- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.821
Yaptır Can'ım için rahat etsin allahın izniyle hiç birşey olmayacak ..ilk bebeğinin kayıp nedeni de plesanta problemi miÇok sağol canım, haklısın. Ama işte kötü bir şey duyunca, ihtimal düşük bile olsa insanın canı burnuna geliyor. En doğrusu senin yaptığın. Allaha sığınacaksın, hayırlı, sağlıklı evlat isteyeceksin. Ben ilk bebeğimi erken doğumla 4,5 aylıkken kaybedince, şimdi mecbur doktorun ağzına bakıyorum, her testi yaptırıyorum, hiç kalkmadan yatıyorum (plasentam aşağıda bi de üstüne). Allah hepimizin yardımcısı, evlatlarımızın ve bebeklerimizin koruyucusu olsun.
Rabbim senin bebişini de korusun ,kollasın canım ,sana da şifa versinÇok sağol canım, haklısın. Ama işte kötü bir şey duyunca, ihtimal düşük bile olsa insanın canı burnuna geliyor. En doğrusu senin yaptığın. Allaha sığınacaksın, hayırlı, sağlıklı evlat isteyeceksin. Ben ilk bebeğimi erken doğumla 4,5 aylıkken kaybedince, şimdi mecbur doktorun ağzına bakıyorum, her testi yaptırıyorum, hiç kalkmadan yatıyorum (plasentam aşağıda bi de üstüne). Allah hepimizin yardımcısı, evlatlarımızın ve bebeklerimizin koruyucusu olsun.
Rahim agzini nasil hissediyorsun tatlim vacinalmi demek istedin rahim agzin genislese allah korusun serklaj gerekli olur istersen doktora gorun canim insallah yaniliyorsunKızlar hayrli geceler.vajinal progestan kullanan var mı ilk aylara göre bn rahim ağzının gensledigini hssedyrm.szce norml mi önceden daha dardi
Geçmiş olsun arkadaşım. Bende de 1 aydır kanama var. 2 haftadır lekelenme ye döndü sukur. Büyük bir pıhtı alanı dedi doktor. Sanırım hematom oluyor. Yatmak zor gerçekten. Artık bir iki dışarı çıkıyorum evden. Yatsam da aynı yatmasam da sanki. Bunalıma giriyor insan neredeyse.Pipilileriniz gelsin sizde tadın farklı bir cinsiyete sahip olmayı ..heyecanlı bekleyiş devam edecek inşallah olur ..sağlıkla sıhhatle inşallah ...Buarada cesaret edebilirsem Balıkesir'den Ankara'ya gelicem. hematomum iyileşmiş doktorlar artık normal bir gebe kadar riskin var seyahat edebilirsin dediler ..gerçi 1 aydır yatmaktan her yanım tutulmuş ve dolanmaya korkuyorum normale dönemiyorum bir türlü korkudan psikolojik olarak zor zamanlarlar geçirdiğim için sanırım .lekelenme olursada takma dediler ama hala azıcık akıntı olsa görüp kahve rengi olmadığını görene kadar Soğuk ter döküyorum ..neyse annem Ramazan dolayisiyla Ankara'ya dönmek zorunda her ne kadar iyileşsemde biraz daha dinlenmeliyim beraber dönelim Balıkesir'de kimsen yok diyor olurda gelirsem diye Ankara'da iyi bir doktor arayışındayım anlayışlı ve işinde uzman bir doktor tabi gelirsem hemen gideyim Ankara'daki arkaşlardan ve senden tavsiye bekliyorum kime gideyim nereye gideyim
Ben jel kullanıyorum da rahim ağzını hiç hissetmedim şimdiye kadar. Nasıl hissettin. Çok mu ileri itiyorsun acabaKızlar hayrli geceler.vajinal progestan kullanan var mı ilk aylara göre bn rahim ağzının gensledigini hssedyrm.szce norml mi önceden daha dardi
canım ben progestan değil de vajinal krem kullandım enfeksiyon için, baya uzun bi tüpü içeri sokuyorsun, onda bile sonuçta elin gitmiyor, rahim ağzını nasıl hissettin? rahmin aşağıda fln mı? eğer rahim ağzı açıklığı varsa ona müdahale gerekiyormuş.. yok kastettiğin vajinal girişin açılmasıysa o evlendikten sonra yaş ilerledikçe, ilişki sayısı arttıkça, doğum yapınca fln genişliyor.. muayneye gittiğinde bi doktoruna göster istersen tatlım..Kızlar hayrli geceler.vajinal progestan kullanan var mı ilk aylara göre bn rahim ağzının gensledigini hssedyrm.szce norml mi önceden daha dardi
Canım KV konusunda haklısın . yolculuğa gelince doktorun izin vermiş ,üstelik yolculuklardan rahatsız da olmadıysan bişecikler olmaz. Benim ilkinde cayınım çıkmıştı Düzce'den Konya'ya gittim işlemleri yapıp ev ayarladım ,sonra Adana'ya geçtim ailemi gördüm biraz durup Tekrar Düzce'ye gittim evi Taşıdık Konya'ya yerleştik sonra tekrar Adana -Konya n Antalya derken iyi dolandım Allaha şükür bişe olmadı zaten hiç benzemiyor ilk hamileliğim ile bu bunda çok tembelim,ağırım, hiç yerimden kalkasım gelmiyor.
Hamileligimin 6.haftasindan beri surekli gelen kanamalarimi takibe alan kanamam oldukca cat kapi gittigim her seferinde beni sakinlestiren kanamam durulana kadar hergun beni telde arayip durumumu takibe alan hasta kendini takip etsin olayina sicak bakmayan biricik doktorumu tavsiye edebilirim. Cumartesi pazar haftaici istedigin saate randevu almakta sikinti cekmiyorsun ayrica Müjde koyuncu hoşderede muayenehanesi atakulenin tam karsisi dogumlarinida istedigin hastane ile yapma imkanin var ama onun ozellikle tavsiye ettigi 2 hastane var tercihi yinede sana birakiyor.Pipilileriniz gelsin sizde tadın farklı bir cinsiyete sahip olmayı ..heyecanlı bekleyiş devam edecek inşallah olur ..sağlıkla sıhhatle inşallah ...Buarada cesaret edebilirsem Balıkesir'den Ankara'ya gelicem. hematomum iyileşmiş doktorlar artık normal bir gebe kadar riskin var seyahat edebilirsin dediler ..gerçi 1 aydır yatmaktan her yanım tutulmuş ve dolanmaya korkuyorum normale dönemiyorum bir türlü korkudan psikolojik olarak zor zamanlarlar geçirdiğim için sanırım .lekelenme olursada takma dediler ama hala azıcık akıntı olsa görüp kahve rengi olmadığını görene kadar Soğuk ter döküyorum ..neyse annem Ramazan dolayisiyla Ankara'ya dönmek zorunda her ne kadar iyileşsemde biraz daha dinlenmeliyim beraber dönelim Balıkesir'de kimsen yok diyor olurda gelirsem diye Ankara'da iyi bir doktor arayışındayım anlayışlı ve işinde uzman bir doktor tabi gelirsem hemen gideyim Ankara'daki arkaşlardan ve senden tavsiye bekliyorum kime gideyim nereye gideyim
İnsallah evet ben o konularda hata ediyorum sabredemiyorum galiba sanki kötü bir sey olacakmıs gibi hissediyorum bir anda. doğru söyluy0rsun ama ortak bir arkadasımız da yok ki.Canım sen arayıp onu muağırdın adam anlamış geri döneceğini taktik yapıyo gelir mi hiç sen ben gelmek istemiyorum deseydin ona ceza olur tutulurdu ama bu sana ceza olmuş neyse canım sabret telefonla konuşup istediği bilgileri verme ona meraklanıp gelir bak ama çocuğu da öne sürme çocuk için gelecekte hiç gelmesin daha iyi canım illaki konuşacaksan ortak arkadaşlardan birini koy devreye gidip ayıp etmişsin haksız dahi olsa zor bir dönemden geçiyor p böyle yapınca hem eşin ,hem sen ,hem de çocuk zarar görüyor falan gibilerinden konuşsun ama gönderdiğini söylemesine belki işe yarar Allah yardımcın olsun da inşallah bir an önce huzuru bul
Gunaydin canim. Ben sadece decevit kullaniyorum kan ilaci kullanmiyorum.Kizlar iyi geceler, sabah gorenler icin gunaydin2 doktora gittgim icin kafam karisti. Ikisinin birbirinden haberi yok..Acilen birini birakmam gerektigini biliyorum ama birakamiyorum... kan vitamin degerlerim cok iyi cikmasina ragmen biri decaviti biraktirdi ve kan ilaci verdi.digeri kan ilaci vermedi. siz decavite devam ediyor musunuz.. merak ettim durumunuz nasil
Evet cnm ilacı yerlestitirken daha geniş geliyor rahim ağzı daha geride herhlde tam blmyrm amaRahim agzini nasil hissediyorsun tatlim vacinalmi demek istedin rahim agzin genislese allah korusun serklaj gerekli olur istersen doktora gorun canim insallah yaniliyorsun
Cnm bn hapi elimle koyduğum için ilk hamile kaldım zamana göre daha geniş hssedyrm orası rhim ağzı mj oluyor blmyrm herhlde kndm anlayamam vajina girişi diyeyim ama o da garip gldi neden genişledi smdiden.ogleden snra sağlık ocağına gtcektim sonuç almaya o xamn sorucamBen jel kullanıyorum da rahim ağzını hiç hissetmedim şimdiye kadar. Nasıl hissettin. Çok mu ileri itiyorsun acaba
Evet cnm vajinal girişten bahsediyorum önce daha dardi ilk haftalardacanım ben progestan değil de vajinal krem kullandım enfeksiyon için, baya uzun bi tüpü içeri sokuyorsun, onda bile sonuçta elin gitmiyor, rahim ağzını nasıl hissettin? rahmin aşağıda fln mı? eğer rahim ağzı açıklığı varsa ona müdahale gerekiyormuş.. yok kastettiğin vajinal girişin açılmasıysa o evlendikten sonra yaş ilerledikçe, ilişki sayısı arttıkça, doğum yapınca fln genişliyor.. muayneye gittiğinde bi doktoruna göster istersen tatlım..
Yaptır Can'ım için rahat etsin allahın izniyle hiç birşey olmayacak ..ilk bebeğinin kayıp nedeni de plesanta problemi mi
Rabbim senin bebişini de korusun ,kollasın canım ,sana da şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?