bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok haklısın bitanem. Biz hem anneyiz, hem de biliyoruz vücudumuzda olan biteni. Aynen ben de herrr gittiğimde derdim, noolur çok fenayım, hem ağrım, hem akıntım aşırı fazla diye. Hiç umursamadı. Zaten tüp bebek bölüm başkanıydı, normal yoldan hamile kalınca tavrı değişti. Paragöz. Yani bi de ben ona ilk bu enfeksiyon için gitmiştim, kadın prof diye. İyileşmeye başlayınca hamile kaldım. Durumumu da biliyordu. Ankara Memorialda. Sen en iyisini yapmışsın. Israrına rağmen oralı olmuyorlarsa, tüm tetkiklerini kendin yaptıracaksın. Ben çok pişmanım başka bir doktora daha gitmedim diye. Kuzum seni de Allah korusun, Rabbim bebeğini sağlıkla bağışlasın. Bu tip enfeksiyonlar çok ama çok ciddi. Sonradan iyileştin diye biliyorum. Şimdi kalmadı canım bir şeyin değil mi?

bir bebek zorsa Allah 2.cisini daha kolay veriyor, güzel düşün güzel olsun

Uyusma agri bende de oluyo uyaninca canim yaaa

Tammam kuzum merakla bekliorum
Bi arkadasim var, gecen yil 2.bebise hamileydi.
17 haftaya kadar cinsiyet ogrenmemisti. Icimden diyodum ki ayy niye boyle meraksiz, umursamaz davraniyo ki, ben olsam coktan ogrenmistim bu vakte kadar
Onu kinamisim demek ki, daha beteri basima geldi

Can'ım hematom yanı içerideki kanama alanına iyileşmiş diyorlar 3 doktorda iyileşmiş dedi ama ben güvenmediğim için hala dinlenmeye devam ediyorum garanti olsun diye ..:) enfeksiyon içinde monurol içtim rahatladım ..kendi kendime doktorluk yapıyorum .. Normal hayatıma korkudan dönemiyorun dönerim inşallah :) hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Bi arkadasim var, gecen yil 2.bebise hamileydi.
17 haftaya kadar cinsiyet ogrenmemisti. Icimden diyodum ki ayy niye boyle meraksiz, umursamaz davraniyo ki, ben olsam coktan ogrenmistim bu vakte kadar
Onu kinamisim demek ki, daha beteri basima geldi
Yaaaa yarin ogrenceksin kuzum daha beteri benim kuzenimin kardesi 24. Haftada gosterdi

Uyusma agri bende de oluyo uyaninca canim yaaa
Canım çevremde sordum hetkes 6 aydan sonra böyle olurmuş ban çok erken başlamış sende diyolar şimdiden böyleyse ileriki aylarda çok daha mı kötü olacak yoksa korktum ya baya pazar günü resmne felç oldum sandım elerimi oynatamadım bi süre

Günaydın bitanem, sana da güzel haftalar olsun. Belki benseniyerim den ilhamla bu hafta sen de gidersin doktora ve bu hafta müjdeler haftası olur
Ben giderim gitmesine de kuzum esim kiziyo sabirli ol az kaldi diye yine gorunmesse uzulursun gununu bekle garanti olsun diyo eger muayne gunu gorunmesse soz baska bi dr a daha gotururum diyo 13 unden once mumkun deil gibi kuzum

Bendee o kadar cok deil ama uyandigimda uyusmayla agri olusuyo 5 dk sonra geciyo kuzum hayirlisi yaa bilmiyorum ki napcaz

merhabalar!!
uzun zaman oldu giremedim buralara, ara ara okumaya çalıştım ama . güzel haberleri kutluyorum!!.. cinsiyet öğrenenler, sağlıkla devam edenler hamileliklerine çok mutlu oldum!!darısı biz öğrenemeyenlerin başınaaa!!
benim kontrolüm de çarşamda günü, sonunda 2 gün kaldı, çook zor geçiyor zaman yaa!! çook heyecanlıyım, cinsiyeti söyleyebilriz demişti doktorum, 15.haftanın içinde olucam ama inşaşşah öğrenebilirizzz tabikiiii öncelikkk sağlıkkk!!!!
garip garip rüyalar görüyorum, daha da harektleri hissedemiyoruz yaaa o yüzden heppp bi endişeeee!!!

inşallah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin Allahım bana da!!!

öpüyorum hepinizi, sevgiler.....

Ufff şu 4. ay çok tehlikeli... Bana en son bebeğimi kaybetmeden bir hafta önce, 18. haftamda Gynolomexin vajinal ovul vermişti ama zaten iş işten geçmişti. Enfeksiyon artık rahme yayılmış, vajinal ovül işe yarar mı?! Antibiyotik verseydi bunlar olmazdı. Doğumdan sonra günde 2000 mg antibiotik içtim. Aman kuzum senin de aşırı dikkatli olman lazım. İdrar yolları enfeksiyonu ve mantar, vajinit gibi vajinal enfeksiyonlar hamilelikte saatli bomba

bir bebek zorsa Allah 2.cisini daha kolay veriyor, güzel düşün güzel olsun
Dogru diyorsun canim.oglum yarimsaatte bir uyanirdi ve cok cok cok gazliydi heo aglamaca.kizim gece uyanmasi azdi gazi da cok azdi.daha rahat buyuttum kizimi.hamileligimde oyle diger ikisine gore daha hafif geciyor kasilmasiz agrisiz... acemiperi hersey gonlunce olsun insallah.

Doktora soylesen hemen tuzu kes diycek sana 0 tuz.biraz dikkat et suyu cok icki odemi disari atsin.bende de odem basladi

Bendee o kadar cok deil ama uyandigimda uyusmayla agri olusuyo 5 dk sonra geciyo kuzum hayirlisi yaa bilmiyorum ki napcaz
amin canım Allah yardımcımız olsun dün eşime diyorum bu bizim ilk bebeğimiz bize bir tane yeter cnm diyorum zormuş bu hamilelik cidden diyorum oda zaten tek çocuk istiyordu onunda işne geldi :))

Ben de doğum zamanı kv annem hep gelcekler memleketten korkuyorum işin açıkçası kv de deden inş bi aksilik olmadan biter bu süreç bizim aramız da çok ii sayılmaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…