2016 Kasım tüp bebek

Yaaa Ayy hadi inşallah
Betahcg iceriyordu o ilaç dimi
Off manyak yaptılar bizi

Yaaa Ayy hadi inşallah
Betahcg iceriyordu o ilaç dimi
Off manyak yaptılar bizi
evet ama catlatma ıgnesı deıl baskılama ıgnesıymıs ıcınde hcg varmı etkılermı dıgerlerı gıbı bılmıorm gercekten manyak yaptılar once bı sevındm sonra aklıma geldı uzuldum

walla cok arastırdım anlamadm etkılermı etkılemezmı ama bukadar erken cktıgına gore etkılıo galıba keske vermeselerdı o ıgneyı bosa uzdu benı walla
Canımm az kalmış sabret, üzülme takıntı tapma olur hayırlısı ile canım pozitif olll

walla cok arastırdım anlamadm etkılermı etkılemezmı ama bukadar erken cktıgına gore etkılıo galıba keske vermeselerdı o ıgneyı bosa uzdu benı walla
Yeterli sayıda yumurtayı taşıyan içi sıvı dolu kese (folikül) uygun boyuta ulaştığında GONAPEPTYL ve gonadotropinle tedavi durdurulur ve son foliküler olgunlaşmayı sağlamak için insan koriyogonadotropin hormonunun tek bir enjeksiyonu uygulanır.
Etkilemiyor bence ama net öğrenmek gerek.
Üzme kendini

evet canm bende boyle okudum arada kaldm 4gunde belkı atmıstır vucuttan 2gun sonra yaparsam test anlarm sanırım ya cıkar ya ckmaz hayırlısı ınsallah hepımız ıcın amın

Arkadaşlar merhaba. Bugün transferim oldu dondurulmuşlarla. İlk ayağa kalktığımda bacağımın arasında ve yattığım yerde ıslaklık vardı böyle bi durum başına gelen var mı? Normal bir durum mu ki

evet canm bende boyle okudum arada kaldm 4gunde belkı atmıstır vucuttan 2gun sonra yaparsam test anlarm sanırım ya cıkar ya ckmaz hayırlısı ınsallah hepımız ıcın amın
3 yil once foruma yazmışlar 20-30 kadar etkılermıs test sonucunu.yazan arkadaş sonra hamile olduğunu öğrenmiş ama :) darısı başına

Banda çatlatma iğnesi verdiler ya idrar testi yapamycam . ona üzülyrm transfer olsa bile 3 yada 4.cu günde yine vuruncm offf

3 yil once foruma yazmışlar 20-30 kadar etkılermıs test sonucunu.yazan arkadaş sonra hamile olduğunu öğrenmiş ama :) darısı başına
evet o kadar etkıler yazmıs ama 30 kadar deger testte cıkarmıkı omu acaba ayy neyse ınsallah benımde oylesır senınde pozıtıf olur ınsallah burdakı herkese dua edıorm benmle bırlıkte

Banda çatlatma iğnesi verdiler ya idrar testi yapamycam . ona üzülyrm transfer olsa bile 3 yada 4.cu günde yine vuruncm offf
hangısını verdıler canım ona gore deısebılır ama uzulme desteklemesı ıcın verıolarms sen yıne vur ıgneyı ne dıolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…