bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cocuk ismi kesin herifle benim ortak begenimiz olacak. Ama gitme konusunda gorusme konusunda cok dolduruyor esimi ne kadar daha idare edebilirim bilemicem.
Canım çok ısrar ederse eşin misafir gibi git köşede otur çayını iç yemeğini ye çok laubali olmadan eşine belim tuttu kasık ağrım var.hadi kalkalım de bitir işi. Haa kaynanan el gibi oturuyorsun derse. Sen kimsin dediniz ya anne. Ona göre oturuyorum dersin.

Valla gittigimde oturacagim yeri supurmem gerekiyor oyle olunca tum odalari supuruyorum toz aliyorum biraz titizlik takintim astim da var evde toz icinde oluyor kayinvalidem de benim tersim umursamaz ev tozmus kirliymis hic onemsemez mecbur gidince sil supur. Yemegimi kendim yapiyorum kayinvalidem tadina bakip kasogi icine sokanlardan tum mutfagi domestosla temizliyorum. Misafir gibi olamiyorum malesef.

KIZLAR İYİ BİR BİLGİ

Kegel egzersizleri

Kegel egzersizleri rahim ve vajinada bulunan kasların güçlendirilmesi için yapılan, idrar kesesi, vajina ve rektumu güçlendiren egzersizlerdir. Kegel egzersizleri hamilelik ve sonrasında idrar kaçırma ihtimalini azaltır. Ayrıca rektal ve vajinal bölgedeki kan dolaşımını arttırarak hemoroite(basur) karşı korunmanızı da sağlar.

Kegel egzersizleri nasıl yapılır?

Sanki idrarınızı tutmak ister gibi vajinal kaslarınızı sıkın ve ardından serbest bırakın. Bu esnada nefesinizi tutmayın. Normal bir şekilde nefes alın, bacak ve karın kaslarınız serbest haldeyken sadece vajinal bölgeyi sıkın. Bu “tutma” egzersizini yaparken 10’a kadar sayın ve serbest bırakın. Günde 3-4 kez bu egzersizleri tekrarladığınızda kaslarınız güçlenecek ve doğumun kolay olmasına da yardımcı olacaktır.

Kizlar selam napiyosunuz bakiyim bugun esimin buyuk halasini gorduk koyde ebelik yapmis kv min soyledigine gore en az 200 cocuk dogurtmus diyo karnima elledi goguslerime bakti ve bu bebek erkek dedi nasil anladi bilmiyorum ama kv bu kadinin bi tek diplomasi yok kac cocuk dogurttu diyo cok sasirdim tabi yani 80 yasinda kadin tabiki once dr uma inanirim ama tecrubeli sizce bi bildigi de varmidir

Kuzucum tecrübe bazen mektepten daha iyi oluyor, o yüzden tecrübeye çok saygı duyarım. Bu teyze de ebeymiş zaten, işin içinden. Bebek çok minik daha ama anlamış olabilir gerçekten

Kuzucum tecrübe bazen mektepten daha iyi oluyor, o yüzden tecrübeye çok saygı duyarım. Bu teyze de ebeymiş zaten, işin içinden. Bebek çok minik daha ama anlamış olabilir gerçekten
Aynen canim belki bi bildigi vardir ama cok tatli bi gorsen yersin tam tonton teyze sakasina hala yaa beni de dogurtsana dedim yeni sezeryan olmussun kizim riskli bebek icin de senin icinde dedi

Aynen canim belki bi bildigi vardir ama cok tatli bi gorsen yersin tam tonton teyze sakasina hala yaa beni de dogurtsana dedim yeni sezeryan olmussun kizim riskli bebek icin de senin icinde dedi

Ay canım benim ya, çok tatlıymış gerçekten. Akıllı da hem. Bak seninle daha önce okuyup şaşırdığım bir hikayeyi paylaşacağım. Bunu bir doktor kendi sitesinde anlatmış:
"Efsaneye göre (belki de gerçekten) İstanbul'daki alışveriş merkezlerinden birinde çalışan bir bayan güvenlik görevlisi anne adaylarının güvenlik kontrollerini onların üstünü aramak şeklinde yapa yapa hamilelerin karın şekilleri, karınlarının kıvamları ve arama esnasında elleriyle hissettikleriyle bebeğin cinsiyeti arasındaki bağlantıyı tam olarak kurmuş durumdadır:)). İlgili güvenlik görevlisi her anne adayını kontrol ettikten sonra "oğlunuz (veya kızınız)" ve hatta "oğullarınız (veya kızlarınız)" hayırlı olsun" diyerek yaptığı %100'e varan doğru saptamalarla onları hayrete düşürmektedir!!"

Kuzum sitenin linkini de bu: http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta14.html

Valla rahmetli babaannem ve anneannem bir bakışından anlıyordu hamile kadının neyi olacağını ..ellerdi bakardı hatta şöyle söyleyim doğum pozisyonu almamış ters duran bebeği tek hareketle kadının karnının içinde düz çevirir normal doğurttururdu kadınları ..hiç yanıldığını duymadım hatta rahmetli anneannem 2005 yılında dayımın karısına kız bu Bebek dedi yengem inanmadı eski devirmi ben ultrasona giriyorum doktor erkek diyor dedi laf dinlemeyip erkek giysileri almıştı yeğenime ama kız oldu :)) yanı işinin erbabıysa gerçekten böyle kadınlar bu pek de yanılmaz ...ki senin için inşallah yanılmaz diyelim :)

Vayy be kuzu dogrudur tabi eskiden koylerdede boyle anlarlarmis ki

Degil mi kuzum nedense bende cok guvendim belki oglum olsun istedigim icin belki de buyuk halamin verdigi o guven hissi bilmiyorum ki kuzum belli olunca ararim seni halacim dedim

Yaa buyuk halada bebegin ne zaman kac kilo dogacagina kadar soylermis yalanci sanciyi anlarmis hadi hadi fazla bagirma bugun dogmaz bu bebek der yollarmis bu bebek 3 gun sonra anca dogar dermis dedigi gun dogururmus hakkaten kadinlar agzim acik dinledim ters gelen bir bebegi ve annesini kurtarmis bi suru sey anlatti inanamadim ya

Degil mi kuzum nedense bende cok guvendim belki oglum olsun istedigim icin belki de buyuk halamin verdigi o guven hissi bilmiyorum ki kuzum belli olunca ararim seni halacim dedim
Kuzum Bende usg erkek gibi dedim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim ..
Ecmain

Mcada kizz ben de istiyom tonton halandan banane :))))
Ben de dun gece gene ruya gordum, doktora gittim, doktor ultrasonla bakip bak bu pipisi diye pipi gosterdi bana
Ruyamda pipi gordum
Kiz atla gel ucaga hala sana da bakar hemde seninkini kesin bilir kiii senin bebis buyuk neeee ruyanda gordun mu sonunda yasasin kuzum insallah ruyan ciksinnnn

Allahım gönlüne göre versin tatlım ..inşallah ..merakla bekliyorum valla sizleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…