2016 Kasım tüp bebek

tc kimlik numaranla internetten öğreneilirsin cnm

Valla bi bilsek yaa.
Allahım sen yardım et.
Şimdi de kasigima igne batiriyolar bıçak sokuyorlar sanki garip bişey 10 dk dır devam ediyo.
Ne guzel keske bende de olsa belirti sayacam ama ben pamuk gibiyim. Bi yerlerim agrisin istiyprum. Bugün surekli bi yerlerimi vurdum diyorum canim yansin istemistim ama bu sekilde degil ☺hayirliai Allahtan

Ne guzel keske bende de olsa belirti sayacam ama ben pamuk gibiyim. Bi yerlerim agrisin istiyprum. Bugün surekli bi yerlerimi vurdum diyorum canim yansin istemistim ama bu sekilde degil ☺hayirliai Allahtan
Belirtilerin de ne dediği belli değilki arkadaşım. bi önceki denememde de bunlar oldu ama negatifti. hiç belirtim yokken pozitifti. Allah aklımızı korusun:)

Allah bizleri bebek hasretiyle sınamasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ne iyisiniz ya tanımadığınız halde iyi dileklerle bulunuyorsunuz çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Hepimiz birbirimizin çektiklerini biliyor ve yaşıyoruz teşekküre gerek yokki kalplerimiz bir iyi dileklerden başka ne gelir elimizden:)

G
Kızlar benimde yaş 35 bugun kontrolde 8 yumoş çıktı dondurayımmı sizce eger hepsi kaliteli olursa. İki embriyo koyacak ama bilmiyorum ne yapim
Gerçi 3. denemede bendede 7 yumi vardı 4 dollendi 2 transfer ettik 2 dondurduk.
Opu olsun daha net karar verirsin kaliteleri falan da bilirsin o zaman.

G

Gerçi 3. denemede bendede 7 yumi vardı 4 dollendi 2 transfer ettik 2 dondurduk.
Opu olsun daha net karar verirsin kaliteleri falan da bilirsin o zaman.
Aynen canım benim. Senin yumilerin olmadımı fazla hımm. İnşallah içindeki bebiş olmuştur gerek kalmaz artık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…