bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aayy bak @sinemnur canim unuttum soktayim canim kusura bakma tatlim iki kizim olucak sukurler olsun exclusive
canımmmmm benimmmmmmmmm çok sevindim senin adına Rabbim gönlünde olanı verdi çok şükür :) Hakkındada hayırlı eylesin inşallah :) benimde kızım olacak ilk defa beraber tadacağız kız evlat duygusunu :)

Canm sen ilaç antibiyotik fln kullanmams mydun. Bn bi suya atılan ilaç bi de antibiyotik iciyrm şu anda.snra tekrar gel bakalım bile demedi doktor test yptr da demediler bn kndm yaptrdm.gerçekten çok ihmal ediliyor. Bzm bi yakın da 4 aylıkken doğum yapmsti enfeksiyndan

Herkeslere gunaydin guzel anneler...
Erzurum'dan kucaklar dolusu sevgiler hepinize....
Bugun icimde bi mutluluk var nedense, cıvıl cıvıl hissediyorum kendimi :)))
Masallah, nazarim degmesin :))

Günaydııınn, Ankara'dan da sana kocaman sevgiler, öpücükler
Maşallah canım, Allah devamını getirsin. İnşallah yarın bebişin cinsiyetini öğrendiğinde de cıvıltıyla müjdeyi verirsin bize

Aaaaa sende Ankaradasinnnnn ne zaman geliyosun çaya

Iyiyim canim hep ayni napiyim kahvalti hazirliyorum Ada uyuyor simdi onu ope koklaya kaldircam sen nasilsin bebis iyi mi

iyim şükür iş ev koşturma devam bebişte iyi gecen hafta üçlü test sonuç aldık şükür temiz birsey yok ama ev arıyoruz tasıncam onnun gerginliği var

Gözün aydın canım ne güzel bak oğluna arkadaş geliyor ben de kız olsun istiyorum ama erkek olursa da oğluna arkadaş olur üzülmem

Günaydın kızlar ben dün hiç giremedim heryerim tutulmuştu temizlikten birde benim ellerim şişmeye başladı sabahları uyuşmuş bir şeklde ağrıyla uyanıyorum hamilelikte olurmuş böyle şeylerde bende çok erken başladı o kadar tuzlu yememeye çalışıyorum ama yine sonuç alamadım

Çok sağol bitanem, Allah hepimizi sağlıkla, sağsalim kavuştursun bebeklerimize.
Sana da çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir minik kuzun. Kıyamam yaa miniğime. Allah acil şifalar versin

Canım benim çok sağol Allah razı olsun. Dualarım hepimiz için. Burda olmak gerçekten çok güzel. Yoksa çok daha zor olacaktı benim. Eşimi üzmeyim diye hiç konuşmuyorum onunla bunları. Onu da endişelendirmek istemştırum. İyi ki sizlerleyim. Destek olan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Allah hepimizi bebeklerimize dokuz aylarını doldurduklarında, sağlıkla, sevinçle kucağımıza almamızı, büyütmemizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…