2016 Kasım tüp bebek

Ağır kaldirma kendini cok yorma zorlama ilik dus alabilirsin sürekli yatmak hem kabizliga hemde kan dolasimini olumsuz etkiliyor o yuzden evde ufak tefek seyler yap Rabbim nasip etsin ins.
İnşaah canım cumlemize 3 embio koyuldu 4 cu transfer olduğu için son embio lari mız allah cumlemize yardım etsin inşallah

İnşaah canım cumlemize 3 embio koyuldu 4 cu transfer olduğu için son embio lari mız allah cumlemize yardım etsin inşallah
Bana da 3 tane konuldu bugun 9. Gunum belirti anlaminda hic birsey hissetmiyorum kimisi adet belirtisi yasadim falan diyor onuda yasamıyorum aslinda yasamam gerekmedigini de biliyorum ama insan hevesleniyor bi yerleri agriyinca bakalim sonuc ne olacak 11. Gunu aksami kan verecem

Kaçıncı gün embriyosudur canim 9 gün az degil.eger 5. gun embriyosuysa idrarda yada kanda çıkar diye dusunuyorum

Offf az kalmış Cenabı allah inşallah yüzümüzü güldürsün

Canım 9.gününse çıkar evde benim yaptığım 7.günde silik çıkmıştı

Kaçıncı gün embriyosudur canim 9 gün az degil.eger 5. gun embriyosuysa idrarda yada kanda çıkar diye dusunuyorum
3. Gun embriyosu 3 tane cnm.

E elamiray cikmazsa da cok uzulurum erkenden diye korkuyorum az cok bi belirtim olsa hemen yapacam.ama korkuyorum

seher0607 sorma sona yaklastikca beni bi umutsuzluk kaplıyor. Sen nerede oldun tedavi

bencede cıkar canım benım 7.gunden berı cıkıyo bugun daha cok koyulastı benımde 9.gunum bugun ınsallah senınkı de cıkacak

Selam arkadaşlar bugün yumurtalar toplandı çok şükür, eve geldim dinleniyorum, salı ya da perşembe transfer olacakmış. Test günüm 26 kasım. Tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

M
Selam arkadaşlar bugün yumurtalar toplandı çok şükür, eve geldim dinleniyorum, salı ya da perşembe transfer olacakmış. Test günüm 26 kasım. Tabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Mrb canım geçmiş olsun benimkilerde toplandı bende yeni eve geldim uzaniyorum hafif kanamam var benden 9 adet yumurta topladılar yarin arayacaklarmis senin kaç adet toplandi

M

Mrb canım geçmiş olsun benimkilerde toplandı bende yeni eve geldim uzaniyorum hafif kanamam var benden 9 adet yumurta topladılar yarin arayacaklarmis senin kaç adet toplandi
Gecmiş olsun canım benden de 10 tane aldılar. Benim de biraz kanamam oldu ama bitti çok şükür. Bakalım transferi de atlatırsak heyecanlı bekleyiş başlayacak

Endemetriumda sorun yok dedi doktor ben de sormadım

Endemetriumda sorun yok dedi doktor ben de sormadım
Doktor iyi dediyse dogrudur cnm bakalim sonucumuz ne olacak. Birsey hissetmeyince de kalkip temizlik yapmak istiyorum bugun misafirim gelecek cok yormam ins kendimi zira tedaviyi bilmiyorlar soyleyemem de Allahim hayirli guzel sonuclar aldirsin hepimize

Kızlar merhaba Eylül ayında başladım aslında tedaviye ama kistler olduğu için iki ay yasmin kullandım en son bir tane kist geçmediği için kist aspirasyonu işlemi geçirdim ve tedavi başladı geçen ay yumurtalar toplandı döllendi ve donduruldu Şimdi çarşamba günü transferim var Bu nasıl bir heyecan içimde kelebekler uçuşuyo Dün progestan iğneye başladık bunu vurulan var mı aranızda nasıl bir ağrı sağ bacağımın üzerine basamıyorum mahvetti beni ama sonucu güzel olsun da bunlar bişey değil ki Baştan sona okudum mesajlarınızı Rabbim hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın inşallah... bu süreçte en iyi birbirimizi anlarız herhalde

O igneyi bende kullaniyorum hatta bu aksam var yine kendileri hemsireden hemsireye gore degisiyor benim kimi vuruyor cok agriyor yuruyemiyorum kimisininde eli hafifoluyor cok agrimiyor. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi

Hayir olsun cnm insallah. ben bu igneyi bi transfer oldugum gun vuruldum bir de dun onun disinda sabah aksam vajinal jel kullaniyorum. ama igne dedigin gibi muthis yakiyorrrr

O igneyi bende kullaniyorum hatta bu aksam var yine kendileri hemsireden hemsireye gore degisiyor benim kimi vuruyor cok agriyor yuruyemiyorum kimisininde eli hafifoluyor cok agrimiyor. Kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi

Daha transferim yapılmadı inşallah çarşamba günü yapılacak ilk tüp bebek denemem 5. Gün embriyosu bir tane transfer edilecek, iki istemiştim ama doktorum bir de ısrar etti :) şöyle ki babam doktor dün akşam o vurdu iğnemi hatta hiç yanma olmadı bende dedim hiç acımadı bile bu muydu diye sonra sabah ağrıyla uyandım şuanda da topal ayşe modundayım )

Hayir olsun cnm insallah. ben bu igneyi bi transfer oldugum gun vuruldum bir de dun onun disinda sabah aksam vajinal jel kullaniyorum. ama igne dedigin gibi muthis yakiyorrrr
Hayırlısı olsun inşallah .. eskiden jel veriyolarmış gittiğim klinik sonra iğneye dönmüşler geri daha ilk iğnede perte çıktım sonrasında ne olacak bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…