• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar gönül den haber var mı evde çok iş olunca takip edemedim inşaallah iyileridir ikisi de bi tarftanda evdeki minik kuzuyu düşünüyorum çok etkileniyor çocuklar böyle durumlarda inşaallah biraz daha bekler minik kuzusu yoksa doğum mu yaptı onu da bilmiyorum

kuzum sıkma canını ya maşallahı var oğlunun filinta gibi bir oğlan zayıf olsun varsın sağlıklı olsunda ayrıca hiçte zayıf gibi durmuyor bence
Aslında normal bebek kilosu 3 3500 arası annemde öyle dedi kafaya takma normal dedi. Doktor iri Bebek dopurtmaya alışmış bence birde ilk kızım kilolu olunca bunuda öyle bekledi galiba. Neyse sağlıklı olsun inşallah bol bol sütle kilo alsın.

Sağolun kızlar bundan sonra her hafta gidicem kilosunu takip edip yeme içme düzeni kurcam tekrar. Şuan 5 öğün düşünüyorum artık birde arada yoğurt muz süt sıklaştırcam inşallah 3500 doğurcam hedef koydum kendime:KK46::kk77::hamarat::KK72::halay:

Sağlıkla gelsin mehmet giray :anneadayı: bu ara ben de saldım bu beslenme işini :110:

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Canım sıkma canını daha vaktin var yediklerine dikkat eder hemeen kilo aldırırsın bebeğine biz iyi beslenince kolay kilo alıyorlar zaten. Hergün 2 3 bardak süt- peynir kaşar peynir yumurta mercimek et ye bak ne güzel artıyor kilo. boyu uzun olduğu için zayıf olmasıda doğal. boya gitmiş maşallahh :nazar::nazar:sıkma canını sakınn bir dahaki muayeneye kadar toparlamış olur :)

istanbulda nasıl olmaz yaa hayret birşey sağlık bakanlığımız ne iş yapıyor :/// acaba sadece devlet hastanelerine mi bakıldı yani inanamıyorum özeller dahil istanbulda olmadına yazık bu insanlara
hep doluymus canım tum hastanelerin kuvezleri :( Aramışlar zaten öyle Gölcüğe yönlendirilmişler 20 mılyon yasıyoruz istanbulda hastanelerdeki kuvezler yetmemiş Allah korusun yaa:KK17:

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/

Kuzumm tombis mehmet girayimiza nolmus yirim onu fit bir adam olmak istiyor demekki skma canini hic 3 kg yu rahat gecer o sen simdi protein odakli besleniyorsunn kendini hic uzmuyorsun saglikliysaa tamamdirr baska dusunecek biseyi yok

My moonlight My moonlight canım canını sikma , daha vakti var bebisin alır inşaallah, benimkide haftasına göre zayıf ve özel olarak hiç bir şey yapmıyorum, 3 kg zayıf deil bence tahminim benimkide o civarda doğar, hem zayıf doğan bebek daha iyi toparlar .sutunle arayı kapatır. Yavrucak.

hep doluymus canım tum hastanelerin kuvezleri :KK43: Aramışlar zaten öyle Gölcüğe yönlendirilmişler 20 mılyon yasıyoruz istanbulda hastanelerdeki kuvezler yetmemiş Allah korusun yaa:KK17:
ayy panik atak olucamm :skandal:küçük şehirde yok büyüğünde yetmediği için yok ne anladım bu iştenn gönülden net bilgi aldııktan sonra e devlet bimerden cimerden başbakan ve cumhurbaşkanına bence hepimiz toplu durumu iletelim. forumda bile kaç kişiyiz hastanelere bir çeki düzen verilebilir. Bazı özel hastaneler sırf para almak için bebekleri küvezde bekletiyor haberleri vardı şuan varmı bilmiyorum. Hala böyle bir durum devam ediyorsa küvezlerin boış olmaması çok doğal :(

ayy panik atak olucamm :skandal:küçük şehirde yok büyüğünde yetmediği için yok ne anladım bu iştenn gönülden net bilgi aldııktan sonra e devlet bimerden cimerden başbakan ve cumhurbaşkanına bence hepimiz toplu durumu iletelim. forumda bile kaç kişiyiz hastanelere bir çeki düzen verilebilir. Bazı özel hastaneler sırf para almak için bebekleri küvezde bekletiyor haberleri vardı şuan varmı bilmiyorum. Hala böyle bir durum devam ediyorsa küvezlerin boış olmaması çok doğal :KK43:
Sanmıyorum canım yani 34 haftalık en az 2 hafta kuvezde yatacak bir bebiş geliyorken illa gereksiz yatanı çıkartırlar khuvezden :( Evet bu konuya deyınmek lazım bence de:anneadayı:

günaydın cnm ya aynı sıkıntı bende de var. Acayip agresif ve moralsizim heralde gönülden etkilendik. Bari bugün ki randevuılardan güzel haberler alalımda iyi olsun günümüz. habire somurtuyorum ://
Aynen canım ruh halim acayip değişken bişey oldu çıktı benim.. Dr a sorularımı sorma umudum bile yok çünkü bugün kontrol randevusu olarak görünüyo sadece 10gün geçtiği için.. Annemi de götürüyorum sırf bebişi görsün diye bakalım inşallah usg ye alır Dr :/

benim kuzum ne yaptı acaba ya randevumuzada daha var My moonlight My moonlight ben napıyım kuzum doktora her gittiğimizde kafası 2 hafta büyük deyip gönderiyor inş bunun bize bi zararı olmaz
Bişey olsa doktor açıklama yapardı sende kafaya takma canım iyidir kuzun.

Canım sıkma canını daha vaktin var yediklerine dikkat eder hemeen kilo aldırırsın bebeğine biz iyi beslenince kolay kilo alıyorlar zaten. Hergün 2 3 bardak süt- peynir kaşar peynir yumurta mercimek et ye bak ne güzel artıyor kilo. boyu uzun olduğu için zayıf olmasıda doğal. boya gitmiş maşallahh :nazar::nazar:sıkma canını sakınn bir dahaki muayeneye kadar toparlamış olur :)

Kuzumm tombis mehmet girayimiza nolmus yirim onu fit bir adam olmak istiyor demekki skma canini hic 3 kg yu rahat gecer o sen simdi protein odakli besleniyorsunn kendini hic uzmuyorsun saglikliysaa tamamdirr baska dusunecek biseyi yok

My moonlight My moonlight canım canını sikma , daha vakti var bebisin alır inşaallah, benimkide haftasına göre zayıf ve özel olarak hiç bir şey yapmıyorum, 3 kg zayıf deil bence tahminim benimkide o civarda doğar, hem zayıf doğan bebek daha iyi toparlar .sutunle arayı kapatır. Yavrucak.
Kızlarr çok sağolun hepiniz şimdi daha iyiyim. Aslında bu ay stres çoktu üzerimde yediğimden içtiğimden bişey anlamadım. Kv ve görümce yüzünden karnım kasıldı bebişde etkilendi işte. Bundan sonra resti çekip kafamı dinlicem bebeğimde rahatlıcak kilo alıcak inşallah. Eşimede güzellikle anlatıcam. Bu aya kadar önde giden çocuk 2 hafta geriledi. Bilsin oda :işsiz:

Herkese günaydın kızlar.. Bugün bizim de randevumuz var içimde bi sıkıntı daralma var sanki inşallah balığım iyidir.. Aslında benim sıpa kıpır kıpır hareketli de gonulll gonulll ü kafaya taktım sanırım inşallah iyidir kv si de gitti :KK43: My moonlight My moonlight kurban olduğum bi ölçümle niye sıkıyosun kendini diycem ama bu haltı ben de çok yaptığım için ağzımı açamıyorum.. Yine de gerçekten mantığının sesini dinle bi ölçümle canını sıkma bitanem
Canimm hayirki saglikli haberlerle don ins :KK19:

Bişey olsa doktor açıklama yapardı sende kafaya takma canım iyidir kuzun.

Kızlarr çok sağolun hepiniz şimdi daha iyiyim. Aslında bu ay stres çoktu üzerimde yediğimden içtiğimden bişey anlamadım. Kv ve görümce yüzünden karnım kasıldı bebişde etkilendi işte. Bundan sonra resti çekip kafamı dinlicem bebeğimde rahatlıcak kilo alıcak inşallah. Eşimede güzellikle anlatıcam. Bu aya kadar önde giden çocuk 2 hafta geriledi. Bilsin oda :işsiz:
kesinlikle bu stressde seni ve bebeği etkilenmiş olabilir

Back
X