bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Pipilileriniz gelsin sizde tadın farklı bir cinsiyete sahip olmayı ..heyecanlı bekleyiş devam edecek inşallah olur ..sağlıkla sıhhatle inşallah ...Buarada cesaret edebilirsem Balıkesir'den Ankara'ya gelicem. hematomum iyileşmiş doktorlar artık normal bir gebe kadar riskin var seyahat edebilirsin dediler ..gerçi 1 aydır yatmaktan her yanım tutulmuş ve dolanmaya korkuyorum normale dönemiyorum bir türlü korkudan psikolojik olarak zor zamanlarlar geçirdiğim için sanırım .lekelenme olursada takma dediler ama hala azıcık akıntı olsa görüp kahve rengi olmadığını görene kadar Soğuk ter döküyorum ..neyse annem Ramazan dolayisiyla Ankara'ya dönmek zorunda her ne kadar iyileşsemde biraz daha dinlenmeliyim beraber dönelim Balıkesir'de kimsen yok diyor olurda gelirsem diye Ankara'da iyi bir doktor arayışındayım anlayışlı ve işinde uzman bir doktor tabi gelirsem hemen gideyim Ankara'daki arkaşlardan ve senden tavsiye bekliyorum kime gideyim nereye gideyim

Mcada ben sali gitmeyi dusunuyorum insaallah canim, cumayi bekliyemicem :))
  • Esime de soylemicem, surpriz olsun :)
Aaaaaa hadi insallah sali gidersin de esine supriz yaparsin benim supriz super oldu biliyorsun habersiz gittim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim... ecmain

Kızlar benim göğüs ucumdan sarı su geliyor. İlk iç camasirimda farkettim baktim bi şey bulaşmış göğsümü hafif sıknca ucunda sarı bi su geldi. Bu ne olaki?
Ne guzwl tatlim demekki bol bol sutun olacak emzireceksin kuzunu. Benim ilk hamileleigimde sutum yok denecek kadar azdi ve 1 ay ssonunda tamamen suttun kesilmistim. Hamileligim boyuncada ic camasirimi hic buyuk beden almamistim gebelik oncesi sutyenlerim oluyordu afedersiniz. 39.haftama kadar sutumde olmamisti iste. goguslerinle oynama takjnti haline getirmemennide tavsiye ederim ki fazla sut ya da amintin olmasin.. iyi aksamlar hoscakal

Cok guzellermis canim insallah gonlundeki rabbim nasip eder almak istersen kendinde yapabilirsin hemde o kadar para vermemis ellerinle emwk edip ugrasmis olursun. Gerci bunu yazarkende vicdan yaptim bunu yapip satan arkadaslarda ekmek parasi cikariyor. Sonucta bizler alacagizki onlar kazanc saglasin ama ne yapayim soylemeden gecemedim. Masraf cok olacak sonucta...

Canım iyileşmene çok sevindim. Prof. Dr. Lütfü Önderoğlu var. Hem kendi muayenehanesi var, hem de Acıbadem'de çalışıyor. Devlet olsun dersen Zekai Tahir Burak'ta Doç. Dr. Nuri Danışman var. Prof. Dr. Özgür Deren de var ama sekreteri çok gıcık, telefonla kolay kolay görüştürmüyor, suratsız bi de. Sonradan soracağın bir şey olursa ulaşamayabilirsin yani. Bu saydıklarım riskli gebeliklerde en iyi isimler... Bir de Dr. Müge Aksoy var. Perinatolog değildir ama çok iyi, çok tatlı bir hekimdir. Onun da kendi muayenehanesi var. Eskiden Bayındır Hastanesi'ndeydi. Onu da güvenle tavsiye ederim. Ama kime gidersen git Memorial'daki Nimet Aygül Demirol'a asla gitme!!!

Son düzenleme:
Ayy canım inşallah öyle olur ben meraktan sıktım ama kendi de akmış camasirima. Doğuma kadar öyle kendi kendine akıp bitmez değil mi? Bu ilk sıt antibiyotik gibi diyorlar ya benim ki akıp gitmez ins

Erkenmi ogrendin canim kac haftada ogrendin kesindir insallah canim rabbim saglikla nasip etsin... ecmain

Amin canım çok sağol, hepimize inşallah. Sata göre 11+5, ultrasona göre 12+5'ti ilk öğrendiğimizde. Geçen hafta Nifty test için gittiğimizde, doktor tekrar teyid etti. O zaman da hem sata göre hem ultrasona göre 13+4'tü

Tatlim sana katiliyorumm kesinlikle farkinda olan esler var tabiki ama malesef bazen ters tepebiliyor. Benim esim cocugum olduktan sonra tam tersi yonde huy degisturdi cocugun sorumlulugu agir geldi. Pek yardimci olmaz. Soylenir surat asar. Susturamiyorsun bakamiyorsun der. Surat asip gunlerce konusmaz. Yeri gelir ikinizdende biktim der. Hep susan alttan alan idare eden ben oldum hala da oyle. Himm ama yinede ne yapacaksin işte esin sonuçta çokta kötü biri değilim bu şekilde olmasini da kabullendim ve hiç bir şey beklemiyorum bu şekilde mutlu olmaya çalışıyorum. Insallah la bu topikteki bütün kocalar tam tersi yönünde olur yardımcı anlayışlı kadının yükünü azaltan cinsinden ... sakın yanlış anlaşılmasın bu arada herkes aynı olacak die bise yok. Genelleme yapm yapmıyorum

Canim ozel hastane dusunuyorsan kendi doktorumu tavsiye ederim riskli gebelik uzmani kendisi

Bence de senin kuzum erkek canım Hala bile bilmiş bak

Ayy canım inşallah öyle olur ben meraktan sıktım ama kendi de akmış camasirima. Doğuma kadar öyle kendi kendine akıp bitmez değil mi? Bu ilk sıt antibiyotik gibi diyorlar ya benim ki akıp gitmez ins
Gitme canim gitmez merak etme akması için bise yapmama kendi kendine akarsa da yapacak bise yok stres yapma yeter dr danışmanın o daha iyi yönlendirir.

Bizim de yarın sabah randevumuz vardı doktor seminere katilacakmis sali ya ertelendi. İyice özledim sipayi. Evlat sevgisi nasıl bir şeymiş böyle. Bunları yazarken bile burnumun direği sizladi
Ayyy hele dogsun bi o zaman gor kv ye birakip bi yere gitsek agliyorum simdi alistim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…