- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.781
Aaaaaaaaa harika bi haber cikolata ye girmeden olur mu kuzumMcada ben sali gitmeyi dusunuyorum insaallah canim, cumayi bekliyemicem :))
- Esime de soylemicem, surpriz olsun :)
Aaaaaa hadi insallah sali gidersin de esine supriz yaparsin benim supriz super oldu biliyorsun habersiz gittim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim... ecmainMcada ben sali gitmeyi dusunuyorum insaallah canim, cumayi bekliyemicem :))
- Esime de soylemicem, surpriz olsun :)
Nilke sen cinsiyet ogrenmismiydin kuzum
Erkenmi ogrendin canim kac haftada ogrendin kesindir insallah canim rabbim saglikla nasip etsin... ecmainEvet bitanem, kızımız olacak inşallah
Biz elimiz yüreğimizde bebeğin test sonuçlarını bekliyoruz sadece
Ne guzwl tatlim demekki bol bol sutun olacak emzireceksin kuzunu. Benim ilk hamileleigimde sutum yok denecek kadar azdi ve 1 ay ssonunda tamamen suttun kesilmistim. Hamileligim boyuncada ic camasirimi hic buyuk beden almamistim gebelik oncesi sutyenlerim oluyordu afedersiniz. 39.haftama kadar sutumde olmamisti iste. goguslerinle oynama takjnti haline getirmemennide tavsiye ederim ki fazla sut ya da amintin olmasin.. iyi aksamlar hoscakalKızlar benim göğüs ucumdan sarı su geliyor. İlk iç camasirimda farkettim baktim bi şey bulaşmış göğsümü hafif sıknca ucunda sarı bi su geldi. Bu ne olaki?
Cok guzellermis canim insallah gonlundeki rabbim nasip eder almak istersen kendinde yapabilirsin hemde o kadar para vermemis ellerinle emwk edip ugrasmis olursun. Gerci bunu yazarkende vicdan yaptim bunu yapip satan arkadaslarda ekmek parasi cikariyor. Sonucta bizler alacagizki onlar kazanc saglasin ama ne yapayim soylemeden gecemedim. Masraf cok olacak sonucta...Kızlar şunun güzelliğine bakin130 TL ama çok şeker :)) kızım olacağını bilsem hiç düşünmeden alırım kız bebek için seçenek çok fazla ve çok güzeller :))Eki Görüntüle 1839420 Eki Görüntüle 1839420
Pipilileriniz gelsin sizde tadın farklı bir cinsiyete sahip olmayı ..heyecanlı bekleyiş devam edecek inşallah olur ..sağlıkla sıhhatle inşallah ...Buarada cesaret edebilirsem Balıkesir'den Ankara'ya gelicem. hematomum iyileşmiş doktorlar artık normal bir gebe kadar riskin var seyahat edebilirsin dediler ..gerçi 1 aydır yatmaktan her yanım tutulmuş ve dolanmaya korkuyorum normale dönemiyorum bir türlü korkudan psikolojik olarak zor zamanlarlar geçirdiğim için sanırım .lekelenme olursada takma dediler ama hala azıcık akıntı olsa görüp kahve rengi olmadığını görene kadar Soğuk ter döküyorum ..neyse annem Ramazan dolayisiyla Ankara'ya dönmek zorunda her ne kadar iyileşsemde biraz daha dinlenmeliyim beraber dönelim Balıkesir'de kimsen yok diyor olurda gelirsem diye Ankara'da iyi bir doktor arayışındayım anlayışlı ve işinde uzman bir doktor tabi gelirsem hemen gideyim Ankara'daki arkaşlardan ve senden tavsiye bekliyorum kime gideyim nereye gideyim
Ayy canım inşallah öyle olur ben meraktan sıktım ama kendi de akmış camasirima. Doğuma kadar öyle kendi kendine akıp bitmez değil mi? Bu ilk sıt antibiyotik gibi diyorlar ya benim ki akıp gitmez insNe guzwl tatlim demekki bol bol sutun olacak emzireceksin kuzunu. Benim ilk hamileleigimde sutum yok denecek kadar azdi ve 1 ay ssonunda tamamen suttun kesilmistim. Hamileligim boyuncada ic camasirimi hic buyuk beden almamistim gebelik oncesi sutyenlerim oluyordu afedersiniz. 39.haftama kadar sutumde olmamisti iste. goguslerinle oynama takjnti haline getirmemennide tavsiye ederim ki fazla sut ya da amintin olmasin.. iyi aksamlar hoscakal
Erkenmi ogrendin canim kac haftada ogrendin kesindir insallah canim rabbim saglikla nasip etsin... ecmain
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ınş canım. Zaten ikili testlerin hiçbir güvenilirliği yok boşuna strese sokuyorlar insaniEvet bitanem, kızımız olacak inşallah
Tatlim sana katiliyorumm kesinlikle farkinda olan esler var tabiki ama malesef bazen ters tepebiliyor. Benim esim cocugum olduktan sonra tam tersi yonde huy degisturdi cocugun sorumlulugu agir geldi. Pek yardimci olmaz. Soylenir surat asar. Susturamiyorsun bakamiyorsun der. Surat asip gunlerce konusmaz. Yeri gelir ikinizdende biktim der. Hep susan alttan alan idare eden ben oldum hala da oyle. Himm ama yinede ne yapacaksin işte esin sonuçta çokta kötü biri değilim bu şekilde olmasini da kabullendim ve hiç bir şey beklemiyorum bu şekilde mutlu olmaya çalışıyorum. Insallah la bu topikteki bütün kocalar tam tersi yönünde olur yardımcı anlayışlı kadının yükünü azaltan cinsinden ... sakın yanlış anlaşılmasın bu arada herkes aynı olacak die bise yok. Genelleme yapm yapmıyorumEmin ol çocuktan sonra eşler değişiyor tam bi aile olduklarının kanısına varıyorlar.Evliliğiniz oturdukça daha iyi olacak sen sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar.Geri gelmez bak bu günlerEşine de boşver ya de.Bebeğin ismini geleceğini ilk yürümesini anne baba demesini hayal edin ki minik yavru da mutlu oksun stresten uzak olsun güzel annesi
Canim ozel hastane dusunuyorsan kendi doktorumu tavsiye ederim riskli gebelik uzmani kendisiPipilileriniz gelsin sizde tadın farklı bir cinsiyete sahip olmayı ..heyecanlı bekleyiş devam edecek inşallah olur ..sağlıkla sıhhatle inşallah ...Buarada cesaret edebilirsem Balıkesir'den Ankara'ya gelicem. hematomum iyileşmiş doktorlar artık normal bir gebe kadar riskin var seyahat edebilirsin dediler ..gerçi 1 aydır yatmaktan her yanım tutulmuş ve dolanmaya korkuyorum normale dönemiyorum bir türlü korkudan psikolojik olarak zor zamanlarlar geçirdiğim için sanırım .lekelenme olursada takma dediler ama hala azıcık akıntı olsa görüp kahve rengi olmadığını görene kadar Soğuk ter döküyorum ..neyse annem Ramazan dolayisiyla Ankara'ya dönmek zorunda her ne kadar iyileşsemde biraz daha dinlenmeliyim beraber dönelim Balıkesir'de kimsen yok diyor olurda gelirsem diye Ankara'da iyi bir doktor arayışındayım anlayışlı ve işinde uzman bir doktor tabi gelirsem hemen gideyim Ankara'daki arkaşlardan ve senden tavsiye bekliyorum kime gideyim nereye gideyim
Bence de senin kuzum erkek canımKizlar selam napiyosunuz bakiyim bugun esimin buyuk halasini gorduk koyde ebelik yapmis kv min soyledigine gore en az 200 cocuk dogurtmus diyo karnima elledi goguslerime bakti ve bu bebek erkek dedinasil anladi bilmiyorum ama kv bu kadinin bi tek diplomasi yok kac cocuk dogurttu diyo cok sasirdim tabi yani 80 yasinda kadin tabiki once dr uma inanirim ama tecrubeli sizce bi bildigi de varmidir
Korkma hic sendeki bu pozitiflik eminim evladina da sirayet etmistir ve hersey yolundadir saglikla al guzel kizini kollarinaEvet bitanem, kızımız olacak inşallah
Ayyyy hadi insallah az kaldi kizlar 15 gunBence de senin kuzum erkek canımHala bile bilmiş bak
Gitme canim gitmez merak etme akması için bise yapmama kendi kendine akarsa da yapacak bise yok stres yapma yeter dr danışmanın o daha iyi yönlendirir.Ayy canım inşallah öyle olur ben meraktan sıktım ama kendi de akmış camasirima. Doğuma kadar öyle kendi kendine akıp bitmez değil mi? Bu ilk sıt antibiyotik gibi diyorlar ya benim ki akıp gitmez ins
Bizim de yarın sabah randevumuz vardı doktor seminere katilacakmis sali ya ertelendi. İyice özledim sipayi. Evlat sevgisi nasıl bir şeymiş böyle. Bunları yazarken bile burnumun direği sizladiAyyyy hadi insallah az kaldi kizlar 15 gun
Ayyy hele dogsun bi o zaman gor kv ye birakip bi yere gitsek agliyorum simdi alistim artikBizim de yarın sabah randevumuz vardı doktor seminere katilacakmis sali ya ertelendi. İyice özledim sipayi. Evlat sevgisi nasıl bir şeymiş böyle. Bunları yazarken bile burnumun direği sizladi
Salı doktora gideceğim o zaman sorarım artık canimGitme canim gitmez merak etme akması için bise yapmama kendi kendine akarsa da yapacak bise yok stres yapma yeter dr danışmanın o daha iyi yönlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?