Kızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
çok ilginç gerçekten ya demek ki herkeste farklı sonuçlar oluyo. benim her gün iki ampul vuruluyo babam 42 yıllık doktor ve eli çok hafiftir zaten vururken hiçbir sıkıntım yok sonrasında oluyo ne olursa dün bütün gece uyumadım... sonuç güzel olsunda dayanmaya razıyımmbenim her iğne ağrılı olmadı canım. kimisi topllattı kimisini hissetmedim bile bugün iğnem var. bakalım hemşirenin eli nasıl olacak. iğne için gittiğmide kan vermek istiyorum ama iğneyi kan sonucuna göre vurdurmak istiyorum ama eşim kesin bir daha gel git yaptırmamak için vurdurur bana ilaçı
doktor iğneyi kes diyene kadar vurdur canım normalde ne zamandı kan tahlilin o tarihi bekler doktorun hormon geç kana geçebilir diyebenim her iğne ağrılı olmadı canım. kimisi topllattı kimisini hissetmedim bile bugün iğnem var. bakalım hemşirenin eli nasıl olacak. iğne için gittiğmide kan vermek istiyorum ama iğneyi kan sonucuna göre vurdurmak istiyorum ama eşim kesin bir daha gel git yaptırmamak için vurdurur bana ilaçı
hadi güzel haber ver inşallahKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
normalde yarın sabah kan verecektim yarın 12. günümdü bugün akşam verecem sadece yarım gün erken vermiş olacam hemşireye mesaj yazmıştım birşey hissetmiyorum diye oda doktoruma söylemiş o da bu akşam versin demişdoktor iğneyi kes diyene kadar vurdur canım normalde ne zamandı kan tahlilin o tarihi bekler doktorun hormon geç kana geçebilir diye
çok ilginç gerçekten ya demek ki herkeste farklı sonuçlar oluyo. benim her gün iki ampul vuruluyo babam 42 yıllık doktor ve eli çok hafiftir zaten vururken hiçbir sıkıntım yok sonrasında oluyo ne olursa dün bütün gece uyumadım... sonuç güzel olsunda dayanmaya razıyımm
ben kızımda 8. gün işe başlamıştım bende kamu kurumunda çalışıyorum. bunda bugün başladım 11. günümdekızlar transferden sonra ne zaman işe başladınız benim çarşamba günü transferim ama bugünden aldım raporu iğne vurullduğum için çok ağrım var yürüyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi işe başlasam mı diyorum. kamu kurumunda çalışıyorum sürekli oturuyoruz işyerinde bir sıkıntısı olur mu çook oturmakta zararlı diyorlar doktorlarınız bu konu hakkkında bişey dedi mi acaba.. bide çarşamba transfer olacak olan var mı
o zaman hakkında hayırlısı olur inşallah ayetel kürsi oku... Rabbim neylerse güzel eyler.. İnşallah ol demiştir...normalde yarın sabah kan verecektim yarın 12. günümdü bugün akşam verecem sadece yarım gün erken vermiş olacam hemşireye mesaj yazmıştım birşey hissetmiyorum diye oda doktoruma söylemiş o da bu akşam versin demiş
aynı işte ben her akşam vuruluyorum arnica jel diye bi jel sürmemi tavsiye etti hemşirem biraz rahatlatıyo ama geceleri uyuyamıyorum ağrıdan , gündüz otursam kalkamıyorum yürümekte zorluk çekiyorum... babam iğneyi vururken hep annelik kolay değil diyo...inşallah sonu güzel olur inşallah Rabbim bizlere de cennet meyvelerimizi gönderirBende de benzer bir durum oluyor, benim gun asiri, igneyi sabah 10 da vurduruyorum, o gunun gecesi sagdan sola donerken aciyor ve beni de uykumdan uyandirdigi oluyorever yeterki guzel sonuclar alalim insallah.
Hayirlisiyla ınsallah hamile çıkarsin canimm.senin olumlu olursa bende biraz umitlenirim belki seninle ayniydik bekleme sürecinde.yarın da benimki belli olacak sabah 8 de vercem kanı ınsallah hepimiz hamile haberlerimizi alırız.rabbim isteyen herkese versinKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
kızlar transferden sonra ne zaman işe başladınız benim çarşamba günü transferim ama bugünden aldım raporu iğne vurullduğum için çok ağrım var yürüyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi işe başlasam mı diyorum. kamu kurumunda çalışıyorum sürekli oturuyoruz işyerinde bir sıkıntısı olur mu çook oturmakta zararlı diyorlar doktorlarınız bu konu hakkkında bişey dedi mi acaba.. bide çarşamba transfer olacak olan var mı
Spekulum zor gelmiyor bana alıştım 4. Tüp bebeği yaptırcam smear da aldırdım öyle hissetmiyorsan süper korkmayayım ozaman:) çizik diyince gerçekten canım acıycak sanıyorum :)Benim canlı atıldı cnm spekulum takarken sıkıntı yaşıyorum ben bunda da yaşadım spekulumu takana kadar sonrasında saniyelik bişey o incecik bi tel gibi hissetmiosun sonrada herhangi bi ağrı olmuyor smear aldirdoysan daha önce onun gibi bişey korkma yani insana çizik atma deyince zor gibi geliyor
kızlar transferden sonra ne zaman işe başladınız benim çarşamba günü transferim ama bugünden aldım raporu iğne vurullduğum için çok ağrım var yürüyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi işe başlasam mı diyorum. kamu kurumunda çalışıyorum sürekli oturuyoruz işyerinde bir sıkıntısı olur mu çook oturmakta zararlı diyorlar doktorlarınız bu konu hakkkında bişey dedi mi acaba.. bide çarşamba transfer olacak olan var mı
Hadi bakalım güzel haberlerle gel bizede moral olsun:)Kızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
Canım ben 8. Günü başladım işe bende kamuda çalışıyorum ama doktorum istediğin zaman işe gidebilirsin ama stresli ortamlardan uzak dur koştura koştura iş yapma rahat ol normal hayatına devam et sürekli dinlenmene gerek yok demiştikızlar transferden sonra ne zaman işe başladınız benim çarşamba günü transferim ama bugünden aldım raporu iğne vurullduğum için çok ağrım var yürüyemiyorum ama önümüzdeki pazartesi işe başlasam mı diyorum. kamu kurumunda çalışıyorum sürekli oturuyoruz işyerinde bir sıkıntısı olur mu çook oturmakta zararlı diyorlar doktorlarınız bu konu hakkkında bişey dedi mi acaba.. bide çarşamba transfer olacak olan var mı
İnşallah dualarımız seninleKızlar saat 18:00 gibi kan verecem nolur dua edin Rabbim bi mucize versin de hamile olayım
Canim dualarimiz seninle, guzel haberler alicaksin insallahnormalde yarın sabah kan verecektim yarın 12. günümdü bugün akşam verecem sadece yarım gün erken vermiş olacam hemşireye mesaj yazmıştım birşey hissetmiyorum diye oda doktoruma söylemiş o da bu akşam versin demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?