2016 Kasım tüp bebek

Kızlar bana 10. Gün teste gel dediler 3.gün embriyosuydu 3.günümdeyim 1 haftam kaldı hiç bir belirti yok kaşık ağrım falan oluyor ama o ilaçlardandır bu arada tablo yapılacaktı yapıldı mı test günü gelen var mı

benımde 4.gun basladı karın agrım bugun 7.gun mıdem cok bulanıyo dısarı cktm hava aldm geldım belırtı arama canm ınsallah tutunuyodur

Kızlar bilgisi olan varmı bugün çatlatma iğnesi olacağım saat 12 de iki adet ovitrella yanlız doktor saat 11 de de lucrin yapmamı istedi bu lukrin ne ise yarıyor kızlar kafam karisti

Mrb canım benimde cumartesi toplama olacak
Canım beraber bekleriz süreci, ikimiz için de hayırlısı olur inşallah. Sizin tedavi süreci Nasıl gidiyor? Ben 28 yaşındayım, iki yıllık evliyiz, eşim varikosel ameliyatı oldu ama şimdi çok şükür değerleri normale döndü. İli aşılama denedik olmadı, bu ilk tüp deneyişimiz

Tmm canım da sen catlatma ignesi olarak hangi iğneyi kullaniyorsun bana ovitrella verdi iki adet saat 12 de yapacam birde saat 11 de lucrin yap dedi bu ne için onu anlamadim

Tmm canım da sen catlatma ignesi olarak hangi iğneyi kullaniyorsun bana ovitrella verdi iki adet saat 12 de yapacam birde saat 11 de lucrin yap dedi bu ne için onu anlamadim
Benim anladigim kadariyla Lucrin kendinin dogal olarak urettigin hormonlari bastirmak icin yapiliyor yani doktor hrseyi kendi kontrolu altina almaya calisiyor. Diger ignenin yaptigi etkiyi vucudun yok etmesin diye gibi birsey..

Benim anladigim kadariyla Lucrin kendinin dogal olarak urettigin hormonlari bastirmak icin yapiliyor yani doktor hrseyi kendi kontrolu altina almaya calisiyor. Diger ignenin yaptigi etkiyi vucudun yok etmesin diye gibi birsey..
bende kullandım ovıttrelle ıle gonapeptil oda baskılamak ıcındı..ama transferin 3.gunu yıne gonapeptyl yapmamı ıstedıler yaptm buda desteklemesı ıcınmıs 4 gun gectı sabah ıdrar testı yaptm bu ıgnenın ıcerıgı acaba ıdrar testını pozıtıf yaparmı yoksa vucut atmısmıdır keske vermeselerdı

Canım listeye senide yazayım yaşını sonuc tarıhını yazarmısın

Pozitif mi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…