İnşaah canım cumlemize 3 embio koyuldu 4 cu transfer olduğu için son embio lari mız allah cumlemize yardım etsin inşallahAğır kaldirma kendini cok yorma zorlama ilik dus alabilirsin sürekli yatmak hem kabizliga hemde kan dolasimini olumsuz etkiliyor o yuzden evde ufak tefek seyler yap Rabbim nasip etsin ins.
Bana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecemİnşaah canım cumlemize 3 embio koyuldu 4 cu transfer olduğu için son embio lari mız allah cumlemize yardım etsin inşallah
Aynen katılıyorumOrasini Allah bilir eger senden extra para almayacaklarsa yenisini dene. Yoksa ben senin yerinde olsam 4 tanesini de transfer ettirirdim insallah birinden biri tutar
Kaçıncı gün embriyosudur canim 9 gün az degil.eger 5. gun embriyosuysa idrarda yada kanda çıkar diye dusunuyorumBana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecem
Offf az kalmış Cenabı allah inşallah yüzümüzü güldürsünBana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecem
Canım 9.gününse çıkar evde benim yaptığım 7.günde silik çıkmıştıBana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecem
3. Gun embriyosu 3 tane cnm.Kaçıncı gün embriyosudur canim 9 gün az degil.eger 5. gun embriyosuysa idrarda yada kanda çıkar diye dusunuyorum
bencede cıkar canım benım 7.gunden berı cıkıyo bugun daha cok koyulastı benımde 9.gunum bugun ınsallah senınkı de cıkacakBana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecem
Eşim evde yok aksam uzeri gelecek gelince aldirayim ama yarin sabah yapayim ilk idrarla hayirlisi bakalimbencede cıkar canım benım 7.gunden berı cıkıyo bugun daha cok koyulastı benımde 9.gunum bugun ınsallah senınkı de cıkacak
evet canm sabah ılk ıdrarla yap ckmazsada uzulme kanda cıkabılır her gebelık farklı oluyormus ınsallahhh hayırlısylaEşim evde yok aksam uzeri gelecek gelince aldirayim ama yarin sabah yapayim ilk idrarla hayirlisi bakalim
Mrb canım geçmiş olsun benimkilerde toplandı bende yeni eve geldim uzaniyorum hafif kanamam var benden 9 adet yumurta topladılar yarin arayacaklarmis senin kaç adet toplandiSelam arkadaşlar bugün yumurtalar toplandı çok şükür, eve geldim dinleniyorum, salı ya da perşembe transfer olacakmış. Test günüm 26 kasım. Tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Gecmiş olsun canım benden de 10 tane aldılar. Benim de biraz kanamam oldu ama bitti çok şükür. Bakalım transferi de atlatırsak heyecanlı bekleyiş başlayacakM
Mrb canım geçmiş olsun benimkilerde toplandı bende yeni eve geldim uzaniyorum hafif kanamam var benden 9 adet yumurta topladılar yarin arayacaklarmis senin kaç adet toplandi
Endemetriumda sorun yok dedi doktor ben de sormadımGeçen bi yerde okudum 3 embriyo transferinde 1 tanesinin tutma sansi %60 ikiz olma sansi %30 üçüz olma şansı %10 diyordu. Allah var üçüzden korkuyorum calisiyorum 4 cocuga nasil bakarım diye ama ikiz ve teke raziyim. Ne bileyim sanki bide 3uz olsa daha cok hissederdik gibi geliyor. Benimde 3 embriyonun 1 seninki gibi geriden geliyormus. 2 tanesi grade 1a imiş 1 tanesi grade2a imi. 1. Kalite olanlar 8 hucreli 2. Kalite olan 6 hucreli ama kötü bi embriyoda degil dedi. Senin endometrium kacti? Benim kizimda 17 idi simdi de 16 bakalim sonuc ne olacak?
Doktor iyi dediyse dogrudur cnm bakalim sonucumuz ne olacak. Birsey hissetmeyince de kalkip temizlik yapmak istiyorum bugun misafirim gelecek cok yormam ins kendimi zira tedaviyi bilmiyorlar soyleyemem de Allahim hayirli guzel sonuclar aldirsin hepimizeEndemetriumda sorun yok dedi doktor ben de sormadım
O igneyi bende kullaniyorum hatta bu aksam var yine kendileri hemsireden hemsireye gore degisiyor benim kimi vuruyor cok agriyor yuruyemiyorum kimisininde eli hafifoluyor cok agrimiyor. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildiKızlar merhaba Eylül ayında başladım aslında tedaviye ama kistler olduğu için iki ay yasmin kullandım en son bir tane kist geçmediği için kist aspirasyonu işlemi geçirdim ve tedavi başladı geçen ay yumurtalar toplandı döllendi ve donduruldu Şimdi çarşamba günü transferim var Bu nasıl bir heyecan içimde kelebekler uçuşuyo Dün progestan iğneye başladık bunu vurulan var mı aranızda nasıl bir ağrı sağ bacağımın üzerine basamıyorum mahvetti beni ama sonucu güzel olsun da bunlar bişey değil kiBaştan sona okudum mesajlarınızı Rabbim hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın inşallah... bu süreçte en iyi birbirimizi anlarız herhalde
Hayir olsun cnm insallah. ben bu igneyi bi transfer oldugum gun vuruldum bir de dun onun disinda sabah aksam vajinal jel kullaniyorum. ama igne dedigin gibi muthis yakiyorrrrKızlar merhaba Eylül ayında başladım aslında tedaviye ama kistler olduğu için iki ay yasmin kullandım en son bir tane kist geçmediği için kist aspirasyonu işlemi geçirdim ve tedavi başladı geçen ay yumurtalar toplandı döllendi ve donduruldu Şimdi çarşamba günü transferim var Bu nasıl bir heyecan içimde kelebekler uçuşuyo Dün progestan iğneye başladık bunu vurulan var mı aranızda nasıl bir ağrı sağ bacağımın üzerine basamıyorum mahvetti beni ama sonucu güzel olsun da bunlar bişey değil kiBaştan sona okudum mesajlarınızı Rabbim hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın inşallah... bu süreçte en iyi birbirimizi anlarız herhalde
O igneyi bende kullaniyorum hatta bu aksam var yine kendileri hemsireden hemsireye gore degisiyor benim kimi vuruyor cok agriyor yuruyemiyorum kimisininde eli hafifoluyor cok agrimiyor. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi
Hayırlısı olsun inşallah .. eskiden jel veriyolarmış gittiğim klinik sonra iğneye dönmüşler geri daha ilk iğnede perte çıktım sonrasında ne olacak bilmiyorum :)Hayir olsun cnm insallah. ben bu igneyi bi transfer oldugum gun vuruldum bir de dun onun disinda sabah aksam vajinal jel kullaniyorum. ama igne dedigin gibi muthis yakiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?