Aynıymış ama sonucta bende dondururum artık ne yapimAyyy ne kıymetli onlar
Bak biz 1 tane zor buluyoruz arkadasim
Malesef bu sefer sadece 3 yumi oldu tek kaldı transfereAynen canım benim. Senin yumilerin olmadımı fazla hımm. İnşallah içindeki bebiş olmuştur gerek kalmaz artık tatlım
Hayırlısı canım o tutunur anneciğine inşallahMalesef bu sefer sadece 3 yumi oldu tek kaldı transfere
Amin amin hepimiz kavuşalım artıkHayırlısı canım o tutunur anneciğine inşallah
Hosbulduk. .İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)Hoşgeldin canım
Listeye ekledim canım 1. Sayfadasın inşallah sonuclar bizi üzmez hepsi pozitif olurHosbulduk. .İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :)
ben de hissetmiyorum. İnşallah hayra alamettir. Benim ilk denemeden bir kızım var şükür. Onda transferden sonra 6. Gun adet sancısı gibi kısa bi şansım olmuştu. Başka belirti olmamıştı. Bence içimizi rahat tutalım dualarım sizinle :)Merhabalar. Ben 28 yasindayim bende de erken rezevr yetmezligi var. Bana da 3 embriyo transfer edildi. Test tarihim 15inde. Ama hicbirsey hissetmiyorum sizde var mi belirti
İnşallah canimListeye ekledim canım 1. Sayfadasın inşallah sonuclar bizi üzmez hepsi pozitif olur
Kontrolde iki yumurta vardı. Sonra dörde çıktı. Yumurta toplamada küçük olanda dahil beş yumurta toplandıKaç yumurta oluştu toplam
Dondurdunmu canım . Kaç tand transfer ettiler biz 35 yaşlara çift sanırım normaldeKontrolde iki yumurta vardı. Sonra dörde çıktı. Yumurta toplamada küçük olanda dahil beş yumurta toplandı
Benim son kalan üç transfer edildi.dondurulmuş kalmıyor bende. İkisi iyi kalite biri geriden geliyordu. 4. Gün transfer yapıldıDondurdunmu canım . Kaç tand transfer ettiler biz 35 yaşlara çift sanırım normalde
cok guzel bır ruya canm ınsallah ruyan gercek olur hayırlısıyla saglıklı bır bebegın olurGünaydın kızlar değişik uyandim bugün. rüyamda ultrasona giriyormusum ve kese çok net görünüyor çok seviniyorum tabi.hayirlisiyla gerçeğini yaşamakta nasip olur insallah
Amin canim hepimize nasip olur insallah sen ne durumdasin bende bi belirti yok sende hala kasık ağrıları oluyor mu canimcok guzel bır ruya canm ınsallah ruyan gercek olur hayırlısıyla saglıklı bır bebegın olur
Benimde 2. Denememden 1 kizim var ☺ benim kizimda rahime kazi yapiliyor gibi hissetmistim ama ne zaman hissettigimi hatırlamıyorum bide 10. Gununde işten eve yürürken siddetli bel agrim olmustu. Bu tedavide hiç agri sizi yok. 9. Gunum bugun ama kus gibi hissediyorum kendimi insallah hayirlara vesiledirBen de
ben de hissetmiyorum. İnşallah hayra alamettir. Benim ilk denemeden bir kızım var şükür. Onda transferden sonra 6. Gun adet sancısı gibi kısa bi şansım olmuştu. Başka belirti olmamıştı. Bence içimizi rahat tutalım dualarım sizinle :)
Bende de hic birsey yok ne kasik agrisi ne bel agrisi insallah hayra alamettirAmin canim hepimize nasip olur insallah sen ne durumdasin bende bi belirti yok sende hala kasık ağrıları oluyor mu canim
oluyor canım agrıyla uyanıyorum ben sureklı sol kasıgım agrıyor bırde mıdem yanıyorAmin canim hepimize nasip olur insallah sen ne durumdasin bende bi belirti yok sende hala kasık ağrıları oluyor mu canim
Aynı durumdayız ınsallah sonu iyi gelirBende de hic birsey yok ne kasik agrisi ne bel agrisi insallah hayra alamettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?