bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım sen arayıp onu muağırdın adam anlamış geri döneceğini taktik yapıyo gelir mi hiç sen ben gelmek istemiyorum deseydin ona ceza olur tutulurdu ama bu sana ceza olmuş neyse canım sabret telefonla konuşup istediği bilgileri verme ona meraklanıp gelir bak ama çocuğu da öne sürme çocuk için gelecekte hiç gelmesin daha iyi canım illaki konuşacaksan ortak arkadaşlardan birini koy devreye gidip ayıp etmişsin haksız dahi olsa zor bir dönemden geçiyor p böyle yapınca hem eşin ,hem sen ,hem de çocuk zarar görüyor falan gibilerinden konuşsun ama gönderdiğini söylemesine belki işe yarar Allah yardımcın olsun da inşallah bir an önce huzuru bul

Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız ınş canım. Zaten ikili testlerin hiçbir güvenilirliği yok boşuna strese sokuyorlar insani

Amin canım Allah razı olsun. Aynen öyle, ikili testte biokimyasal değerlerim yüksek çıktı, doktor da emin olmak istedi. Şimdi bir de bu testin sonucunu 3 hafta stres ve endişeyle beklemek zorundayım

Saol Can'ım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hala inanamasamda doktorlar iyileşmişsin dediler 3 doktora teyit ettirdim aşırı paniğim sanırım güvenemiyorum bir türlü :))) ..inşallah bir daha yaşamam sizler de bir An önce güzel haberler Alın inşallah ...özel doktor tercihimdir devlette uğraşamam kimsenin suratını kaprisini çekmek istemiyorum ...

Ayy yok canım yok yazının devamını okuyunca anladım senin kayın valideyi kaynar kazana atsan ıslah olmaz sen en iyisini yapmışsın cevap verip ağızını yorduğuna değmez görüşme adam seyrine alma acıma da acırsan acınacak duruma düşersin ayy sinir oldum vallahi Rabbim dağına göre kar veriyor benim KV öyle olsa içtiği sütü burnundan getirirdim herhalde Allahtan benimki bir melek

Tatlım için rahat olsun, kendini de bebeği de boşyere strese sokma. Sadece normal gebelere göre daha dikkatli davran, tedbir olsun diye. Çok şükür bak en zorunu atlattın

Güzel dileklerin için de çok teşekkürler, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebeciklere

Aaaaaa hadi insallah sali gidersin de esine supriz yaparsin benim supriz super oldu biliyorsun habersiz gittim insallah gonlundekini saglikla nasip etsin rabbim... ecmain
Oglan olursa bi hediye alip surpriz yapmayi dusunuyorum esime canim :)
Bakalim insaallah nasip olur da senin gibi guzel bi surpriz hazirlayabilirim ben de :))

Ben kavga edemem susarim icime atarim sonra da yuz vermem bitiririm. Arada ufak soylerim ama kavga etmek bana gore degil. Bi ara kayinbeder elini vermiyordu bana. 1 istedim vermedi 2 istedim vermedi. Sonra ben almadim uzun sure sonra bigun uzatti elini gormemis gibi yaptim almadim elini. Canimin istedigi bigun aldim. Esimin hatri bi yere kadar.

Geçmiş olsun canım Rabbim bidaha göstermesin sağlıcakla al bebişini kucağına

İçine atma canım hasta olursun eşinin hatırı sende var da onlarda yokmu benim, eşimin hatırını saymayan birine ne diye iyi davranacam boş versene hiç içime atamam annemden biliyorum içine atmanın ne kadar kötü sonuçları olduğunu şimdi panikatak hastası kadıncağız evde tek kalamaz,dışarı tek çıkamaz en ufak birşeyde bayılıp durur yani hatır kıymet diye elalemin zehrini almaktansa ben zehrini akıtayım bir zahmet onlar alsın bu herkesten için geçerli benim için kendi ailem,iş yeri ,arkadaşlarım ,KV hiç kimsenin kaprisini çekemem annem hariç oda çok çekmiş ne söylerse boynu u bükerim ki kötü söylemez zaten

Amin canım Allah razı olsun. Aynen öyle, ikili testte biokimyasal değerlerim yüksek çıktı, doktor da emin olmak istedi. Şimdi bir de bu testin sonucunu 3 hafta stres ve endişeyle beklemek zorundayım
Canım stres yapma bu testlerin doğruluk oranı %60 larda ikili testti iyi çıkan bir sakat doğum yapabiliyor,kötü çıkan biri sağlam doğum yapabiliyor kendini üzdüğüne bile değmez inan ben hiç yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum 2'li,3'lü ,bide 4'lü çıkmış

Nasıl oldun canım daha rahat mısın şimdi

Ya bende pskolojik tedavi goruyordum abimden sonra toplayamadim. Hamilelik dusundugumde ilaclari biraktik bi haylide iyiydim ama kayinvalidem ve yasananlar yuzunden gene kaygilarim basladi. Ama kendi doktorum oluyorum. Benden degerli kimse yok hayatta. Ben varsam benim icin hayat var o yuzden en degerli benim felsefesini belirledim kendime. Simdi degerlimiss efendimiss kizimiss

Canım KV konusunda haklısın . yolculuğa gelince doktorun izin vermiş ,üstelik yolculuklardan rahatsız da olmadıysan bişecikler olmaz. Benim ilkinde cayınım çıkmıştı Düzce'den Konya'ya gittim işlemleri yapıp ev ayarladım ,sonra Adana'ya geçtim ailemi gördüm biraz durup Tekrar Düzce'ye gittim evi Taşıdık Konya'ya yerleştik sonra tekrar Adana -Konya n Antalya derken iyi dolandım Allaha şükür bişe olmadı zaten hiç benzemiyor ilk hamileliğim ile bu bunda çok tembelim,ağırım, hiç yerimden kalkasım gelmiyor.

Seninki hem kel hem odunmuş:)

Aynen canım insanın ilacı içindedir zaten o ilaçlar hiç bir işe yaramıyor annem 10 yıldan fazla kullandı uyutuyo ,duyarsızlaştırıyo Ama sen çözümü bulmuşsun değerlimissss ,efendimisss, kıymetlimisss falan bravo

Arkadaşım herşeyi boşver ve keyfine bak. Elinden geldiğince hamileliğin tadını çıkar. Allah güzel günler göstersin inşallah canım

Çok sağol canım, haklısın. Ama işte kötü bir şey duyunca, ihtimal düşük bile olsa insanın canı burnuna geliyor. En doğrusu senin yaptığın. Allaha sığınacaksın, hayırlı, sağlıklı evlat isteyeceksin. Ben ilk bebeğimi erken doğumla 4,5 aylıkken kaybedince, şimdi mecbur doktorun ağzına bakıyorum, her testi yaptırıyorum, hiç kalkmadan yatıyorum (plasentam aşağıda bi de üstüne). Allah hepimizin yardımcısı, evlatlarımızın ve bebeklerimizin koruyucusu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…