2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bacaklarını bağdaş mı kurmuş ne şekkeeerr yaa

of bende iiste hep hamur isi dogrusu ekmek ve pogaca normal yemek yiyemiyorum bu ara ekmektende tiksiniyorum peynirdende gecse keske hemen

yok canım ya bana hediye getirecek kmse yok bir annemler teyzemler alır öyle kardes mardeste yok bende hic ona güvenmiyoorum

Bende kapalıyım. Ama önlerimde 3-4 beyazım var. Eşim her fırsatta dalgasını geçiyor. Yaşlı hanım almışım diye

Hemde Ordu dan geliyo hahahaha aman napıyim ya sagda solda diyormus zaten ben ecemle görüsmek istemiyorum neymis efendim evime cagırmamısım gecen İstanbula geldiginde külliyen yalan üstüne İst geldi bebekle ilgilide bi ton laf söyledi gitti dogurucak mısın dedi düsücek mi dedi troid mevzum vardı ya o mevzuda ay saglıksız olcaksa aldır ona sormamız gerekiyormus ben okulu bitirmisimde hemen cocuk yapmısım kimseyi tebrik bile etmedi sanki ben tek basıma yaptım ayyyyyy her neyse umrumda degil konussun gelsin gitsin benden uzak olsun yeter :)
aynennnnn cocuk en güzel bahane 2 senedir neyi beklemisim hahahahahah

of bende iiste hep hamur isi dogrusu ekmek ve pogaca normal yemek yiyemiyorum bu ara ekmektende tiksiniyorum peynirdende gecse keske hemen
Kuruyemişlerde ye yoğurt kaşıkla ben bi kaç gün salatalık sardım Tuzla yiyince hem içimi ferahlatıyor sanki hem midemi bastırıyor bak aklıma geldi yiyim bari bi tane

Kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa

Senin ki normal bulantı olduysa bir de. ilerleyen aylarda alirsin. Benim ki de fazla sanki. Moralim çok bozuldu. Kendime 60 kilo sınırı koydum. Böyle giderse 30 haftalık olmadan o kiloya gelicem

Ilk kızımız da senden geldi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıcakla gelsiiiin

Kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
Ben 49 la hamile kaldım şu an 46 civarıyım doğru düzgün yiyemiyorum ben bir şey. Ben de iştahla yemek yiyp kilo almak istiyorum artık

ayy canım hoşgeldin maşallah demek kız banada nasip olur inşallah çok istiyorum kız olsun gerçi benimde ilk olcağından fark etmez ama yinede kız olsun isim gerçekten çok özel bir karar bende kafayı kırdım bu konuda

Pyara E Ekyzdn03 canımı çektirdiniz durun bende yiyim :)) iş yerinde nerde bulcaksam hahaha bahçe var burda güvenliğe söylimde getirsin barii
Ay bide böyle oluyor ya yediklerimizi söylemek bi türlü söylemesek bi türlü birbirimize faydamız olur belki diye yazdım da canını istettik kusura bakma bulursun inş bi yerden hemen

Senin ki normal bulantı olduysa bir de. ilerleyen aylarda alirsin. Benim ki de fazla sanki. Moralim çok bozuldu. Kendime 60 kilo sınırı koydum. Böyle giderse 30 haftalık olmadan o kiloya gelicem

bulantım o kadar az ki. bu konuda hep korkuyordum hatta normal değil diye. bir kere tek boşalttım midemi. Bünyeye bağlı kilo almak da herhalde. İnşallah hafif beslenirsen sen de öyle çok almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…