Olurda anormal bir durum olursa Yumurtaların vaktinden önce çatlamasın die baskılamak için lucrin yap demiş doktorun herşeyi kontrol altına almaya çalışıyor istenilen saatte çatlayacak yani yumurtaların merak etme herşey güzel olsun inşaallahKızlar bilgisi olan varmı bugün çatlatma iğnesi olacağım saat 12 de iki adet ovitrella yanlız doktor saat 11 de de lucrin yapmamı istedi bu lukrin ne ise yarıyor kızlar kafam karisti
Ellerine sağlıkKASIM LİSTEMİZ @elamiray (yaş);32 sonuç: 13 kasım@kuzununannesi (yaş)28 sonuç:15 kasım
@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım@shelaa (yaş) 30 sonuç: 15 kasım
@hepyek-34 (yaş);40 sonuç: 16 kasım@Istanbulca (yaş) 35 sonuç: 21 kasım
Bende varımYapmaya çalıştım canım ok ekliyim hemen
Hoşgeldin hayırlı olsun canımmmSelamun aleykum arkadaşlar bende bugün 3. Ignemi vuruldum ilk tedavime başladım araniza katılmak yoldaş olmak isterim. Rabbim hepimize hayırli saglıklı evlatlar nasip etsin insallah.
Aleyküm selam hayırlı olsun canımSelamun aleykum arkadaşlar bende bugün 3. Ignemi vuruldum ilk tedavime başladım araniza katılmak yoldaş olmak isterim. Rabbim hepimize hayırli saglıklı evlatlar nasip etsin insallah.
ınsallah bu lıstedekı herkes hamıle kalır dua edıcem bolcaKASIM LİSTEMİZ
@elamiray (yaş);32 sonuç: 13 kasım@kuzununannesi (yaş)28 sonuç:15 kasım
@hepyek-34 (yaş);40 sonuç: 16 kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım@Istanbulca (yaş) 35 sonuç: 21 kasım @vet_hek (yaş)29 sonuç:21 kasım
Hoşgeldin hayırlı olsun canımmm
Aleyküm selam hayırlı olsun canım
Cumartesi başlıyorum bende gelsin agrilar çok iyi bilirim geçen sefer artık yer kalmamıştı popomda sonu güzel olsun dayanır anamKabusum oldun progestan ampuuul ! Popom cok aciyor ://
Miniğim senin durumun ne şuanCumartesi başlıyorum bende gelsin agrilar çok iyi bilirim geçen sefer artık yer kalmamıştı popomda sonu güzel olsun dayanır anamzeytinyağı ile ovala ayrıca büyük bir pamuğa kolay dok iğne yapılan yerin üzerine koy beklet iyi geliyor
Allah yardımcın olsun canım bol bol yumurta ciksin ınsallahİyi Akşamlarkızlar yarın yumurta toplamam var dualarınizi bekliyorum
Hayırlı olsun tedavinSelamun aleykum arkadaşlar bende bugün 3. Ignemi vuruldum ilk tedavime başladım araniza katılmak yoldaş olmak isterim. Rabbim hepimize hayırli saglıklı evlatlar nasip etsin insallah.
İnşallah salı günü trasferim olacak listeye eklenirim artikMiniğim senin durumun ne şuan
Dualarımız seninle....İyi Akşamlarkızlar yarın yumurta toplamam var dualarınizi bekliyorum
Aynen benimde büyük ihtimal pazartesi opu olcam bende yokum listede biz sona kalcaz sanırımİnşallah salı günü trasferim olacak listeye eklenirim artiksonra da gelsin listede ki hamisler yasasin
Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar al insallahİyi Akşamlarkızlar yarın yumurta toplamam var dualarınizi bekliyorum
Teşekkür ederim senindeHayırlı olsun tedavin
3 kisi ayni gün sonuc alacaz ☺KASIM LİSTEMİZ
@elamiray (yaş);32 sonuç: 13 kasım@kuzununannesi (yaş)28 sonuç:15 kasım
@hepyek-34 (yaş);40 sonuç: 16 kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım@Istanbulca (yaş) 35 sonuç: 21 kasım @vet_hek (yaş)29 sonuç:21 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?