- 26 Kasım 2016
- 87
- 65
- 3
- 40
Hayırlı olsun canim cok sevindim. Harika haber.Allah bekleyen herkese bu haberi duymak nasip etsin inşallah. Kalp ve kese için ne zamana gün verdiler canimCanım 216.9 çıktı sonucumm
Amin canım darısı başına inşallahhhhHayırlı olsun canım Allah devamını getirsin inşallah :))
Heyyy sonucunu yesinler senin
Darısı tüm arkadaslarin başına. .
Saolasın canım darısı başına inşallahHayırlı olsun canim cok sevindim. Harika haber.Allah bekleyen herkese bu haberi duymak nasip etsin inşallah. Kalp ve kese için ne zamana gün verdiler canim
tebriklerrrrr hayirli olsun insallah :)Canım 216.9 çıktı sonucumm
valla canim gecen hafta adet oldum 2 gun surdu bende korkuyorum Allah korusun denk gelmesin ama doktora sordugumda onemli degil diyoAaa aynen canım ya. Ödüm kopuyo yine adet mi olacam diye. Benim zaten adetlerim düzensiz. Önce leke gelir. Çok korkuyorum son anda leke falan gelecek transfer ertelenecek diye
Teşekkürler canımmmtebriklerrrrr hayirli olsun insallah :)
kaçıncı denemen bu canım? Çocuk var mı peki hiç?gerçekten bu sefer benimde çok uzun sürdü gibi sonu güzel olsun bekleriz ama benim son denemem psikolojim dahasını kaldıramayacak
Hadi ya öyle mi dedi.. Benim kontrol cuma günü bakalım benimki ne dicekvalla canim gecen hafta adet oldum 2 gun surdu bende korkuyorum Allah korusun denk gelmesin ama doktora sordugumda onemli degil diyo
2. denemem canim 2 asilama birde cocugum yokkaçıncı denemen bu canım? Çocuk var mı peki hiç?
Ya daha 2. Denemen rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder bu sefer ama maddi olarak durumun el veriyorsa vazgeçme..2. denemem canim 2 asilama birde cocugum yok
4 denemem canim. mevlam nasip etmedi daha çocuk yok. ins busefer nasip eder.kaçıncı denemen bu canım? Çocuk var mı peki hiç?
ayyy ne güzel rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsunCanım 216.9 çıktı sonucumm
evet sayi az ama ben uzun suredir calisamiyorum ve harcadigimiz rakamlari biliyorsun ozel hersey ilaclarin fiyatlari tekrar is hayatima donmem lazim ruh sagligim icin ve esimde bazen sikinti yaratiyoYa daha 2. Denemen rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder bu sefer ama maddi olarak durumun el veriyorsa vazgeçme..
insallahhhhhhh4 denemem canim. mevlam nasip etmedi daha çocuk yok. ins busefer nasip eder.
Tşkler canımmm saollCanım benim hayırlı uğurlu olsun
İnşallah canımm darısı başınızaayyy ne güzel rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun,bizede duâ edin güzel haberler verelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?