2016 Kasım tüp bebek

Olmadı kızlar tahlıl verdim değerim yine çok az arttı doktorla konuştum sağlıklı değil dedi üç dört güne kendiliğinden düşer dedi
Hayırlisi kardeşim zor ama duani eksik etme duamdasin ins
Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin

Hakkında hayırlısi canim uzme kendini hem bir evladin varmiş Rabbim zamani gelince kardeşde nasip eder ona

Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin

Hayirlisi olsun canim. Nasip kismet hersey. Hepimiz icin gecerli bir durum ne yazildiysa onu yasiyoruz. Insallah evdeki evladin ve esinin destegi ile en kisa zamanda daha iyi olursun. Allahim yeni umutlar ve kapilar acsin insallah.

Canım hosgeldın
Mayısta benım de denemem olmustu mayıs topiğinde gorusmusuzdur belkıde. Benım pozitif olmustu ama kanama oldu sonrasında alındı malesef. Benım 4. Denememde ılk kez olumlu olmuştu. Sımdı 5. Denememdeyım gun sayıyorum.
Daha once dondurulmuş transferı yasamadım ama sanıyorum yumurtalıkları baskılayıp rahmi hazırlıyorlar ılaclarla. Sonra da dırek transfer oluyorsun kolay süreç yanı. Dondurulmysların 5. Gun mu ? Kalıtelerı Nasıl ? Umarım hersey güzel olur umutsuz olma ben 40 yasına geldım artık hersey daha zor oluyor. Zamanı ıyı degerlendırmek lazım..

Allahım hayırlısı neyse onu vermıstır. Olmadıysa da hayırlısı buymuş dıyecegız. En kısa surede kendını toparlayıp devam etmenı umut edıyorum.

Şimdi yattım her negatif sonucumda oldugu gibi yatacam uyuyacam yeni bi gune uyanacam ve hersey gececek. Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin. Benim tup bebek tedavim bitti ama Allahtan umit kesilmez o ol derse olur. Selametle
Tatlim senib yasin daha cok genc ilki olmus ikincide olur Allah buyuk Rabbim saglikla aldirsin kucagina ins.

Bilmem cnm belkide yazmisizdir birbirmize ama simdi hatirlayamadim Benim dondurulmus embriyom 3.gun embriyosu ve kalitesi cok iyi dediler ben yurt disindayim pek anlamadim burdakilerin yaptiklarindan Turkiyede daha guzel bilgileniriyorlar insanlari.Ins hepimiz icin hersey guzel olur senin bidahaki denemen nezaman ? ve nerede tedavi oluyorsun

Valla burda da doktordan doktora degısıyor ben İzmir de yım. 5. Denememde 3. Merkezdeyim. Doktorların ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeleri. Ben transferimi oldum cmt test gününü bekliyorum bakalım

Valla burda da doktordan doktora degısıyor ben İzmir de yım. 5. Denememde 3. Merkezdeyim. Doktorların ağzından kerpetenle alıyoruz kelimeleri. Ben transferimi oldum cmt test gününü bekliyorum bakalım

Ins mutlu ve hayirli haberlerini ins aliris cumartesi

E elamiray kuzununannesi kızlar çok üzüldüm hayırlısı artık ama pes etmek yok..
Bende yarin sabah alacağım donmus evladımı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun kucağımiza boş bırakmasin insallah

Şimdi yattım her negatif sonucumda oldugu gibi yatacam uyuyacam yeni bi gune uyanacam ve hersey gececek. Rabbim umudumuzu kaybetmemize izin vermesin. Benim tup bebek tedavim bitti ama Allahtan umit kesilmez o ol derse olur. Selametle
Çok şükür bir evladın var canım ona sıkıca sarıl unuttursun sana herşeyi ama herşeyi rabbim en yakın zamanda bize de evlat kokusu tattırsın

Kızlar benimde test günüm Cuma ama çok korkuyorum önce idrarla alıştırma mı yapsam çıkmazsa umudum yine olur ama azalır falan idrar kaçıncı günden itibaren yapılmalı

Kızlar negatif almanın nasıl bşy olduğunu iyi bilirim bi kaç gün hayat çok kötü gibi geçiyor ama sonra düzeliyor Yen'i tedavi zamanını düşünüyor insan .. olmuyorsa da rabbimin bi bildiği vardır demek zamanı henüz gelmemiş ...

izmirdeyim deyince merak ettim canim hangi merkezde tedavi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…