bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugun kotu kvalideler konusulmus uzun uzun.Allah yardimciniz olsun hanimlar.
Cok sukur benim kvalide kpederimle bi sorunum yok kendi annem babam gibiler.bugun beraber piknige gittik hergun gorussem gorusurum.hatta altli ustlu oturalim diyorum onlara.
Allah insallah evlatlarimizi hayirli insanlarla kiymet bilen insanlarla karsilastirsin.
Kvalidelerin dediklerine sabredin cunku sizde kvalide olcaksiniz kizinizinda bi kvalidesi olacak.o yuzden sabirli olun sessiz olun.Allah gorsun kazanan siz olursunuz.hosgorulu olan siz olunki evlatlarinizda insallah hosgurulu insanlarla karsilassin.bu dunyaya sinava geldik insallah bu sinavlari atlatma gucu olur bizde.

Yaptır Can'ım için rahat etsin allahın izniyle hiç birşey olmayacak ..ilk bebeğinin kayıp nedeni de plesanta problemi mi

Rabbim senin bebişini de korusun ,kollasın canım ,sana da şifa versin

Kızlar hayrli geceler.vajinal progestan kullanan var mı ilk aylara göre bn rahim ağzının gensledigini hssedyrm.szce norml mi önceden daha dardi
Rahim agzini nasil hissediyorsun tatlim vacinalmi demek istedin rahim agzin genislese allah korusun serklaj gerekli olur istersen doktora gorun canim insallah yaniliyorsun

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende de 1 aydır kanama var. 2 haftadır lekelenme ye döndü sukur. Büyük bir pıhtı alanı dedi doktor. Sanırım hematom oluyor. Yatmak zor gerçekten. Artık bir iki dışarı çıkıyorum evden. Yatsam da aynı yatmasam da sanki. Bunalıma giriyor insan neredeyse.
Ne kadar sürede geçti senin kanaman. Küçük müydü hematom un.

Kızlar hayrli geceler.vajinal progestan kullanan var mı ilk aylara göre bn rahim ağzının gensledigini hssedyrm.szce norml mi önceden daha dardi
Ben jel kullanıyorum da rahim ağzını hiç hissetmedim şimdiye kadar. Nasıl hissettin. Çok mu ileri itiyorsun acaba

canım ben progestan değil de vajinal krem kullandım enfeksiyon için, baya uzun bi tüpü içeri sokuyorsun, onda bile sonuçta elin gitmiyor, rahim ağzını nasıl hissettin? rahmin aşağıda fln mı? eğer rahim ağzı açıklığı varsa ona müdahale gerekiyormuş.. yok kastettiğin vajinal girişin açılmasıysa o evlendikten sonra yaş ilerledikçe, ilişki sayısı arttıkça, doğum yapınca fln genişliyor.. muayneye gittiğinde bi doktoruna göster istersen tatlım..

Benm zaten ilk hamileliğim cnmcm.kıyaslama da yapamiyrm ama genel olarak iyiyim çok şükür yolculuk bi rahatszlk vermio.izmir e döndük çok şükür herşey yolunda.Sadece yolculuk sonrası ayaklrmn sistgni hissediorm.sonra geçio İnşallah.doktorum zaten azıcık şüpheli Bişey söylese gitmezdm de bebislrmzi ozluyrz ya ondan bu endişe naapalm.tekmeler falan başlasa da karşılıklı atissak :)

alp_se @Aydede88 çok sağolun kızlar.İnsan kendini yalnız hissetmeynce bi nebze rahatlio.az kaldı inşallah randevuya zaten.sabredelim azıcık daha

Hamileligimin 6.haftasindan beri surekli gelen kanamalarimi takibe alan kanamam oldukca cat kapi gittigim her seferinde beni sakinlestiren kanamam durulana kadar hergun beni telde arayip durumumu takibe alan hasta kendini takip etsin olayina sicak bakmayan biricik doktorumu tavsiye edebilirim. Cumartesi pazar haftaici istedigin saate randevu almakta sikinti cekmiyorsun ayrica Müjde koyuncu hoşderede muayenehanesi atakulenin tam karsisi dogumlarinida istedigin hastane ile yapma imkanin var ama onun ozellikle tavsiye ettigi 2 hastane var tercihi yinede sana birakiyor.

Ikra meyra usgde nubu gormemene ragmen kiz tahminimde bulunmustun evet kizimiz geliyor :)) Rabbim hepimizinkileri saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah..

Ismini hatirlayamadim ama bir arkadas progestan ile ilgili soru sormus rahim agzim genisledi hissediyorum diye progestan kullaniyorum ama rahim agzim genisligini nasil anladi bilmiyorum o vajinal giris pelviks sertliginin yumusamis olmasi olabilir mi?

İnsallah evet ben o konularda hata ediyorum sabredemiyorum galiba sanki kötü bir sey olacakmıs gibi hissediyorum bir anda. doğru söyluy0rsun ama ortak bir arkadasımız da yok ki.

Kizlar iyi geceler, sabah gorenler icin gunaydin 2 doktora gittgim icin kafam karisti. Ikisinin birbirinden haberi yok..Acilen birini birakmam gerektigini biliyorum ama birakamiyorum... kan vitamin degerlerim cok iyi cikmasina ragmen biri decaviti biraktirdi ve kan ilaci verdi.digeri kan ilaci vermedi. siz decavite devam ediyor musunuz.. merak ettim durumunuz nasil

Gunaydin canim. Ben sadece decevit kullaniyorum kan ilaci kullanmiyorum.

Ben jel kullanıyorum da rahim ağzını hiç hissetmedim şimdiye kadar. Nasıl hissettin. Çok mu ileri itiyorsun acaba
Cnm bn hapi elimle koyduğum için ilk hamile kaldım zamana göre daha geniş hssedyrm orası rhim ağzı mj oluyor blmyrm herhlde kndm anlayamam vajina girişi diyeyim ama o da garip gldi neden genişledi smdiden.ogleden snra sağlık ocağına gtcektim sonuç almaya o xamn sorucam

Evet cnm vajinal girişten bahsediyorum önce daha dardi ilk haftalarda

Yaptır Can'ım için rahat etsin allahın izniyle hiç birşey olmayacak ..ilk bebeğinin kayıp nedeni de plesanta problemi mi

Çok sağol canım inşallah. İlk bebeğimi doktor ihmali yüzünden kaybettim. 3 haftada bir kontrole gidiyordum. Mantar ve akıntı şikayetim vardı. Doktor önemsemedi, olur hamilelikte diye. Enfeksiyon rahme, plasentaya kadar ilerlemiş. O yüzden amnion kesem patladı. Bebek çok sağlıklıydı. Ama çok minik olduğu için doğduktan sonra tutunamadı hayata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…