bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben giderim gitmesine de kuzum esim kiziyo sabirli ol az kaldi diye yine gorunmesse uzulursun gununu bekle garanti olsun diyo eger muayne gunu gorunmesse soz baska bi dr a daha gotururum diyo 13 unden once mumkun deil gibi kuzum

Ben de o zaman bebeğimin sonuçlarını alacağım. İnşallah sen bebeğinin sağlıklı olmasıyla birlikte kalbinde yatan cinsiyeti öğrenmiş olursun, ben de bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenirim, bayram yaparız o hafta Bu meraklı bekleyişlerimizi müjdeyle neticelendiririz inşallah

Canim cok sevindim kizimin adaşı saglikla gelsin... benim arkadasimin kizinin adi zeynep Ada, ecrin Ada koyabilirsin bu arada Ada ismi de kuran da geciyormus
Ben ecrin ada istedim esim begenmedi ecrin ismini tasiyamaz her cocuk dedi gerek yok bunaltmaya cocugu dedi. Zeynep ismini de kuzenim koyacak kizina nasip olursa.

Amin canimmmmmmm :)))
Doktorun kapisinda sira beklerken heyecandan bayilmam insaallah
Aayyy o heyacani ben yasadim canim dua ede ede usg baktim iki pasadan sonra gonul hep kiz diyormus onu anladim sukur once saglikli ve olcumler yapildi ve o ani soyledim cinsiyetleri goruyormusunuz dedim evet goruyorum dedi heyecan artti bende ve biri kiz dedi sagdakine sonra sola gecti ve buda kiz dedi ben sok tabi ikisidemi dedim evet ikiside kiz abilere iki kiz kardes geliyor dedi ben sok sok hastenenin kapisinda gozlerim doldu rabbime sukur ede ede eve geldim cok guzel duygu canim rabbim sanada yasatsin insallah pasa ve prenses duygusunu prensesi tatdin pasayida yarin duyarsin ... ecmain

günaydın. kocaman bir amiiiiiiiinnnn diyorum. cinsiyeti öğrendik, şimdi de bebeğin hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum.
Cinsiyeti kizmi erkekmi tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah .... ecmain

Canim benim insaallah Allahim bana da nasip etsin o ani yasamayi...
Peki doktor ikizlere de oglan deseydi uzulur muydun ?

cok sukur.saglikla kucagina alirsin canim insallah.masallah bebisine.
Canım et suyunu ilk kez duydum hemen deneyecem nasıl yapacam kemikli et alıp onumu kaynatacam?

Yok canim oyle demek istemedim.dedimki;
Dikkat et,suyu cok ic.arada virgul olmayinca et suyu olmus

Insallah bitanem dualarim seninle

Canim merhaba. Bizde esimle ada ve dua arasinda kaldik simdi ada da karar kildik onune isim ariyoruz kuran da gecen fikirlerinize acigim.
Miray ada miray uc aylarin kralicesi anlamina geliyor tatlim rabbim adiyla yasatsin insallah

Tşk ederim Can'ım ...Kendi kendimi tedavi ettiğim soruyorum kültürdede bakteri çıkınca sadece monurol şase içiliyor değil mi ? Sende monurol mu içiyordun
Yok canım kültürde bakteri çıkarsa antibiyotik içmeden iyileşemezsin. Doktorum bana enfexia isimli bi antibiyotik ve monurol vermişti. 3 hafta sonra tekrar idrarda yanma olunca doktor bu sefer kültür istedi ama temiz çıktı. Sadece monurol ile atlattım. Sen emin olmak için yaptır kültürünü git doktora sonuç göstermeye geldim diye göster canım.

Canim benim insaallah Allahim bana da nasip etsin o ani yasamayi...
Peki doktor ikizlere de oglan deseydi uzulur muydun ?
Esimde bu soruyu sordu hadi erkekse dedi artik onlari tasiyorum onlarda bizim evladimiz dedim rabbim kaderimizi biz anne karnida iken yazilmis ne yazmissa onu yasariz dedim rabbim bana iki pasa iki prenses yazmis sukur rabbimin verdigine.... ecmain

Hosgeldin canim hesap bilgilere tikla asagilarda takvim var bosluga tahmini dogum tarihi yaziyorsun mesa su sekilde 20-11-2016 gi asagida kaydete tikla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…