2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa bizede haber verirmisin ne dicek bende 5 eylülde 2li teste gitcem ozaman kbb gideyim dedim işten izin alamıyorum sürekli .. bende aynıyım her gece boğaz kuruluğuna burun tıkanklığına uyanıyorum bir şeyler atıyorum ağzıma su içiyorum yok nasıl bir yanma nefes hiç yok zaten

Amannn bayanlar dogumdan sonra sut olsun diye yiyip icip iyice sismeyelim :)

Elbette haber veririm ogleden sonra randevum

Teyzede bi çekememe durumu var ben sana söyliyim aklı başında koskoca bi kadının böyle bişeyin peşine düşmesi garip kadın bi de anlaması lazım durumunu kafana takma boşver eşin yanında nasılsa mesafeni korusun olur biter strese sokma kendini hiç

hahaha al bendende okadar banada hediye gelmez dediğin gibi benim taraftan gelir kv gelen hediyeleri kendi alır onun eve getiren olursa onlarıda başkasına götürür kesin çünkü düğünde öyle yaptı zırnığını görmedim amann benden uzak olsunda ben herşeyi kendim yaparım allah sağlık versin yeter ki.... bu arada dün gece erkek kınasına gitmedim kudurmuştur kesin hahaha bu akşam düğüne giderim :))

kızlar bu arada 3 aydır saç boyamıyorum ve aşırı beyazlarım var. doktorum boyayabilirsin dedi ama ben kararsızım.
sizler boya konusunda ne yapacaksınız?

benim beyazım yok ama 3. ayım bitsin boyatıcam. bana 10. haftadan sonra bile boyatabilrsin dedi dr ben yinede bekliyim dedim organik boyatırsan inoa tavsiye ederim kanser hastalarına bile onu öneriyorlar ve kimyasal oranı %3 daha iyilerde varda piyasada en cok ulasılabilen marka bu

hahahaha aynısııı yaa saklar kesin ona getirirlerse de asla vermez hele birde erkek olursa cat cat catlar simdi bile kıskanclıktan napcagını sasırdı :) gercektteeeeen uzak olsun aynen bende öyle düğünde de kendimiz yaptık cok sükür bebegimizde de kendimiz yaparız
benimkide ctesi dügüne geliyo aslında esmle bizimde gitmemiz gerekli ama o geliyo diye gitmicez bakalım neler olucaaaakkkkk kavgalar laflar offff

Ben de fazla yiyemiyorum canım çok bulantım kusma yok hatta düne bugüne kadar hiç kusmadım ama bugün mahvetti beni hatta yiyememekten kilo verdim resmen doktor ilk aylarda çok da bişey değiştirmez yeme içme hamur işleri yerine besleyici şeyler ye yeter onlar dedi cevizdir kayısıdır fındıktır birer ikişer takılıyorum sofrada tıkanıyorum resmen daha yersem midem bulanacak gibi geliyor zorlamıyorum kalkıyorum

Kizlar nasilsa hediye getiren cok olur demissiniz de.. bence siz onu boşverin niye mi cunku genelde gelen hediyeler en az 6-9 aylik oluyo millet herhalde annesi simdi birsuru kiyafet almistir diye dusunup daha ilerisi icin bir seyler aliyo benim oglmda oyle oldu 2 yasinda anca giyebilecegi pijama bile hediye geldi ama 0-3 yada 3-6 hic yoktu bunu da göz ardi etmeyin derim..

aynen canım bana da soyle :):)

anladım canım. keşke benim beyazlarım olmasa da hiç boyatmasam :) inoa yı araştırcam. umarım diğer kızlarda fikirlerini paylaşırlar.

ahh sorma canım kabus gibiydi bencede uyumasınlar biz uyanıyorsak onlarda uyanacak hahahahah :)
Uyumuyor ki garibim her tuvalete kalkışta bişey oldu sanıyor kalkıp soruyor :) ağrı zor ama ya bugün sıkı örtünüp uyudum şimdilik yok umarım olmaz bida

anladım canım. keşke benim beyazlarım olmasa da hiç boyatmasam :) inoa yı araştırcam. umarım diğer kızlarda fikirlerini paylaşırlar.
Canm bence bebisine yazık.az da olsa muhakkak zararı vardr.sana tavsiyem beyazlarndan cok rahatsz oluyorsan taş kınası var.simsiyah yapıyo sacları en azından doguma kadar kınayla falan idare et derim.tabi senin bileceğin iş.ben kapalı oldugum icin benim icin problem degil.boyatmayi falan hic dusunmuyorm.

ayyy tahmin edebiliyorum ben geldimde bakk gelmediler bilmem nee :))) en nazlı en mutlu günlerimiz bence değerlendirelim ben midem bulanıyor gelemicem dedim olay bitti bundan sonrada çocuk var üşür bilmem ne ohhh be kurtuldum bileydim daha önce yapardım haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…