- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.961
Bu bahsettigim doktor ozeldeki doktor canim, diger kizimda 14 haftalikken soylemisti ama bu sefer dogru duzgun bakmadan kaldirdi beniCanım ya söyle doktora. kız olunca istemezsiniz düşürmeye çalışırsınız diye falan mı söylemiyor acaba sen değilmiydin burda kız çocuğu olacaklara acıyorlar üzülüyorlar erkek çocuk daha kıymetli diyen "benden küçükler öğrendi kız erkek önemli değil her ikisine de sevineceğim merak yalnızca" de belki söyler
Ayyy ada da Allahin gucune gitmesin hic rahat bi ayim olmadi kuzum ilk iki ay iyiydi sonra bi sistim bildigin bir ucan balon aglardim esime yalvarirdim ayaklarimi ov diye o halde afedersin essek gibi calistirdi beni evin icinde kavun getir uzum getir zikkimin kokunu getir diye hele birgun ayahimin sisinden yuruyemiyom agustos annesi olcam ki sicsklar mahvetti sistikce sistim bu beyefendiye kavun getirirken insan kendi ayagina takilip dusermi karnimi nasil korudum bilmiyom Allah koruyo bi bagirdim buna bi agladim ben bi yana uctum kavunlar bi yana tabak bi yana sabaha kadar halida kavun lekesi sildim varyaÇok geçmiş olsun canım hamilelikte sık olan bişeymiş bu ne zaman acaba hamileliğin keyifli günlerine geçecez biz 4. aydan sonra mı acaba
Eyvah eyvah cok sisecen o xaman kuzu bende daha bisi yok ama adada sistim isteCanım ben alyansımla vedalaşalı bir ayı geçti ben çok çabuk şiştim
Ogreneceksin kuzu bebek kocaman olduBu bahsettigim doktor ozeldeki doktor canim, diger kizimda 14 haftalikken soylemisti ama bu sefer dogru duzgun bakmadan kaldirdi beni
Ama dedigin gibi devlet hastaneleri dedigin sebepten dolayi soylemiyomus sanirim
Bu seferki gidisimde bayaga mucadele etcem insaallah ogrenmek icin, azimliyim
Zaten yarin da ogrenemezsem ayrintiliya kalcak benim is
Sen yarın gidince hatırlar yinede öğrenmek istediğini Rabbim gönlüne göre versin bir an önce öğrende gelBu bahsettigim doktor ozeldeki doktor canim, diger kizimda 14 haftalikken soylemisti ama bu sefer dogru duzgun bakmadan kaldirdi beni
Ama dedigin gibi devlet hastaneleri dedigin sebepten dolayi soylemiyomus sanirim
Bu seferki gidisimde bayaga mucadele etcem insaallah ogrenmek icin, azimliyim
Zaten yarin da ogrenemezsem ayrintiliya kalcak benim is
Uzulurum diye dusunmek degil de uzulurum diye uzulmekbenseniyerim kuzum sadece Rabbim sen hayirlisini bilirsin sen Dogrusunu bilirsin hakkimda neyse hayirlisi o olsun de nolur kuzum uzulurum diye dusunme sakin ha Allah en dogrusunu en guzelini verir
Oğluşun hayırlı olsun canım inşallah allah kız bebekde nasip ederGünaydın herkese
Ben nihayet cinsiyetini öğrendim bebeğimin: ERKEK. Oğluma arkadaş geliyormuş.
Hala kızmış gibi geliyor bana bir türlü adapte olamadım. Oğlum çok sıkıntılı büyüdü gaz sorunu yzüünden 7 ay sürekli ağladı. Erkek deyince tırstım valla. Eski günler geldi aklıma. Sanki oğlumu yeniden büyütecekmişim gibi hissettim. Bu kime benzeyecek nasıl olacak bilemiyorum. İlkine ihanet etmişim gibi.
Biraz fazla kız istiyordum ve hissediyordum ya erkek deyince bi tuhaf oldum. Allah affetsin. Sonra niye böyle oldum bebeğim üzülmüştür diye ağladım. İlaçsız tedavisiz bebek sahibi oluyorum, sağlıklı çok şükür ve bir çok insan erkek olsun diye adaklar adıyor ama ben buruluyorum insanoğlu ne nankör. Karışık duygular ve ağlama sezonum başlamış benim ya
aynen benimde suan basim catliyo resmen.gecenin 3 unden beri uykudan da bas agrisiyla uyanilirmiOwww kizlar basim catliyo benimmmmm
Canim bazen bende de oluyor.kimi zaman hep belli ediyo kendini kimi zaman yatip hareketini dinlememe ragmen hissedemiyorum.normal dah cok kucuk yavrulararkadaslae merhaba.. ben bebegımın hareketlerını hergun mutlaka barız bı sekılde hıssedıyordum ıkı gundur hıssedemıyoırum ya bısı olmamıstır dımı cok endılesendım.
Of of yaz hamileligi bilirim zor. Eylülde doğurmuştum ben de.Ayyy ada da Allahin gucune gitmesin hic rahat bi ayim olmadi kuzum ilk iki ay iyiydi sonra bi sistim bildigin bir ucan balon aglardim esime yalvarirdim ayaklarimi ov diye o halde afedersin essek gibi calistirdi beni evin icinde kavun getir uzum getir zikkimin kokunu getir diye hele birgun ayahimin sisinden yuruyemiyom agustos annesi olcam ki sicsklar mahvetti sistikce sistim bu beyefendiye kavun getirirken insan kendi ayagina takilip dusermi karnimi nasil korudum bilmiyom Allah koruyo bi bagirdim buna bi agladim ben bi yana uctum kavunlar bi yana tabak bi yana sabaha kadar halida kavun lekesi sildim varya
Kuzum uzulmek deilde seninki hani bide oglum olsaydi diye dusunmek o yani bak beybim cok dusunme sakin ha bitanem yarin git yat masaya Allahim hayirlisini ver sen de bitti cok bekledin guzelim cok sikildin o yuzden meraktan ibaret suan bitanem o yuzden darlaniyorsunUzulurum diye dusunmek degil de uzulurum diye uzulmek
Kendimi kotu hissediyorum, of diyorum nasil annelik seninki
Uyuz adam cok cok iyi bi baba muhtesem bi baba evladina tapan cinsten ama asla iyi bir es degil kuzum sadece babaligina asigimOf of yaz hamileligi bilirim zor. Eylülde doğurmuştum ben de.
Kızdım kocana ne siliyorsun halıyı otursun silsin. Erkek milleti acımaz onlar.
Ayyy ada da Allahin gucune gitmesin hic rahat bi ayim olmadi kuzum ilk iki ay iyiydi sonra bi sistim bildigin bir ucan balon aglardim esime yalvarirdim ayaklarimi ov diye o halde afedersin essek gibi calistirdi beni evin icinde kavun getir uzum getir zikkimin kokunu getir diye hele birgun ayahimin sisinden yuruyemiyom agustos annesi olcam ki sicsklar mahvetti sistikce sistim bu beyefendiye kavun getirirken insan kendi ayagina takilip dusermi karnimi nasil korudum bilmiyom Allah koruyo bi bagirdim buna bi agladim ben bi yana uctum kavunlar bi yana tabak bi yana sabaha kadar halida kavun lekesi sildim varya
Yaz hamileligi mi berbat otesi benim kizimin dogum gunu ablaminkiyle ayni bide ama cok korkunctu o sicaklar o koca gobek 5 ay terlikle gezdim ben ya bilgin toynak oldu ayaklarim yeni dogurmusum yeni acmisim gozumu daha eltim terligi gosteriyo sunu da at artik yoo sana yedircem diyecektim tovbe tovbe sanki keyfimden ayaklatimi sisirdimOf of yaz hamileligi bilirim zor. Eylülde doğurmuştum ben de.
Kızdım kocana ne siliyorsun halıyı otursun silsin. Erkek milleti acımaz onlar.
Abla aliyorum kuzum ayda 1 ama onun disinda bos duramayan titiz cins bi kadinim esim yapma napiyim diyen cinsten isten oldum geberdim diye gelir sali ve persembe dizi gunu cit cikarttirmaz evde amann ne diyim herkezin bi derdi var ki kuzumAyyy caım ya kıyamam sana eşine cidden çok kızdım ben ctesi temizlik yaptım tutuldum diye başının etini yedim akşamda ben onu çalıştırdım. Allah razı olsun benim eşimden yapar bi şekilde istediğimi. Sende canım konuşmalısın eşinle sen 2 canlısın birde Minik kızın evde işin zaten zor. Gerekirse yapma biraz
Uyuz adam cok cok iyi bi baba muhtesem bi baba evladina tapan cinsten ama asla iyi bir es degil kuzum sadece babaligina asigim
Kuzu annesi ayakucundaki battaniyeyi ustune orter ayagina suyunu meyvasini getirir annecigi simartmis eskiden hic yapmjyodu alistirdim biraz ama halen kivama gelmediCanım Allah sana sabır versin eşinede biraz merhamet. Ama ediğim gibi dayanabilirsen yapma bazı şeyleri kalksın kendi yapsın onunda elleri var herşeyi kadın yapacak diye ayet mi var.Ayy çok sinirlendim
Abla aliyorum kuzum ayda 1 ama onun disinda bos duramayan titiz cins bi kadinim esim yapma napiyim diyen cinsten isten oldum geberdim diye gelir sali ve persembe dizi gunu cit cikarttirmaz evde amann ne diyim herkezin bi derdi var ki kuzum
Evet canim ben erken öğrendim 2 hafta oluyor nerdeyse doktorum %99kiz dedi haziranin ortalarında birdaha kontrolüm var bakalım o zaman be diyecek biz kıza çok alıştık ters köşe olmayız insallahMasallah kizina ogrendinmi canim ne guzel erken ogrenmisin ben 16+4 digeri 16+1 de ogrendim sen yeni ogrendin degilmi rabbim saglikla nasip etsin insallah bende hissetmiyorum iki olduklari icinmi acaba dedim 17 +1 digeri 16+5 olduk daha hareket yok canim sadece setlesme var gobusumun alt tarafinda ...
Kuzu annesi ayakucundaki battaniyeyi ustune orter ayagina suyunu meyvasini getirir annecigi simartmis eskiden hic yapmjyodu alistirdim biraz ama halen kivama gelmedi
Oyle kuzum bak simdi cocugu uyuttum uyansin ev supurcem dedim yemege gotur bizi aksam tamam askim dedi banane bugunde yemek yapmak istemiyo canim dedimBende alıyorum cnm ama yetmiyor ayda bir malesef daha sıkta alamıyoruz bizde malum maddi yönden. Ben çalıştığım için bu konuda biraz daha rahatım çok sinirlenirsem bende çalışıyorum yapmak zorunda değilim tek başına diye konuşuyorum. ;Bizimde canımız var değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?