2016 Kasım tüp bebek

Spekulum zor gelmiyor bana alıştım 4. Tüp bebeği yaptırcam smear da aldırdım öyle hissetmiyorsan süper korkmayayım ozaman:) çizik diyince gerçekten canım acıycak sanıyorum :)
Yok canım hissedilen bişey değil o spekulum da zorlanmiyorsan korkma hiç

İkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtık
Hayitlisi olsun cnm. evet haklisin cok yorucu bir surecc anliyorum seni Rabbim insallah rn kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat sahibi yapar seni cnm. peki sizdeki sorun ne esinde mi sendemi

İkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtık
İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.haklısın yoruluyor insan bitmiş hissediyor kendini ama Rabbim yine güç veriyor insana.bak 4.denemede yim gücü yok gibi geliyor insana ama her seferinde ayağa kalkılıyor. Allah direnme gücü versin sağlıkla inşallah.

Amin Canım ilkinde kalbi atmadı vakumla aldılar iki ay kendime gelemedim bunda umarım kendiliğinden hasta olurum

Hemen pesmi edeceksinnn o zaman olmasini istemiyorsunnn sonuna kadar diren azda olsa artis var nolurrr beklee

Slm kizlar mayis ayindan beri ilk defa giriyorum tup bebek konusuna.En son mayis ayinda ilk tup bebegimi yaptirdik ama sonuf malesef negatif bunalimlar fln filandi anca bakmak istedim..Allah hepimisin yardimcisi olsun ve en kisa zamanda ins hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere.Simdi iki tane donmus embryom var tekrar denemek istiyorum adetim yaklasti ama biryanda korkuyorum yine negatif olucak olmucak diye bi istiyorum denemek bi istemiyorum yoruldum artik cunku oncedende asilama denemistim 4 defa fln.Benim sizlere sorum donmus embriyoda nasil oluyor tedavi sureci beni bilgilendirebilirmisinz ?

Kizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Ay Cnm hayırlısı arkadaşın da dediği gibi bir evladın var ne güzel Allahım ona hayırlı ömürler versin .Bi kere olmuş er ya da gec bir daha anne olursun Eminim,vazgeçme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…