Evet Canım nette videolar var ben ufak bir peçetelik yaptımSen yapabiliyormusun bilmem berecerir miyim
İnşallah oyledirbende oyleym benım gunlerdır agrıyo yanma gıbı bence tutunma belırtısı ınsallah
Enfeksiyon kapmışım o yüzden olmuş kanama çok şükür geçti şu 1 hafta geçseydi hayırlısıyla yaAllah korusun cnm istersen doktorunla iletişime gec en iyi cevabi o verir
Hadi hayırlısı bol bol kaliteli yumoşlar toplansın inşAllahCanıımmm güzel geçti yumoşlar büyümüş pazartesi opu olcak hayırlısı ile
Hamilesin canım işte hiç başka birşey düşünme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de aynı sonucu almayıınsallah canım bu defa col erken cktı ıdrarda 7.gun cktı aslında dondurulmusumun 5.gunu benımkı cok deısık olduysa hangısı kacıncı gunku bılemıorm Insallah dedıgın gıbı hamıleyımdır
Bir arkadaş vardı sanki pozitif sonuç alan sırayla hepimiz pozitifleri yazacağız buraya
Hayırlı olsun tatlımmmmm mm ilk hamişimiz
Bende oyleyim bugun ignelerin 11.gunu bel agrisi ve atesim var cok ta halsizim acaba ignelerdenmi kaynakliKızlar üzerimde bi halsizlik var sanki hasta gibiyim bir de kasık ağrısı oluyo yanma gibi sizde de oldu mu ılaclardan böyle
Stres yok çabucak gelip geçsin 1 haftanEnfeksiyon kapmışım o yüzden olmuş kanama çok şükür geçti şu 1 hafta geçseydi hayırlısıyla ya
Bende öyleyim grip gibi her tarafım ağrıyor ve ateşim var fazla değil ama belirti mi acaba bilmiyorumBende oyleyim bugun ignelerin 11.gunu bel agrisi ve atesim var cok ta halsizim acaba ignelerdenmi kaynakli
Aynen aynen rahat olalımStres yok çabucak gelip geçsin 1 haftan
ayy canım ınsallah oyledır bı kan sonucu cıkıp artsaydı nsallah sende guzel sonuc alcaksın kacıncı gunun?Hamilesin canım işte hiç başka birşey düşünme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de aynı sonucu almayı
Valla bi bilsek yaa.Bende oyleyim bugun ignelerin 11.gunu bel agrisi ve atesim var cok ta halsizim acaba ignelerdenmi kaynakli
Aç gitmene gerek yok tahlilı etkilemiyoIyi akşamlar arkadaşlar benim yarın ilk kontrolüm olacak tahlil olacakmıyım acaba aç mı gitmem gerekir bir bilginiz var mı?
İnşallah belirtidir arkadasim geçmiş olsun bu aradaBende öyleyim grip gibi her tarafım ağrıyor ve ateşim var fazla değil ama belirti mi acaba bilmiyorum
Sagol canım sanada şifalar inşallah belirtidir yaşadıklarınAç gitmene gerek yok tahlilı etkilemiyo
Amin inşallahSagol canım sanada şifalar inşallah belirtidir yaşadıkların
Masallah ne guzel bir sonuc Rabbim.bizlerede aldirsin o sonucuGüzellikler 10 .günüm bugün test yaptım sonucum çıktı 52.75 Rabbim herkese nasip etsin asıl test günüm pazar inşallah katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?