bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim ilk bebegin icin cok uzuldum. Simdi icini ferah tut. Saglikla kucagina almak nasio etsin rabbim.

Nilke canım çok üzüldüm inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun.
benseniyerim maşallah canım aman nazar değmesin:) belki yarın oğluşu öğrenceğin için sevinçlisindir:)
Benim kızım hasta kusuyor kreşe göndermedim bugün. Su içti kustu nane kaynattım içti kustu. Patates haşladım yarısını bile yiyemedi inşallah onuda kusmaz olmazsa doktora götürcem

Canım üzülme bol bol dua et Rabbim in izniyle bebisin sapasağlam doğacak inşallah. Plasentanda asagidaymis bol bol dinlen pozitif düşün :)) defalarca duyduk bu teste guvenemeyecegi mizi ama yinede moral bozukluğu oluyor haklisin ama gönlünü ferah tut bebiside üzme

Nilke allah o doktoru Nasıl biliyorsa öyle yapsın ..enfeksiyon bende de var hastanelerde doktorlara resmen yalvardım kanamam varken idrar tahlili vereyim enfeksiyon var kesin diye kimse beni ciciye almadı geçen hafta kendi kendime idrar kültürü ve tahlili verdim dünya kadar bakteri var monurol aldım içtim kasık Ağrı'larım kesildi rahatladım çok ..o diplomaları alıp müsait bir yerlere sokacaksın aslında boşuna okumuşlar allah düşürmesin ellerine

Geçmiş olsun kuzuna canım

Cok gecmis olsun Zeynep'e...
Rabbim hemencecik sifasini versin kuzunun

Canım en iyisi doktora danışmak bence de.. Bi sıkıntı yoktur inşallah

Günaydın herkese
Ben nihayet cinsiyetini öğrendim bebeğimin: ERKEK . Oğluma arkadaş geliyormuş.

Hala kızmış gibi geliyor bana bir türlü adapte olamadım. Oğlum çok sıkıntılı büyüdü gaz sorunu yzüünden 7 ay sürekli ağladı. Erkek deyince tırstım valla. Eski günler geldi aklıma. Sanki oğlumu yeniden büyütecekmişim gibi hissettim. Bu kime benzeyecek nasıl olacak bilemiyorum. İlkine ihanet etmişim gibi.

Biraz fazla kız istiyordum ve hissediyordum ya erkek deyince bi tuhaf oldum. Allah affetsin. Sonra niye böyle oldum bebeğim üzülmüştür diye ağladım . İlaçsız tedavisiz bebek sahibi oluyorum, sağlıklı çok şükür ve bir çok insan erkek olsun diye adaklar adıyor ama ben buruluyorum insanoğlu ne nankör. Karışık duygular ve ağlama sezonum başlamış benim ya

Canım birde idrar kültürü yaptır en kısa zamanda. Bende çok sik enfeksiyon olmuştum kızımda. Bazen normal tahlil temiz çıksa da kültürde bakteri çıkabiliyor. Çok geçmiş olsun

Canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı ya gerisi boş tabi ki insan istiyor ikincisi farkli olsun. Benim de kızım var bi oğlum olsun çok isterim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım. Demek ki senin hakkında hayırlısı buymuş. Oğluna oyun arkadaşı geliyor

Günaydın herkese ben üç gündür yoktum aralaraeda girip baktım ama tam olarak okuyamadım şimdi bir göz atayım.. Bu arada 12 saat uyumuşum çok fena yorulmuştum ilçeye gittik kiraz bahçelerine ordan geldik milli park varmış orada yürüdük arkasından hayvanat bahçesi ve göl kenarında yemek ölmüşüm yorgunluktan bu gün hep yatarım artık... İnşaallah herkesler iyidir özlemişim sizi

Canım birde idrar kültürü yaptır en kısa zamanda. Bende çok sik enfeksiyon olmuştum kızımda. Bazen normal tahlil temiz çıksa da kültürde bakteri çıkabiliyor. Çok geçmiş olsun
Tşk ederim Can'ım ...Kendi kendimi tedavi ettiğim soruyorum kültürdede bakteri çıkınca sadece monurol şase içiliyor değil mi ? Sende monurol mu içiyordun

Gecmis olsun canim.insallah basit birseydir hemen toparlar kendini.

My moonlight kuzum cok gecmis olsun yedigi birsey mi dokundu aceba usutmuste olabilir havalar cok sacma gidiyo bu ara patates hasla tuzlu tuzlu yesin icini bastirir haber ver bize olur mu
benseniyerim kuzumm yarin dr a gidiceksin onun sevinci bu mutlulugun daim olsun yarin esine buyuk bi supriz yap insallah

Gozun aydin canim bi pasa daha gelsin saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…