bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar merhaba dr dan çıktım yeni çok şükür bebek daha iyi görünüyor iyileşme var allaha şükürler olsun. İşte birr lekelenmeler im var o da geçecek inşallah. Bebegin cinsiyeti de erkek dediğin %90 bende normal gebelik gibi güzel şeyler düşünmek istiyorum isim ne olsun acaba diye geçirmeye başladım şimdi

Aaaaa sende Ankaradasinnnnn ne zaman geliyosun çaya

kız Allah iyiliğini versin, o yüzden diyorum ya keşke yakında otursaydık Ada'yı ara ara bize bırakırdın diye. Kompostoyu da o yüzden getiricem demiştim, iyileşince. Seni ben yerim Allahın izniyle plasenta yukarı çıksın, bebeğim iyi olsun gelip gideriz birbirimize, buluşur alışveriş yaparız bebişlere

Canım çok sevimdim lekelenmelerde bende de oluyordu progestan kullandım bir süre şimdi geçti şükür dinlenme en ii ilacı bunun

Canim benim cok sukur bebegin saglikla dogsun insallah masallah ona

Aaaa cok sevindim prensesine iki pasaya kiz kardes geliyor mutlu oldum adina ben tipinden anliyorum kibarca kiz bebek diyorum rabbim saglikla nasip etsin insallah yenimi ogrendin canim hic buraya yazmadin ben sordum yazdin tatlim cook sevindim saglikla kalin

Aayyy kuzum yaaaa gecmis olsun canim doktora gotur iyi olur usutmus olabilir canim insallah cabuk atlatir kuzucuk

kızlar bende Ankaradayım benide laın aranıza :))

Canım et suyunu ilk kez duydum hemen deneyecem nasıl yapacam kemikli et alıp onumu kaynatacam?

Bi arkadasim var, gecen yil 2.bebise hamileydi.
17 haftaya kadar cinsiyet ogrenmemisti. Icimden diyodum ki ayy niye boyle meraksiz, umursamaz davraniyo ki, ben olsam coktan ogrenmistim bu vakte kadar
Onu kinamisim demek ki, daha beteri basima geldi
Ben de sırf bu yüzden cinsiyet netleşene kadar hamile olduğumu en yakınlarım harici söylemedim. Kız mı erkek mi diye merak edenlerle ilk çocuğumda çok üzülmüştüm. Şimdi karnım da belli olmuyor. Perşembe günü netleşince hamileyim diyeceğim artık.

Ayyy evet mutlaka goruselim sen bi toparlan kuzum misafir etmek isterim seni

Canim rabbim saglikla nasip etsin insallah benimde iki pasam var cok sukur sagliklilar cok sevdim ikisinide ilk oglum dogdugunda gur sesi vardi ikinci bebegimizde erkek olucak dedim esime ve ardam dunyaya geldi ve esime dedimki bunun arkasi kiz kiz gibi guzel bebek dedim ama hic dusunmedik 3 gebelik ama gonlum hep mevhibe ismini koymakti 7 yil sonra iki prensesimi nasip etti rabbim cok sukur sende 3 hakkini kullan 3 cocuk iyidir eve nese verir gerci benim 4 cocuk oldu ve rabbime sukurler olsun sagliklilar rabbim cumlemizin gonlundeki pasa ve perensesi nasip etsin insallah.. ecmain

Iyiyim canim hep ayni napiyim kahvalti hazirliyorum Ada uyuyor simdi onu ope koklaya kaldircam sen nasilsin bebis iyi mi
Canim merhaba. Bizde esimle ada ve dua arasinda kaldik simdi ada da karar kildik onune isim ariyoruz kuran da gecen fikirlerinize acigim.

Aayy canim allah razi olsun evet cok sukur rabbim gonlumdekini saglikla nasip etti yaradanim evet kiz evlat duygusunu tadacagiz pembe kiyafet siparisi pembe bandana aldim iki adet kizcelerime cok guzel duygu yaa rabbim isteyen herkese pasa ve prenses nasip etsin insallah.. ecmain

Canim merhaba. Bizde esimle ada ve dua arasinda kaldik simdi ada da karar kildik onune isim ariyoruz kuran da gecen fikirlerinize acigim.
Canim cok sevindim kizimin adaşı saglikla gelsin... benim arkadasimin kizinin adi zeynep Ada, ecrin Ada koyabilirsin bu arada Ada ismi de kuran da geciyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…