• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz bugün 34 haftalik olduk:anneadayı::nazar: artık zaman gittikce daraliyor. Bizimde normalde randevumuz bugundu ama pazartesiye erteledim çünkü hala annemdeyim bu haftasonu dönüyorum inşallah.

Eve gidince bikac yeni aldığım kıyafet ve kendime aldığım pijamalari yıkayıp çantamı hazırlayacağım.

Kızlar benim dogum şu en normal gibi görünüyor . Normal doğum 40.haftada mi oluyor illaki? Ne zamandan sonra gelebilir diye beklemeliyiz acaba

slm kızlar herkes iyidir umarim...
iki gecedir bi uyanıyorum sabaha kadar bidaha uyku yok... sanırım çoğumuz da durum bu şekilde.bi turlu yerimi bulamıyorum... saBahta zombi oluyorum tabi...hayirlisiyla geçse şu günler :işsiz:
Bide hep sol tarafa yatmak cileside var, bi dogursaydik rahat rahat yatsaydik valla çok zorlanıyorum artık oglusu ezcem diye de korkuyorum çok zorr

Biz bugün 34 haftalik olduk:anneadayı::nazar: artık zaman gittikce daraliyor. Bizimde normalde randevumuz bugundu ama pazartesiye erteledim çünkü hala annemdeyim bu haftasonu dönüyorum inşallah.

Eve gidince bikac yeni aldığım kıyafet ve kendime aldığım pijamalari yıkayıp çantamı hazırlayacağım.

Kızlar benim dogum şu en normal gibi görünüyor . Normal doğum 40.haftada mi oluyor illaki? Ne zamandan sonra gelebilir diye beklemeliyiz acaba
Hic belli olmaz canim 37 den sonra her an olabilir diye bekle.bebisinin cani ne zmn sıkilcak o zmn gelmeye niyetlenir

Dun esime bebek bezi al demistim a101de bizim hatuna gore beden bulamayinca dibindeki bime girmis.bu sefer de bimin bezini alip gelmis.mecbur denedik dunden beri kullaniyorum ne sızdirma ne pisik vs hic birsey yapmadi.hem cok ucuz hem de iyi geldi bana.biraz kokulu bir bez.bunun haricinde simdilim eksi bir yani yok.

Birisi diyordu bimin bezi kullanacagim veya kullaniyorum diye.
Kullanilabilirmis gercekten.
bnm komşumda bımn beznı tvsye etmştı hem uygun hmde ıyı demstı

Valla benim doktorum nasil rahat ediyorsan oyle yat, zaten uykunda donup durursun dedi.
Bana birşey demedide ben araştırdım sağ ve sırt ustu yatmamak gerekiyor oksijen ve kan gitmiyormus bebeğe ne bilim canım bende zarar gelmesin diye mümkün mertebe soluma yatmaya çalışıyorum arada sağa dönüyorum uyuyorum sağ tarafa yatmayi çok seviyorum çünkü

ben bu gun market alış verışı yaparken can bebenın deneme pketnı grdum 13 lu bebek bezı onu aldım unı babynın ıslak mendıl setı vardı onu aldım ve wee baby ilk hedıyem dıe setı vardı buyuk ve kuck boy bıberon dış kaşıyıcı emzık ve emzık saklama kutusu bıde önluk onları aldım daha pişik kremı ve sampuan camasr deterjanı bebek yagı gbı seylerı almadm onlara tam karar veremedm

Damadı cumartesi sabah gidecek anneciğimin o yüzden bugün yapmışlar canım. İlkin söylesem bukadar olay olmazdı gerçekten:KK70:

Yine damat seven bi aile :işsiz: anacım da damatçıdır da ben olmasam olur muydu sana damat hıh :63:
Bi ara bende yapmıştım canı çeken olur diye dememiştim ama insan acaba ne diye düşünürken daha çok şey düşünüyor seçenekler artıyor :KK70:

Arkadaslar ben artik gunde 3-5 tane hurma yiyorum. Acaba eeken mi başladım yemeye?

Bazıları hep başından beri yiyor etki etmiyor bazılarında hop etki ediyor. Bende normal şartlarda 34 sonrası başlarım diyordum :KK64: bünye tepki farkı ortaya çıkıyor o yüzden bişi diyemicem acep 36 sonrası daha mı iyi olur çünkü erken doğum olayı kalkmış oluyor :KK64:

Bazıları hep başından beri yiyor etki etmiyor bazılarında hop etki ediyor. Bende normal şartlarda 34 sonrası başlarım diyordum :KK64: bünye tepki farkı ortaya çıkıyor o yüzden bişi diyemicem acep 36 sonrası daha mı iyi olur çünkü erken doğum olayı kalkmış oluyor :KK64:
2 hafta daha mi beklesem ki dedigin gibi:işsiz:

benim annem büyük abimin haricinde doğumda da doktor görmemiş :KK48: ablamı da ters doğurmuş üstelik :duduk: anneciğimin doğumlarıyla ilgili sabit cümlesi tavsiyesi şudur şööööylee kıçını sağlam bi yere koyucaksın sonra başlıcaksın ıkınmaya gerisi kolay :oha: kadın tabure üstlerinde 5 doğum yapmış helal olsun valla :KK51:
Anammmm cesur kadinmis:) annene saygilar ellerinden opuyorm:)

Back
X