bakalim o da inat ediyor artik diyoeum sen cocugunu hic mi dusunmuyorsun diyorum bana cocuk bahanesiyle duygu somurusu yapma diyor :) gelemem nasil gittiysen oyle gel diyor yani anlayacagin işler çok karmaşık. Dedim eğer cocuguma stresten dolayı bir sey olursa o zaman herkese sorarım.

Selam kızlar bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Mide bulantım bi geçmek bilmedi. İlaç içmezsem bütün günüm berbat geçiyor birde kasık, bel ve bacak ağrım var bugün acaba magnezyum eksikliği mi başladı?

Kızlar benim göğüs ucumdan sarı su geliyor. İlk iç camasirimda farkettim baktim bi şey bulaşmış göğsümü hafif sıknca ucunda sarı bi su geldi. Bu ne olaki?
Agiz sutu dedikleri sey gelmeye baslamis bebis dogunca almasi gereken süt de denir kendisine sıkmamani tavsiye ederim.

Kızlar benim göğüs ucumdan sarı su geliyor. İlk iç camasirimda farkettim baktim bi şey bulaşmış göğsümü hafif sıknca ucunda sarı bi su geldi. Bu ne olaki?
Canim sut artik basliyor bebegin icin bende ilk gebeligimde denemistim sari sivi geldi agizsutu oluyor tatlim minnagina

Evet canim mahnezyuma baslamalisin tatlim bende kotuyum

Canını sıkma yat dinlen çok yorulma inşallah 36 doldurursun canım. Prensesler vaktini bekler annesini üzmezler sende başkalarının anlattıklarını kafana takma canım.

Ayy kadın beni bile sinir etti yaa. Allah sabır versin güzelim. Böylelerine çirkef bi gelin lazım işte. Ağzımı bozmayım neyse. Sen kocanla görüş çocuk doğana kadar o kadınla görüşme canım. Kocanda sana uyarsa ismini koy doğunca onuda adam yerine koyma.

Canını sıkma yat dinlen çok yorulma inşallah 36 doldurursun canım. Prensesler vaktini bekler annesini üzmezler sende başkalarının anlattıklarını kafana takma canım.
Aayy insallah kuzum cumlemizin minnaklari zamaninda gelir insallah

Agiz sutu dedikleri sey gelmeye baslamis bebis dogunca almasi gereken süt de denir kendisine sıkmamani tavsiye ederim.
Canim nasilsin iki pasana prenses gelir saglikla insallah ogrendinmi tatlim cinsiyetini saglikl kalin ... ecmain

Cocuk ismi kesin herifle benim ortak begenimiz olacak. Ama gitme konusunda gorusme konusunda cok dolduruyor esimi ne kadar daha idare edebilirim bilemicem.

A Antihindistancevizi canım sana da böyle cins kaynanası olan tüm diğer gelinlere de Allah sabırlar versin.. Okudukça sinirim bozuldu vallahi.. Hele sen kimsin ne demek, esas sen kimsin? Benim eşimin ailesi de nişandan bugüne kadar emin ol hiç bir şey yapmadılar bize. Maddi manevi en ufak destekleri olmadı. Ama en azından ufacık bi kötü söz bi imalı bakışları bile olmadı diyorum bunları okuyunca. Faydaları yok ama çok şükür zararları da yok. Allah seninkine de vicdan akıl fikir versin ne diyeyim.. Oğlunun mutluluğu ile yuvası ile oynuyor, Allah bunun hesabını sorar.. Sen de bebeğinin hatrına duymamaya çalış canım, tabiri caizse he de geç :) güzel yüzünü de tatlı bebişini de üzme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…