2016 Kasım tüp bebek

KASIM LİSTEMİZ
@elamiray yaş (32)sonuç: 13 kasım
@ozelif35 yaş. Sonuç:15 kasım
@kuzununannesi yaş (28) sonuç:15 kasım@Bordosiyah44 (yaş) Sonuç:15 kasım
@shelaa yaş (30)sonuç: 15 kasım
@hepyek-34 yaş(40) sonuç: 16 kasım
@One of the twist (yaş) sonuç:18kasım
@Istanbulca yaş (35)sonuç: 21 kasım
@vet_hek yaş (29)sonuç:21 kasım

Kızlar transferin 4.günü ve benden kan geldi yaa uff kahve pembe ve kırmızı damla damla 3 renkten de vardı idrardan sonra geldi çok panik oldum yaaaa tutmadı herhalde (

Selam günaydın kızlar. Benide test günüm 15 Kasım yaş 32 @kuzununannesi G Gul-Can

birde size bir sey soracağım canlar... benim dun yedıncı günümde ve silik çizgi çıktı idrarda ama transferden beri var olan gogus ağrım ve gogus ucu ağrısı anıden kesıldı. bu var olan tutan bebegın dustugu yada olumsuzluğa doğru gıttıgını gosterır mı
lütfen yardımcı olabılır mısınız?

Aynen benimde büyük ihtimal pazartesi opu olcam bende yokum listede biz sona kalcaz sanırım
Ben kalacam sona bennndaha ignede bugün 5.günüm olacak bugün kontrole gidecem bakalım yumuslar ne alemde EdAaaAaaAA canım inşallah bol bol kaliteli yumurtaların çıkar sonra da güzelce döllenip bölünürler inşallah

Canım evham yapma kendine bende de silik çizgi 9.günümde çıktı bugün onuncu günüm akşam iş çıkışı kandan bakacam ve bende debelirti hiç yok bunları kafaya takıp üzme germe bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…