evet sılık bır sekılde ama bellıydı 7.gun bugun bende cok sasırdım ama sonra 4 gun once yaptıgım gonapeptyl aklıma geldı bılemıorm etkılemısmıdır ınsallah onum etkısı deıldır dua edın lutfenPozitif mi cikti
Yaaa Ayy hadi inşallahevet sılık bır sekılde ama bellıydı 7.gun bugun bende cok sasırdım ama sonra 4 gun once yaptıgım gonapeptyl aklıma geldı bılemıorm etkılemısmıdır ınsallah onum etkısı deıldır dua edın lutfen
evet ama catlatma ıgnesı deıl baskılama ıgnesıymıs ıcınde hcg varmı etkılermı dıgerlerı gıbı bılmıorm gercekten manyak yaptılar once bı sevındm sonra aklıma geldı uzuldumYaaa Ayy hadi inşallah
Betahcg iceriyordu o ilaç dimi
Off manyak yaptılar bizi
Okuyalım bakalım neymişevet ama catlatma ıgnesı deıl baskılama ıgnesıymıs ıcınde hcg varmı etkılermı dıgerlerı gıbı bılmıorm gercekten manyak yaptılar once bı sevındm sonra aklıma geldı uzuldum
walla cok arastırdım anlamadm etkılermı etkılemezmı ama bukadar erken cktıgına gore etkılıo galıba keske vermeselerdı o ıgneyı bosa uzdu benı wallaOkuyalım bakalım neymiş
Ne listesi bu?Canım listeye senide yazayım yaşını sonuc tarıhını yazarmısın
Canımm az kalmış sabret, üzülme takıntı tapma olur hayırlısı ile canım pozitif olllwalla cok arastırdım anlamadm etkılermı etkılemezmı ama bukadar erken cktıgına gore etkılıo galıba keske vermeselerdı o ıgneyı bosa uzdu benı walla
Yeterli sayıda yumurtayı taşıyan içi sıvı dolu kese (folikül) uygun boyuta ulaştığında GONAPEPTYL ve gonadotropinle tedavi durdurulur ve son foliküler olgunlaşmayı sağlamak için insan koriyogonadotropin hormonunun tek bir enjeksiyonu uygulanır.walla cok arastırdım anlamadm etkılermı etkılemezmı ama bukadar erken cktıgına gore etkılıo galıba keske vermeselerdı o ıgneyı bosa uzdu benı walla
evet canm bende boyle okudum arada kaldm 4gunde belkı atmıstır vucuttan 2gun sonra yaparsam test anlarm sanırım ya cıkar ya ckmaz hayırlısı ınsallah hepımız ıcın amınYeterli sayıda yumurtayı taşıyan içi sıvı dolu kese (folikül) uygun boyuta ulaştığında GONAPEPTYL ve gonadotropinle tedavi durdurulur ve son foliküler olgunlaşmayı sağlamak için insan koriyogonadotropin hormonunun tek bir enjeksiyonu uygulanır.
Etkilemiyor bence ama net öğrenmek gerek.
Üzme kendini
3 yil once foruma yazmışlar 20-30 kadar etkılermıs test sonucunu.yazan arkadaş sonra hamile olduğunu öğrenmiş ama :) darısı başınaevet canm bende boyle okudum arada kaldm 4gunde belkı atmıstır vucuttan 2gun sonra yaparsam test anlarm sanırım ya cıkar ya ckmaz hayırlısı ınsallah hepımız ıcın amın
Transfer olan arkadasların listesi canımNe listesi bu?
Banda çatlatma iğnesi verdiler ya idrar testi yapamycam . ona üzülyrm transfer olsa bile 3 yada 4.cu günde yine vuruncm offfbende kullandım ovıttrelle ıle gonapeptil oda baskılamak ıcındı..ama transferin 3.gunu yıne gonapeptyl yapmamı ıstedıler yaptm buda desteklemesı ıcınmıs 4 gun gectı sabah ıdrar testı yaptm bu ıgnenın ıcerıgı acaba ıdrar testını pozıtıf yaparmı yoksa vucut atmısmıdır keske vermeselerdı
evet o kadar etkıler yazmıs ama 30 kadar deger testte cıkarmıkı omu acaba ayy neyse ınsallah benımde oylesır senınde pozıtıf olur ınsallah burdakı herkese dua edıorm benmle bırlıkte3 yil once foruma yazmışlar 20-30 kadar etkılermıs test sonucunu.yazan arkadaş sonra hamile olduğunu öğrenmiş ama :) darısı başına
hangısını verdıler canım ona gore deısebılır ama uzulme desteklemesı ıcın verıolarms sen yıne vur ıgneyı ne dıolarsaBanda çatlatma iğnesi verdiler ya idrar testi yapamycam . ona üzülyrm transfer olsa bile 3 yada 4.cu günde yine vuruncm offf
Nereye ekleniyor ki?Transfer olan arkadasların listesi canım
Transfer oldumu durumunu yazabilirsin ben eklerim. 1. Sayfaya ekleniyorNereye ekleniyor ki?
Canım liste yi yaptın mı nerede benim test günümde 18 kasım ilk denemem 30 yaşındayımCanımm az kalmış sabret, üzülme takıntı tapma olur hayırlısı ile canım pozitif olll
Yapmaya çalıştım canım ok ekliyim hemenCanım liste yi yaptın mı nerede benim test günümde 18 kasım ilk denemem 30 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?