• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canım ruh halim acayip değişken bişey oldu çıktı benim.. Dr a sorularımı sorma umudum bile yok çünkü bugün kontrol randevusu olarak görünüyo sadece 10gün geçtiği için.. Annemi de götürüyorum sırf bebişi görsün diye bakalım inşallah usg ye alır Dr :/
Benim doktor bazan benim sorularımı cevaplamıyor boyle sessizlik oluyor :KK48: Sinir geliyor bana da sonra :110:Gecen gittiğimde safrakesesine bakabilir miyiz dedim çunku beni yonledniridiği perinatolog dısında baska doktora daha gıtmıstım ama doktoruma dıyemedım o da safrakesesi incelensin demişti sonra da gordum demişti ama aklımda suphe kaldı şimdi bunu kadına izah edemem diye soyleyemedim sadece bakabilir miyiz dedim neden şüphen mi var dedi. Yok şüphem de genetikte problemler var bizim dedim o da sustu. Bir de benim miyom ne durumda dedim büyüme vs var mı diye sordum kale bile almadı beni:KK57:Acayip gıcık bir şekilde gidicem pazratesi randevuma sanırım zaten ne kan değerlerime bakıyor ne bişey:KK34:

Kızım 4 kg doğmuştu ama doğduğunda 50 cm idi. Bunun boyu uzun olacak sanki ama kilo 3 ancak olacak doktora 3500 falan olmazmı sancı gelene kadar ay sonu gelir belki dedim. Sanmıyorum 3 olur ancak dedi. Çünkü usg yanılma payı var 200 gr geri hesap edersek ancak 3 doğar dedi.

Benim karın çevresi 34+0 çıktı canım 2 hafta geri:KK43: inşallah öğün aralarını sıklaştırcam zorla yicem kilo alsın diye. Ben 2.5 kg almışım kuşum 500 grmını ancak almış. Ben popo büyüsün diye yemiyorum kuşum büyüsün istiyorum. :anne: son ay alır inşallah.
Cnm bozma moralini ins alirlar son ayda cunku benimkide zayifcik biraz bende son ay alir ins diye umut ediyorum

ayy panik atak olucamm :skandal:küçük şehirde yok büyüğünde yetmediği için yok ne anladım bu iştenn gönülden net bilgi aldııktan sonra e devlet bimerden cimerden başbakan ve cumhurbaşkanına bence hepimiz toplu durumu iletelim. forumda bile kaç kişiyiz hastanelere bir çeki düzen verilebilir. Bazı özel hastaneler sırf para almak için bebekleri küvezde bekletiyor haberleri vardı şuan varmı bilmiyorum. Hala böyle bir durum devam ediyorsa küvezlerin boış olmaması çok doğal :KK43:

Benim bildiğim kadarıyla özellerde dahil küvezden para talep edemiyorlar. Genelde bu durumlarda araştırma hastanelerinin küvezlerine bakılıyor ama tabi onlarda fazlasıyla yoğun. Acaba özellerde kendi hastaları olmayınca almıyor mu o kısmı bilmiyorum. Ben erken doğum riski var denilince özellikle küvezden dolayı takip olduğum hastaneyi bırakmadım biraz pahalı ama erken doğum durumu için en iyi imkan orasıydı. Çünkü bi kere bende haberlerde denk gelmiştim bir bebeği İstanbul da ambulansla kaç hastane dolaştırmışlar küvezler dolu diye

Nst den ciktim simdi
Dua edin bize.doktorumdan haber bekliyorum

Manisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm

Canım hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını...

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/

Canım maşallah boy atmış bebeğin. Eğer bebeğinin hareketleri normalse korkma hiç. Bazen boya büyüyor bebişler bazen kiloya gidiyor. Geçen radevuda oğlum sadece 250 gr almış ama 4 cm uzamış 2 haftada. Bir önceki randevuda da 2 cm boyu artmış, kilosu 500 gr artmıştı 2 haftada. Eğer bebeğin hareketliyse sağlıklı demektir, korkma :KK66:

Kızım 4 kg doğmuştu ama doğduğunda 50 cm idi. Bunun boyu uzun olacak sanki ama kilo 3 ancak olacak doktora 3500 falan olmazmı sancı gelene kadar ay sonu gelir belki dedim. Sanmıyorum 3 olur ancak dedi. Çünkü usg yanılma payı var 200 gr geri hesap edersek ancak 3 doğar dedi.

Benim karın çevresi 34+0 çıktı canım 2 hafta geri:KK43: inşallah öğün aralarını sıklaştırcam zorla yicem kilo alsın diye. Ben 2.5 kg almışım kuşum 500 grmını ancak almış. Ben popo büyüsün diye yemiyorum kuşum büyüsün istiyorum. :anne: son ay alır inşallah.
Boya gştmiş canım onun ozaman son haftalarında daha çok kiloya alıcak bebişin merak etme sen ;) Bol bol et süt bakliyat tüket canım protein agırlıklı beslen kiloyu alır zaten ;) 2800 üstü normal canım 4 kilo cok hatta gecen doktorumla konusuyordum 4.5 üstü sezeryan dedi bana tabi 4.5 üstü normal dogum da yaptırtmıs ama anne zorlanır dedi. yani 3ustu olsun 3-3.7 ideal üstü tontiş :KK200:

Yagmur8991 Yagmur8991 2 hafta buyukluk kucukluk sorun değil diyebiliyorum ölçümler de hassas olmak zorunda arada sapmalar da olabiliyor. Benimki de hep 2 hafta küçük gidiyordu kafası bakalım bu kez nasıl cıkıcak :KK51:
İnşallah tahmini ölçümlerdir bunlar ve bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğsunlar canım amin:dua:

Benim bildiğim kadarıyla özellerde dahil küvezden para talep edemiyorlar. Genelde bu durumlarda araştırma hastanelerinin küvezlerine bakılıyor ama tabi onlarda fazlasıyla yoğun. Acaba özellerde kendi hastaları olmayınca almıyor mu o kısmı bilmiyorum. Ben erken doğum riski var denilince özellikle küvezden dolayı takip olduğum hastaneyi bırakmadım biraz pahalı ama erken doğum durumu için en iyi imkan orasıydı. Çünkü bi kere bende haberlerde denk gelmiştim bir bebeği İstanbul da ambulansla kaç hastane dolaştırmışlar küvezler dolu diye
Canım konyada 3 özel hastanede küvez var ben başkenti tercih ettim gerçekten takip hastaları dışında almıyorlar haa küvez 3_4 tanesi boşsa alıyormuş ama 1_2 boşluğu vermiyorlar dışarıya hastaları için saklıyorlar.

Canım hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını...

Canım maşallah boy atmış bebeğin. Eğer bebeğinin hareketleri normalse korkma hiç. Bazen boya büyüyor bebişler bazen kiloya gidiyor. Geçen radevuda oğlum sadece 250 gr almış ama 4 cm uzamış 2 haftada. Bir önceki randevuda da 2 cm boyu artmış, kilosu 500 gr artmıştı 2 haftada. Eğer bebeğin hareketliyse sağlıklı demektir, korkma :KK66:
Çok hareketli maşallah o konuda içim rahat canım elhamdülillah. Doktor sağlıklı diyor zaten ama zayıf diyor işte okadar şimdi biraz daha rahatım ilk çıktığımda modum düştü birden ondan canım. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Ayy cnm benim merak rtme ins cok kalmaz cunku ciger gelistirici ignelerinide olmustun rabbim tez zamnda senle yavrunu saglikla bulustursun gozun aydin gecmis olsun dualarimiz seninli gonulll gonulll

[QUOTEl, post: 48237199, member: 138914"]Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.[/QUOTE]
Allah kucsgina almayi nasip etsin cnm neden sezaryen oldu peki

İnşallah tahmini ölçümlerdir bunlar ve bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğsunlar canım amin:dua:
İnşallah canım :dua:50 cm doguyorlar ya zaten oyuzden kafa cevresi de ufak oluyor 1 cmlik oynamalardan bahsediyoruz minnacık monitorlarde normal canım ;) Bide erkek bebişlerin kafası daha buyuk olur derler ne kadar dogru bilmiyorum ama:KK200::nazar:

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Topiğin 2. Bebişi maşallah süpriz yumurtamıza :nazar::KK46: inşallah çabuk toparlanır sanada geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin inşallah canım.:KK200:

Canımm gözlerim doldu maşallah yavruna dualarımız sizinle inş çok kalmayacak küvezde hemeen kavuşacaksın. Sen iyisin sanırım?

Back
X