2016 Kasım tüp bebek

canım bende ılknde bebegımı goremedm kurtaj oldum ozaman hergun corasprın kullanıyodum ama dustu..smdıkınde bana hıc asprın vermedıler benımde aklıma cok takldı sordum sana gerek yokmus dedı hemsıre genetık testlerımde ve pıhtılasmasa bırsey ckmayınca vermıolarmıs galıba ben de hıc ıcmedım amdı bende aynısını yasamak ostemıorm ıccektm ama ya dedıgı bı doktorunun kanama yapıosa asprın? Bende salı gunu testten sonra yıne sorcam ama gec kalırmıyım bukadar onemlımı asprın

Hayirlisi olsun cnm. coraspin kan sulandirmak icin degil mi. en azindan ben oyle biliyorum pihtilasmayi onleyici diye. bana gunde bir icmem gerektigi soylendi. her merkezin doktorun sistemi farkli bence doktoruna ulasma sansin varsa direk hemsire degilde doktoruna sorsan bu durumu daha net bilgi almis olursun cnm. tekrar hayirli olsun Rabbim saglikla hamisliginin devamini getirsin ve nur topu gibi bebislerin olsun insallahhhhh. darisida bizee gun yaklastikca heycan artiyor.iyice

Bende de pihtilasma yok genetik testte yapildi ama ama hep igne veriyor doktorum coraspirin verse raziyim ama her gün igne vuruluyorum. Belki senin ilk dusugun pihtilasmadan degil embriyo ile alakalidir hayirlisi olsun

Genetik test yapmadım ne olduğunu bilmiyorum sadece aynı şeyleri yaşamak istemiyorom çok araştırdım genetik testi normal çıkan birine bile hergün coraspin verilmiş coraspin kan sulandırıcı evet ama bebeğe giden damarı da açıyo diye biliyorım

Bende de pihtilasma yok genetik testte yapildi ama ama hep igne veriyor doktorum coraspirin verse raziyim ama her gün igne vuruluyorum. Belki senin ilk dusugun pihtilasmadan degil embriyo ile alakalidir hayirlisi olsun
ılk transferım baska merkezdeydı onlar herkese verıyorlar asprın ama ben 10.gun kanama yasamıstm ama leke deıl baya kırmızı kanama gelmıstı ama sonra 3 hafta hep degerler cok guzrl arttı ama bebek gorunmedı sanırım ben orda kaybettım dıe dusundum hep burda onlara anlatmadım oyle bıseyı ama pıhtılasma testlerının hepsıı yapıldı gerek yol dedıler her doktor farklı gercekten ama kafama takılıyo acaba kullanmasam bebek beslenmezmı dedıklerı gıbı budefa tutarsa kaybetmek ıstemıorm

H
hemşire doktora sorup dönüyo Canım zaten kontrole gideceğim zaman başka doktora sorucam çünkü tüp bebek yaptığım yer farklı şehirde

Ne yapacağımı bilmiyorum Canım ama kullansam sanki daha iyi olacak gibi geliyo bana

Aynen benimde rahime kazı yapılıyor gibi hissetmiştim. Şimdi ağrı falan yok. Belki vücudumuz hamileliğe alışmıştır. Sonuçta ilk kez hamile kalmıştık. Bence içimizi ferah tutalım canım. Bebislerimiz bizimledir inşallah. Ay bir de üçü birden tutunuyormuş :)))

Geçen bi yerde okudum 3 embriyo transferinde 1 tanesinin tutma sansi %60 ikiz olma sansi %30 üçüz olma şansı %10 diyordu. Allah var üçüzden korkuyorum calisiyorum 4 cocuga nasil bakarım diye ama ikiz ve teke raziyim. Ne bileyim sanki bide 3uz olsa daha cok hissederdik gibi geliyor. Benimde 3 embriyonun 1 seninki gibi geriden geliyormus. 2 tanesi grade 1a imiş 1 tanesi grade2a imi. 1. Kalite olanlar 8 hucreli 2. Kalite olan 6 hucreli ama kötü bi embriyoda degil dedi. Senin endometrium kacti? Benim kizimda 17 idi simdi de 16 bakalim sonuc ne olacak?

Ne yapacağımı bilmiyorum Canım ama kullansam sanki daha iyi olacak gibi geliyo bana
Bana bile saglikli bebeğim olduğu halde kan pihtilasmasi olmadigi halde önlem olarak veriyor yinede doktorum sana da vermeli diye düşünüyorum olmadi kan icin gittiginde tekrar bi hatirlat

Kizlar sizinde bacak agriniz oluyor mu? Bugun cok degilde dün bacaklarim inceden inceye agriyordu. Havalardan midir yada kan sulandirici falan kullaniyoruz ya damarlarimiz mi aciliyor ki?

Kızlar merhaba neolir yardimmmben iki kere boş gebelik geçirdim ve tüp bebeğe karar verdik esimle yumurtlarım çarşamba günü toplandı yani bugun 3. gün 14 yumurta toplanabildi ama şuanda 4 embriyo orta kalitedeymis. biraz önce doktorum aradı istersen bunlardan transfer yapabilirim yada hiç transfer yapmadan tekrar bir protokol hazırlayıp yumurta olusturalim dedi kafam çok karıştı neolur yardim edin orta kalitede ki embriyo tutmazmi?

Orasini Allah bilir eger senden extra para almayacaklarsa yenisini dene. Yoksa ben senin yerinde olsam 4 tanesini de transfer ettirirdim insallah birinden biri tutar

Slm dün benimde transfErim oldu nelere dikkat etmeliyim bu 4 cu transfErim bu yıl diğer 3 kimyasal oldu
Ağır kaldirma kendini cok yorma zorlama ilik dus alabilirsin sürekli yatmak hem kabizliga hemde kan dolasimini olumsuz etkiliyor o yuzden evde ufak tefek seyler yap Rabbim nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…