2016 Kasım tüp bebek

Ben de
Merhabalar. Ben 28 yasindayim bende de erken rezevr yetmezligi var. Bana da 3 embriyo transfer edildi. Test tarihim 15inde. Ama hicbirsey hissetmiyorum sizde var mi belirti
ben de hissetmiyorum. İnşallah hayra alamettir. Benim ilk denemeden bir kızım var şükür. Onda transferden sonra 6. Gun adet sancısı gibi kısa bi şansım olmuştu. Başka belirti olmamıştı. Bence içimizi rahat tutalım dualarım sizinle :)

Günaydın kızlar değişik uyandim bugün. rüyamda ultrasona giriyormusum ve kese çok net görünüyor çok seviniyorum tabi.hayirlisiyla gerçeğini yaşamakta nasip olur insallah
cok guzel bır ruya canm ınsallah ruyan gercek olur hayırlısıyla saglıklı bır bebegın olur

Benimde 2. Denememden 1 kizim var ☺ benim kizimda rahime kazi yapiliyor gibi hissetmistim ama ne zaman hissettigimi hatırlamıyorum bide 10. Gununde işten eve yürürken siddetli bel agrim olmustu. Bu tedavide hiç agri sizi yok. 9. Gunum bugun ama kus gibi hissediyorum kendimi insallah hayirlara vesiledir

Günaydın kızlar dün yaptığım test sonucunu tüp bebk yaptığım yere faksladım sağolsunlar hemen ardaılar güzel bir sonuç pazar günü tekrarlamamı söylediler.ilaçlara devam denildi ama coraspini 36 bir saatte vermişlerdi bana ben her gün almaya başladım dediğimde bana dikkatli olmamı kanama olabileciğini söylediler. ama ben ilk denemem de de 36 saatte bir alıyorum bebeğimin kalp atışı duyulmadı aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ne olur bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…