- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
tc kimlik numaranla internetten öğreneilirsin cnmbugun 8.gunum benım var canm ozel hastane tedavıyı yaptırdıgm yerde tam yanımda ama oyle stres yapıp yaptırmak ıstemedm hazır tsh ıma baktırcaktm arada onuda ıstedı cunku bebek varsa fazla ılac kullancaktm rıskı cunku hastalıgım ondan ckmayınca uzuldum dedıgın gıbı strese gerek yok aslında ama ınsan yapıo bır defa yasayınca hayırlısı olsun
tesekkur ederm canm bılıyorum ama sonucları onaylamamıslar nette sonuc cıkmadı yazıyor sanırım pazartesıye kaldı normalde ogleden sonra hep netten bakıyordum oysakı budefa meraktayım ua hep boyle olurtc kimlik numaranla internetten öğreneilirsin cnm
aynen öyletesekkur ederm canm bılıyorum ama sonucları onaylamamıslar nette sonuc cıkmadı yazıyor sanırım pazartesıye kaldı normalde ogleden sonra hep netten bakıyordum oysakı budefa meraktayım ua hep boyle olur
Ben ilk kan testimde bana aç gel demişler di aç gitmiştim canımIyi akşamlar arkadaşlar benim yarın ilk kontrolüm olacak tahlil olacakmıyım acaba aç mı gitmem gerekir bir bilginiz var mı?
Ne guzel keske bende de olsa belirti sayacam ama ben pamuk gibiyim. Bi yerlerim agrisin istiyprum. Bugün surekli bi yerlerimi vurdum diyorum canim yansin istemistim ama bu sekilde degil ☺hayirliai AllahtanValla bi bilsek yaa.
Allahım sen yardım et.
Şimdi de kasigima igne batiriyolar bıçak sokuyorlar sanki garip bişey 10 dk dır devam ediyo.
Her ihtimale karşı aç gideyim o zaman mide bulantısı icin tahlili riske atmaya degmez teşekkürler.Ben ilk kan testimde bana aç gel demişler di aç gitmiştim canım
Yaş 35 2. Deneme sebep:rezerv azlığı 3 embiriyo transfer edildi. Sonuç: 17 kasımdaTransfer olan arkadasların listesini yapıyoruz cnmm
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için yumurta toplandı 15 tane bakalım kaliteli olur inşallah kaşıklarda ağrı oluyor tabi ama çok zor geçmedi stresi daha zorduAllah yardımcın olsun arkadaşım sağlığını korusun.
Hamilesin canım büyük ihtimalle7. gunum idrar testi
acaba ilaçlardan mı
bugun tekrarlayım degıl mı ıdrarı
Hoşgeldin canımYaş 35 2. Deneme sebep:rezerv azlığı 3 embiriyo transfer edildi. Sonuç: 17 kasımda
Merhabalar. Ben 28 yasindayim bende de erken rezevr yetmezligi var. Bana da 3 embriyo transfer edildi. Test tarihim 15inde. Ama hicbirsey hissetmiyorum sizde var mi belirtiYaş 35 2. Deneme sebep:rezerv azlığı 3 embiriyo transfer edildi. Sonuç: 17 kasımda
Belirtilerin de ne dediği belli değilki arkadaşım. bi önceki denememde de bunlar oldu ama negatifti. hiç belirtim yokken pozitifti. Allah aklımızı korusun:)Ne guzel keske bende de olsa belirti sayacam ama ben pamuk gibiyim. Bi yerlerim agrisin istiyprum. Bugün surekli bi yerlerimi vurdum diyorum canim yansin istemistim ama bu sekilde degil ☺hayirliai Allahtan
Aa ne güzel bi sürü bebis olsun sağlıkla. .Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için yumurta toplandı 15 tane bakalım kaliteli olur inşallah kaşıklarda ağrı oluyor tabi ama çok zor geçmedi stresi daha zordu
Kaç yumurta oluştu toplamYaş 35 2. Deneme sebep:rezerv azlığı 3 embiriyo transfer edildi. Sonuç: 17 kasımda
Allah bizleri bebek hasretiyle sınamasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ne iyisiniz ya tanımadığınız halde iyi dileklerle bulunuyorsunuz çok çok teşekkür ederim tekrar tekrarAa ne güzel bi sürü bebis olsun sağlıkla. .
Hepimiz birbirimizin çektiklerini biliyor ve yaşıyoruz teşekküre gerek yokki kalplerimiz bir iyi dileklerden başka ne gelir elimizden:)Allah bizleri bebek hasretiyle sınamasın hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ne iyisiniz ya tanımadığınız halde iyi dileklerle bulunuyorsunuz çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Ayyy ne kıymetli onlarKızlar benimde yaş 35 bugun kontrolde 8 yumoş çıktı dondurayımmı sizce eger hepsi kaliteli olursa. İki embriyo koyacak ama bilmiyorum ne yapim
Gerçi 3. denemede bendede 7 yumi vardı 4 dollendi 2 transfer ettik 2 dondurduk.Kızlar benimde yaş 35 bugun kontrolde 8 yumoş çıktı dondurayımmı sizce eger hepsi kaliteli olursa. İki embriyo koyacak ama bilmiyorum ne yapim
Aynen canım benim. Senin yumilerin olmadımı fazla hımm. İnşallah içindeki bebiş olmuştur gerek kalmaz artık tatlımG
Gerçi 3. denemede bendede 7 yumi vardı 4 dollendi 2 transfer ettik 2 dondurduk.
Opu olsun daha net karar verirsin kaliteleri falan da bilirsin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?