bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar Nasılsıniz birkaç gündür giremiyorum inşallah hersey yolundadır biz de iyiyiz fistigimla buyuyor daha hareketlerini hissedemedim oğlumu 16 da hissetmiştim buda öyle olacak heralde
Masallah kizina ogrendinmi canim ne guzel erken ogrenmisin ben 16+4 digeri 16+1 de ogrendim sen yeni ogrendin degilmi rabbim saglikla nasip etsin insallah bende hissetmiyorum iki olduklari icinmi acaba dedim 17 +1 digeri 16+5 olduk daha hareket yok canim sadece setlesme var gobusumun alt tarafinda ...

Esimde bu soruyu sordu hadi erkekse dedi artik onlari tasiyorum onlarda bizim evladimiz dedim rabbim kaderimizi biz anne karnida iken yazilmis ne yazmissa onu yasariz dedim rabbim bana iki pasa iki prenses yazmis sukur rabbimin verdigine.... ecmain
Ben eger kizsa uzulurum diye cok ama cok korkuyorum

arkadaslae merhaba.. ben bebegımın hareketlerını hergun mutlaka barız bı sekılde hıssedıyordum ıkı gundur hıssedemıyoırum ya bısı olmamıstır dımı cok endılesendım.

Her gidisimde yiyorum aslinda canim ama pek fayda etmedi sanirim. Bi de doktor da 2 dk bile bakmadi, boyle ogrenemeden kaldim bu vakte kadar
Canım ya söyle doktora. kız olunca istemezsiniz düşürmeye çalışırsınız diye falan mı söylemiyor acaba sen değilmiydin burda kız çocuğu olacaklara acıyorlar üzülüyorlar erkek çocuk daha kıymetli diyen "benden küçükler öğrendi kız erkek önemli değil her ikisine de sevineceğim merak yalnızca" de belki söyler

arkadaslae merhaba.. ben bebegımın hareketlerını hergun mutlaka barız bı sekılde hıssedıyordum ıkı gundur hıssedemıyoırum ya bısı olmamıstır dımı cok endılesendım.
Uyuyordur sen dinlerken canım sonra sen hareketliyken hareket ediyordur ki onu hissedemeSin zaten

Çok tuzlu tüketmiyorum ben fakat bu sabah alyansımı zor taktım herhalde bundan sonra alyanslarımızla vedalaşma vakti geldi

Kizlar okudum konustuklarinizida enfeksiyon fln bahsettiniz nasil anlasiliyo enfeksiyon olup olmadigi ben hic idrar testi yaptirmadim .nasil anlarim neye dikkat etmem lazim yardimci olur musunuz Nilke

Ben eger kizsa uzulurum diye cok ama cok korkuyorum
Uzulmiyceksin kuzum merak etme bak ben simdiden ikisine de adapte oldum biliyomusun iki kizim olursa birlikte yapariz yemekleri temizligi 2 sirdasim olur diyorum bi kizim bi oglum olursa aksam gelip gur sesiyle annneeee yemekte ne var diyen bi delikanlim olur annesinin yanagina opucuk kondurup anne ben cikiyorum der babasiyla araba yikatmaya gider ikiside cok guzel kuzum Rabbim neyi uygun gorduyse o olurmus sen kafana takma nolur yarin ogrenip rahatliycaksin

Allah gönlüne göre versin canım inşallah öğrenirsin

Gecen hafta ogrendim tatlim ama gripten kafayi kaldiramiyorum birde oncesinde erkek gibi demisti doktor kiz diye kesinlik cumlesi kursada kafamda hala soru isaretleri var bu c.tesi yeniden bi onay alip soylemeyi dusundum ama basaramadim sanirim :)) seninde kizcelerin geliyormus ben de senin adina cok sevindim nihayet muratlarimiz tamamlaniyor :))

benseniyerim biliyomusun kuzum annem ablamdan sonra bana hamile kalinca hep erkek istemis beni.
Doktor kiz deyince babam cok sevinmis ama annem cok uzulmus simdi diyo ki iyiki de 2 tane kizim var hayirli evlat kiz evlat diyo yaaaa beni pipili istedin sen noldu simdi diye kiziyorum anneme sus diyo yok oyle bisey simdide ben oglum olsun kiz anne diyince kiziyo yok yok kiz olsun ne guzel diyo demem o ki bebegim hayirlisi olsun de gec seni seviyoreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…