Olmadı Canım Rabbim sizlerinkini tamamlar inşallahhaftasonu cok gırıp bakamadım sonra okudum ama kaçırdım mı bilemiyorum. @elmiray ın sonucu ne oldu arkadaşlarkuzununannesi
Yok canım hissedilen bişey değil o spekulum da zorlanmiyorsan korkma hiçSpekulum zor gelmiyor bana alıştım 4. Tüp bebeği yaptırcam smear da aldırdım öyle hissetmiyorsan süper korkmayayım ozaman:) çizik diyince gerçekten canım acıycak sanıyorum :)
Rabbim sana hayırlı sonuç versin CanımKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
Cnm gecmis olsun. hayirlisi olsun. peki senin sorun neydi tatlim ve bu kacinci denemendi.Rabbim sana hayırlı sonuç versin Canım
İkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtıkCnm gecmis olsun. hayirlisi olsun. peki senin sorun neydi tatlim ve bu kacinci denemendi.
Hayitlisi olsun cnm. evet haklisin cok yorucu bir surecc anliyorum seni Rabbim insallah rn kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat sahibi yapar seni cnm. peki sizdeki sorun ne esinde mi sendemiİkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtık
Sperm azlığı CanımHayitlisi olsun cnm. evet haklisin cok yorucu bir surecc anliyorum seni Rabbim insallah rn kisa zamanda hayirli ve saglikli bir evlat sahibi yapar seni cnm. peki sizdeki sorun ne esinde mi sendemi
Canım çok üZüldüm çok geçmiş olsun yaşında genç kendiliğinden olur bakarsın dualarım seninle üzme kendiniKızlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olurum kendiliğinden düşer mi
İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.haklısın yoruluyor insan bitmiş hissediyor kendini ama Rabbim yine güç veriyor insana.bak 4.denemede yim gücü yok gibi geliyor insana ama her seferinde ayağa kalkılıyor. Allah direnme gücü versin sağlıkla inşallah.İkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtık
Amin Canım ilkinde kalbi atmadı vakumla aldılar iki ay kendime gelemedim bunda umarım kendiliğinden hasta olurumİnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.haklısın yoruluyor insan bitmiş hissediyor kendini ama Rabbim yine güç veriyor insana.bak 4.denemede yim gücü yok gibi geliyor insana ama her seferinde ayağa kalkılıyor. Allah direnme gücü versin sağlıkla inşallah.
Bi ilaç var onu niye vermiyolar ki sana kendi kendine düşük yapmanı sağlıyor. vakum falan zor degilmiAmin Canım ilkinde kalbi atmadı vakumla aldılar iki ay kendime gelemedim bunda umarım kendiliğinden hasta olurum
Hemen pesmi edeceksinnn o zaman olmasini istemiyorsunnn sonuna kadar diren azda olsa artis var nolurrr bekleeİkinci denemem Canım 10. Gün test yaptım 52 küsür 12.gün test yaptım 63 küsür artış Yok bugün yine yaptım artış çok az ben çok yoruldum srtık
Hayirlisi olsun canm uzme kendini en azindan teselli bulcak bir yawrn varmis ona saril sukret allah hepimize nasip eder insallahKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
Yok Canım beklemedeyim kürtaj değil kendinden hasta olmayı bekleyecekBi ilaç var onu niye vermiyolar ki sana kendi kendine düşük yapmanı sağlıyor. vakum falan zor degilmi
Canım bekliyorum iki gün sonra yine test yapacam ama ilaçları bıraktım sadece sağlıklıysa zaten kendiliğinden yükselir degılse doktor adet olursun dediHemen pesmi edeceksinnn o zaman olmasini istemiyorsunnn sonuna kadar diren azda olsa artis var nolurrr beklee
Ay Cnm hayırlısı arkadaşın da dediği gibi bir evladın var ne güzel Allahım ona hayırlı ömürler versin .Bi kere olmuş er ya da gec bir daha anne olursun Eminim,vazgeçme yeterKizlar ne yazikki mutlu haber vermek istedim ama 11. Gun aksami sonucum 0. Nasip degilmis Rabbim sizlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?