• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin az kalır küvezde annesini kokusuna hasret bırakmaz dualarımız seninle ve minik yavrunla.

My moonlight My moonlight Canım niye üzülüyorsun kilosu düşük değil ki. Benim ki de pazartesi 2450 kg di. Bak benim oğlan 4 haftada 900 gr almış seninki de san cin olana kadr 1 kilo daha alır. Kilolu bebek sağlıklı bebek diye bir şey yok sonuçta. Ne yapalım bizim oglanlarda ince uzun olacak boşver sağlıklı olsunlar yeterki

Benim eşim bu konıuda biraz kıldır sağlıklı beslenme delisi :) size anlatmışmıydım hatırlamıyorum :) 4. ayımda cips aş erdim ama fena istiyorum zararlı diye 3 5 gün hiç almadım ama bir türlü isteğim geçmedi en sonunda dedim bana şu en küçüklerinden en baharatlısından alırmısın diye neyse aldı geldi bi güzel yoğurtlu sos yaptım küçük kaseye koydum nasıl mutluyum :) oturma odasına geçtim onun hepsini mi yicen dedi. e dedim küçük paket ikimiz yeriz yani ne varki ? herşeyi internetten araştırırsın buna bakmadın mı ne kadar zararlı haberin varmı bilmem ne dedi. kendimi bebeğimin katili gibi hissettirdi. bi hışımla kaseyi aldığım gibi hiç yemedeen çöpe attım. ayy o çöpe atarken baharat kokusu geldi burnuma canım tekrar bi istedi bi istedi nasıl ağlıyorumm ama :):) sonra gitti yeni paket aldı hepsini yedim o hırsla :KK70: anladım orda aş ermenin ne manyak bişşi olduğunu :KK70:
Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın:KK70:

Anaaamnm yolarım kız onu benim gariban Dr en fazla sinirle alnını falan ovuşturuyo onu da bi kez yaptı allah var adam sinirleri ayıklanmış has çiğ köftelik et resmen :)) ama işte dışarda mahşeri kalabalık varken insan panik oluyo :))
bence de :KK48::anneadayı: Ya çok soru sordugumdan kafası karısıyor kadının dıorum ya da anladı baska dotora gıttıgımı ondan cevap vermek ıstemedı :KK8:Du bakalım kv.min ısrar tekniği ben de işe yarıyorsa başkalarında da yarar belki diyerek pzt kontrole gittiğimde bidaha sorayım istikrarlı ısrarcı modunda :KK70:Bakalım bu kez napıcak :KK48:

Aynen canım aslında dikkat etmemiz gerekn zamandayız son zaman alıyorlar aslında kiloyu. Kuru yemişi bende bıraktım ne zamandır. Meyve desen o da yok. Bi tek 1 kase yoğurt var bu ara yediğim onu da yeni başladım :olamaz:

Bende yoğurt ayran full bıraktım.meyve soğuk soğuk çok iyi gelio onu hiç birakmadm da İnşallah faydası vardr şeker sonuçta die içime çok sinmio o da.dediğin gibi en dikkat etmemz gereken zamanda bıkkınlık geldi.inşallah toparlarz ;)

Hatırlıyorum canım. Doktorum bana Araba lastiği kokusunu duyup kemirmek isteyen hamile hastam vardı cips arada ye bişey olmaz dedi. Kola canım çektiğinde içmedim sordum sadece 1 kere iç asitli tavsiye etmem dedi 1 kere içtim 9 aydır. Ama cips arada yiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Eşinde çok insafsızmış doktor bile öyle söylemiyor. İyiki kokuyu alınca çöpe saldırmadın:KK70:

Ya valla o çöpten glen kokuyu içime çektim küçük emrah filmlerini aratmadı o halim :D dün kendini tartına 71 gördü hmen spora koştu :D gariptir kocam bu konuda :):) oğluşum napcak bakalım abur cubursuz :):)

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Gönülcüm Allah analı babalı kardeşli büyütsün hayırlı olsun bebişin.
Kilosu gayet iyi, haftası da çok düşük değil bence.
Zaten celestone da yapıldın kaç kere, solunumu toparlar merak etme.
Biraz kilo alıp emme refleksi gelişince taburcu olur bence hiç korkma.

Benim doktor bazan benim sorularımı cevaplamıyor boyle sessizlik oluyor :KK48: Sinir geliyor bana da sonra :110:Gecen gittiğimde safrakesesine bakabilir miyiz dedim çunku beni yonledniridiği perinatolog dısında baska doktora daha gıtmıstım ama doktoruma dıyemedım o da safrakesesi incelensin demişti sonra da gordum demişti ama aklımda suphe kaldı şimdi bunu kadına izah edemem diye soyleyemedim sadece bakabilir miyiz dedim neden şüphen mi var dedi. Yok şüphem de genetikte problemler var bizim dedim o da sustu. Bir de benim miyom ne durumda dedim büyüme vs var mı diye sordum kale bile almadı beni:KK57:Acayip gıcık bir şekilde gidicem pazratesi randevuma sanırım zaten ne kan değerlerime bakıyor ne bişey:KK34:
Cnm bnm miyomlar gözükmüyor seninki gözüküyor muydu

Çok şükür canım bebeğinin kilosu gayet iyi maşallah. Çok kalmaz kuvozde de Allah'ın izniyle... Sağlıkla, sıhhatle kavuşacaksın kızına inşallah. Dualarımız sizinle canım...

Çok hareketli maşallah o konuda içim rahat canım elhamdülillah. Doktor sağlıklı diyor zaten ama zayıf diyor işte okadar şimdi biraz daha rahatım ilk çıktığımda modum düştü birden ondan canım. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin canım. Rabbim hepimizin kuzucuklarına hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin :)

Canım konyada 3 özel hastanede küvez var ben başkenti tercih ettim gerçekten takip hastaları dışında almıyorlar haa küvez 3_4 tanesi boşsa alıyormuş ama 1_2 boşluğu vermiyorlar dışarıya hastaları için saklıyorlar.
Ben de onun icin konyaya gel git yapacagim canim.meram tipa da gidiyorum ama hic icime sinmedi.benimki riskli gebelik o yuzden her acidan dusunuyorum ve baskentte karar kildik.perinatolog oldugu icin emel hanimi tercih ettik ama baskasina yonlendirme olayi olursa da feyza hanimi tercih ederim.ilk defa gidecegim zaten.insallah memnun kalirim az zaman kaldi doguma

Back
X