bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu bahsettigim doktor ozeldeki doktor canim, diger kizimda 14 haftalikken soylemisti ama bu sefer dogru duzgun bakmadan kaldirdi beni
Ama dedigin gibi devlet hastaneleri dedigin sebepten dolayi soylemiyomus sanirim
Bu seferki gidisimde bayaga mucadele etcem insaallah ogrenmek icin, azimliyim
Zaten yarin da ogrenemezsem ayrintiliya kalcak benim is

Çok geçmiş olsun canım hamilelikte sık olan bişeymiş bu ne zaman acaba hamileliğin keyifli günlerine geçecez biz 4. aydan sonra mı acaba
Ayyy ada da Allahin gucune gitmesin hic rahat bi ayim olmadi kuzum ilk iki ay iyiydi sonra bi sistim bildigin bir ucan balon aglardim esime yalvarirdim ayaklarimi ov diye o halde afedersin essek gibi calistirdi beni evin icinde kavun getir uzum getir zikkimin kokunu getir diye hele birgun ayahimin sisinden yuruyemiyom agustos annesi olcam ki sicsklar mahvetti sistikce sistim bu beyefendiye kavun getirirken insan kendi ayagina takilip dusermi karnimi nasil korudum bilmiyom Allah koruyo bi bagirdim buna bi agladim ben bi yana uctum kavunlar bi yana tabak bi yana sabaha kadar halida kavun lekesi sildim varya

Ogreneceksin kuzu bebek kocaman oldu

Sen yarın gidince hatırlar yinede öğrenmek istediğini Rabbim gönlüne göre versin bir an önce öğrende gel

benseniyerim kuzum sadece Rabbim sen hayirlisini bilirsin sen Dogrusunu bilirsin hakkimda neyse hayirlisi o olsun de nolur kuzum uzulurum diye dusunme sakin ha Allah en dogrusunu en guzelini verir
Uzulurum diye dusunmek degil de uzulurum diye uzulmek
Kendimi kotu hissediyorum, of diyorum nasil annelik seninki

Oğluşun hayırlı olsun canım inşallah allah kız bebekde nasip eder

Owww kizlar basim catliyo benimmmmm
aynen benimde suan basim catliyo resmen.gecenin 3 unden beri uykudan da bas agrisiyla uyanilirmi
arkadaslae merhaba.. ben bebegımın hareketlerını hergun mutlaka barız bı sekılde hıssedıyordum ıkı gundur hıssedemıyoırum ya bısı olmamıstır dımı cok endılesendım.
Canim bazen bende de oluyor.kimi zaman hep belli ediyo kendini kimi zaman yatip hareketini dinlememe ragmen hissedemiyorum.normal dah cok kucuk yavrular

Of of yaz hamileligi bilirim zor. Eylülde doğurmuştum ben de.
Kızdım kocana ne siliyorsun halıyı otursun silsin. Erkek milleti acımaz onlar.

Uzulurum diye dusunmek degil de uzulurum diye uzulmek
Kendimi kotu hissediyorum, of diyorum nasil annelik seninki
Kuzum uzulmek deilde seninki hani bide oglum olsaydi diye dusunmek o yani bak beybim cok dusunme sakin ha bitanem yarin git yat masaya Allahim hayirlisini ver sen de bitti cok bekledin guzelim cok sikildin o yuzden meraktan ibaret suan bitanem o yuzden darlaniyorsun

Ayyy caım ya kıyamam sana eşine cidden çok kızdım ben ctesi temizlik yaptım tutuldum diye başının etini yedim akşamda ben onu çalıştırdım. Allah razı olsun benim eşimden yapar bi şekilde istediğimi. Sende canım konuşmalısın eşinle sen 2 canlısın birde Minik kızın evde işin zaten zor. Gerekirse yapma biraz

Of of yaz hamileligi bilirim zor. Eylülde doğurmuştum ben de.
Kızdım kocana ne siliyorsun halıyı otursun silsin. Erkek milleti acımaz onlar.
Yaz hamileligi mi berbat otesi benim kizimin dogum gunu ablaminkiyle ayni bide ama cok korkunctu o sicaklar o koca gobek 5 ay terlikle gezdim ben ya bilgin toynak oldu ayaklarim yeni dogurmusum yeni acmisim gozumu daha eltim terligi gosteriyo sunu da at artik yoo sana yedircem diyecektim tovbe tovbe sanki keyfimden ayaklatimi sisirdim

Abla aliyorum kuzum ayda 1 ama onun disinda bos duramayan titiz cins bi kadinim esim yapma napiyim diyen cinsten isten oldum geberdim diye gelir sali ve persembe dizi gunu cit cikarttirmaz evde amann ne diyim herkezin bi derdi var ki kuzum

Uyuz adam cok cok iyi bi baba muhtesem bi baba evladina tapan cinsten ama asla iyi bir es degil kuzum sadece babaligina asigim

Canım Allah sana sabır versin eşinede biraz merhamet. Ama ediğim gibi dayanabilirsen yapma bazı şeyleri kalksın kendi yapsın onunda elleri var herşeyi kadın yapacak diye ayet mi var.Ayy çok sinirlendim

Canım Allah sana sabır versin eşinede biraz merhamet. Ama ediğim gibi dayanabilirsen yapma bazı şeyleri kalksın kendi yapsın onunda elleri var herşeyi kadın yapacak diye ayet mi var.Ayy çok sinirlendim
Kuzu annesi ayakucundaki battaniyeyi ustune orter ayagina suyunu meyvasini getirir annecigi simartmis eskiden hic yapmjyodu alistirdim biraz ama halen kivama gelmedi

Abla aliyorum kuzum ayda 1 ama onun disinda bos duramayan titiz cins bi kadinim esim yapma napiyim diyen cinsten isten oldum geberdim diye gelir sali ve persembe dizi gunu cit cikarttirmaz evde amann ne diyim herkezin bi derdi var ki kuzum

Bende alıyorum cnm ama yetmiyor ayda bir malesef daha sıkta alamıyoruz bizde malum maddi yönden. Ben çalıştığım için bu konuda biraz daha rahatım çok sinirlenirsem bende çalışıyorum yapmak zorunda değilim tek başına diye konuşuyorum. ;Bizimde canımız var değilmi

Evet canim ben erken öğrendim 2 hafta oluyor nerdeyse doktorum %99kiz dedi haziranin ortalarında birdaha kontrolüm var bakalım o zaman be diyecek biz kıza çok alıştık ters köşe olmayız insallah

Kuzu annesi ayakucundaki battaniyeyi ustune orter ayagina suyunu meyvasini getirir annecigi simartmis eskiden hic yapmjyodu alistirdim biraz ama halen kivama gelmedi

İnşallah canım 2. bebeğin geliyo o zaman zaten tek başına nasıl yetiştireceksin mecbur kalır yapar inş. Benim kv bana kendi diyor yapma sen o yapsın sen hamilesin diye. Benim eşimde tek erkek aslında bekarken yapmamış öle ama alıştıracaksın benim abimde hiç bişey yapmazdın ilk evlendiğinde eşiyle bu konuda sürekli tartışırlardı şimdi bi görsen abim tam süper bi eş oldu. Mücadele edeceksin biraz başlarda zorlanıyosun ama sonra rahata eriyosun

Oyle kuzum bak simdi cocugu uyuttum uyansin ev supurcem dedim yemege gotur bizi aksam tamam askim dedi banane bugunde yemek yapmak istemiyo canim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…