Canım o yerleşme kanamasıdır bozma moralini boşuna hiç idrar testi yapmış mıydınMerhabalar, transfer sonrasi 9. Gunum ve wcde peceteye pembemsi kahverengimsi birseyler geldi.... Moralim cok bozuldubenim bekleme surem biraz kisa surdu galiba....
Canım o yerleşme kanamasıdır bozma moralini boşuna hiç idrar testi yapmış mıydın
canım necok mısafırın gelıo keske kabul etmeseydın yorma kendını cok benımde aksam kayınvalıdem falan gelcekmıs oncekı transferlero bılıolardı bunu bılmıolar ama anlatcam aksam galıba ben oyle kalkamam sureklı cunku kahve falan yaparm ama tasımam anlarlar sanırımDoktor iyi dediyse dogrudur cnm bakalim sonucumuz ne olacak. Birsey hissetmeyince de kalkip temizlik yapmak istiyorum bugun misafirim gelecek cok yormam ins kendimi zira tedaviyi bilmiyorlar soyleyemem de Allahim hayirli guzel sonuclar aldirsin hepimize
canm uzme kendını ılaclardanda gelıo bazen oyle yerlesme kanamasıda olabılır ıstersen test yap bıHayir yapmadim. Yarin sabah progestan vurdurmak icin hastaneye gidecegim. Kan testi de yaptirayim diyorumboyle cok canim sıkıldı
Yaptır yaptır beni 10.günümde çağırdılarHayir yapmadim. Yarin sabah progestan vurdurmak icin hastaneye gidecegim. Kan testi de yaptirayim diyorumboyle cok canim sıkıldı
Kızlar Progestan tableti vajinadan kullanan var mı uff geri geliyor benim yarısı falan ya
Cnm tutunma kanamasidir neden morelin bozuldu ve kullandigimiz ilaclarda yapabilirmis hemen sıkma canini iyi dusunMerhabalar, transfer sonrasi 9. Gunum ve wcde peceteye pembemsi kahverengimsi birseyler geldi.... Moralim cok bozuldubenim bekleme surem biraz kisa surdu galiba....
Cnm tutunma kanamasidir neden morelin bozuldu ve kullandigimiz ilaclarda yapabilirmis hemen sıkma canini iyi dusun
canim sakin moralini bozma aksine mutlu ol benimde o gunlerde ayni renklerde gelmisti tutunma kanamasiydiMerhabalar, transfer sonrasi 9. Gunum ve wcde peceteye pembemsi kahverengimsi birseyler geldi.... Moralim cok bozuldubenim bekleme surem biraz kisa surdu galiba....
canim sakin moralini bozma aksine mutlu ol benimde o gunlerde ayni renklerde gelmisti tutunma kanamasiydi
gelıyo canım o hemen kalkma ben hem jel hem tabletı kullanıyorm tabletı gece yatmadan yapıorm yatıorm ama yınede sabah gerı cıkıyo normal benceKızlar Progestan tableti vajinadan kullanan var mı uff geri geliyor benim yarısı falan ya
Canm senin kullamdgn iğneden verms ler bnda hcg içeriyor mu o ignehangısını verdıler canım ona gore deısebılır ama uzulme desteklemesı ıcın verıolarms sen yıne vur ıgneyı ne dıolarsa
ıcerıyo galıba canım ama catlatma ıgnelerı kadar cok degıl cunkuben 7.gunu yaptm sılıl cktı ıgneden dedım ama 2gundır yıne yapıorm hep daha koyulasıyo ıgneden olsaydı aynı kalırdı bence o ıgne etkılı deıl vucut atıo yanı ınsallah oyledırCanm senin kullamdgn iğneden verms ler bnda hcg içeriyor mu o igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?