Yok canım tek embriyo transfer edildi... iyi dimi ya ben hala inanamıyorum gerçekten inanamıyorum inşallah katlanır :)Ayyyy canım çok güzel cikmis değerin sevin bence kaç embriyo transfer edilmişti 10.güne göre baya yüksek ikiz veya 3uz olma ihtimali yüksek
Çok güzel değerin acaba kendi içinde bölünüp ikiz mi oldularYok canım tek embriyo transfer edildi... iyi dimi ya ben hala inanamıyorum gerçekten inanamıyorum inşallah katlanır :)
canım çok sevindim ben daha test yaptırmadım. adet olacak gibi hissediyorum. senin adına çoook sevindimCanımm sabah idrar testi yaptım :) pozitif çıktı kan verdim kanda da pozitif :) Rabbime binlerce kez şükürler olsun galiba oldu :)
Yaaa bilmiyorum ki :) görücez bakalım tek mi iki mi :) ama zannetmiyorum ya öyle tek transfer olup ikiz olur mu kiÇok güzel değerin acaba kendi içinde bölünüp ikiz mi oldularmasallah senin minnosuna
Teşekkür ederim canım benim ağrı bende de vardı böyle alt tarafa vuran bir ağrı... inşallah senin de pozitiftir. Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallahcanım çok sevindim ben daha test yaptırmadım. adet olacak gibi hissediyorum. senin adına çoook sevindim
Bi grupta arkadaşın bi embriyosu pgt yapıldıktan sonra tek transfer edildi ve kendi içinde bölündü tek yumurta ikizi olduYaaa bilmiyorum ki :) görücez bakalım tek mi iki mi :) ama zannetmiyorum ya öyle tek transfer olup ikiz olur mu ki
Bende tüp bebek yaptiriyorum suan en zor dönemelerden gectim igneler hersey bitti 2gün öncede masallah 23tane yumurtam toplandi suan 14tanesi döllendi bugün gene telefon acip bildircekler.ama inanin cok agrim oldu yumurta toplamadan sonra hala kasik agrilarim siskinlik hala hafif kan smir var hayirlisi bakalim allah herkese sabir versin ve evlat sahibi olmaya nasip eder canim.Sorunun neydi tüp yaptırıyorsun yaşında küçük cnm
Insallah canim benim daha 1ay ertelediler cünkü cok yumurta toplaninca ohss riski büyük müs o yüzden transver birdaki ay olcak sende 9tane toplanmis agrin fazlamiydi bana cok yumurta cok agri dediler suan nasilsin toplama islemden sonra neler yasadinEmbriyolog aradı kızlar 9 yumurtadan 6 dollenen var pazartesi transfer yapicaklar kaç tane kalacagi o gün belli olacak inşallah hem transfer hem de donduracak kadar kalır. Hiç fire vermeden devam eder
Canım bendende 22 yumurta toplandı ama ertelemedi doktor transferim yapıldı. Agrim oldu ama transfere kadar gecti. Hakkinda hayırlısı olsun hayırlı sonuçlar alırsın inş. Beklemek cok zorInsallah canim benim daha 1ay ertelediler cünkü cok yumurta toplaninca ohss riski büyük müs o yüzden transver birdaki ay olcak sende 9tane toplanmis agrin fazlamiydi bana cok yumurta cok agri dediler suan nasilsin toplama islemden sonra neler yasadin
Transverin sonucu ne oldu canim her hastane deyisik kurallar uyguliya bilir ama riskleri var sonucunu ögrene bilirmiyim ve bir soru daha hafif kanamalarin oldumu ve kac gün olduCanım bendende 22 yumurta toplandı ama ertelemedi doktor transferim yapıldı. Agrim oldu ama transfere kadar gecti. Hakkinda hayırlısı olsun hayırlı sonuçlar alırsın inş. Beklemek cok zor
Evet beklemek cok zor biz dün izmirden dönerken arabada duyduk sonucu esimle ben basladik aglamaya sevincten hangi hastanede siniz ben medical park izmir özelde yaptirdim doktorumdanda okadar memnunum ahmet zeki isik süperTransverin sonucu ne oldu canim her hastane deyisik kurallar uyguliya bilir ama riskleri var sonucunu ögrene bilirmiyim ve bir soru daha hafif kanamalarin oldumu ve kac gün oldu
Hic kanamam olmadi toplandigi gun yogun agrim vardi diger gunler hafifledi sislik gecti cumartesi transferim yapıldı sonucu merakla bekliyorum.Transverin sonucu ne oldu canim her hastane deyisik kurallar uyguliya bilir ama riskleri var sonucunu ögrene bilirmiyim ve bir soru daha hafif kanamalarin oldumu ve kac gün oldu
Bursa euro fertil de yaptirdim bütün ekip cok iyi cok memnun kaldim inş sonucu iyi olur. Benimde ilk denemem. Rabbim hepimize nasip etsin inşEvet beklemek cok zor biz dün izmirden dönerken arabada duyduk sonucu esimle ben basladik aglamaya sevincten hangi hastanede siniz ben medical park izmir özelde yaptirdim doktorumdanda okadar memnunum ahmet zeki isik süper
Allah insallah yüzünü güldürür iyi sonuc alma dileyiyle sonucunusu merakla bekliyorum sizinde yeni olmus benim bugün 3günüm cok siskinlik var hakimisda hayirlisiHic kanamam olmadi toplandigi gun yogun agrim vardi diger gunler hafifledi sislik gecti cumartesi transferim yapıldı sonucu merakla bekliyorum.
Insallah canim bizde cok istiyoruz biz iki transver ikiz dileyile bende ekipten cok memnunum iyiki o hastanede olmusum saaten insan doktoruna güvenmese kime güvencek cenabi allah yüzümüzü güldürür insallahBursa euro fertil de yaptirdim bütün ekip cok iyi cok memnun kaldim inş sonucu iyi olur. Benimde ilk denemem. Rabbim hepimize nasip etsin inş
Amin cnm hepimizin inş. Bol su icmeye çalış ve istirahat et gececek sislik bir iki güneAllah insallah yüzünü güldürür iyi sonuc alma dileyiyle sonucunusu merakla bekliyorum sizinde yeni olmus benim bugün 3günüm cok siskinlik var hakimisda hayirlisi
Ayyyy bakalım Rabbimden hayırlısı :)Bi grupta arkadaşın bi embriyosu pgt yapıldıktan sonra tek transfer edildi ve kendi içinde bölündü tek yumurta ikizi oldu
Bana da iki transfer yapıldı bakalim hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınInsallah canim bizde cok istiyoruz biz iki transver ikiz dileyile bende ekipten cok memnunum iyiki o hastanede olmusum saaten insan doktoruna güvenmese kime güvencek cenabi allah yüzümüzü güldürür insallah
Hayırlı olsun canım. Rabbim herkese nasip etsinAyyyy bakalım Rabbimden hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?