- 21 Ocak 2015
- 302
- 126
- 33
- 37
günaydın anneler... dün 2li tarama testimiz vardı kan verdik 1 hafta sonra sonuçlarımızı hayırlısıyla alıcaz. ense kalınlığımız normal çıktı tahlil de bişi çıkmazsa şükürler olsun atlatmış olucaz. bebeğim bacaklarını bağdaş kurduğu için malesef cinsiyetini göremedi doktor çikolata yedik öksürdük bana mısın demedi açmadı yani :) yok mu bebeişlerinin cinsiyetini öğrenen.
Ben de fazla yiyemiyorum canım çok bulantım kusma yok hatta düne bugüne kadar hiç kusmadım ama bugün mahvetti beni hatta yiyememekten kilo verdim resmen doktor ilk aylarda çok da bişey değiştirmez yeme içme hamur işleri yerine besleyici şeyler ye yeter onlar dedi cevizdir kayısıdır fındıktır birer ikişer takılıyorum sofrada tıkanıyorum resmen daha yersem midem bulanacak gibi geliyor zorlamıyorum kalkıyorum
Kizlar nasilsa hediye getiren cok olur demissiniz de.. bence siz onu boşverin niye mi cunku genelde gelen hediyeler en az 6-9 aylik oluyo millet herhalde annesi simdi birsuru kiyafet almistir diye dusunup daha ilerisi icin bir seyler aliyo benim oglmda oyle oldu 2 yasinda anca giyebilecegi pijama bile hediye geldi ama 0-3 yada 3-6 hic yoktu bunu da göz ardi etmeyin derim..
Canm bence bebisine yazık.az da olsa muhakkak zararı vardr.sana tavsiyem beyazlarndan cok rahatsz oluyorsan taş kınası var.simsiyah yapıyo sacları en azından doguma kadar kınayla falan idare et derim.tabi senin bileceğin iş.ben kapalı oldugum icin benim icin problem degil.boyatmayi falan hic dusunmuyorm.
ayyy tahmin edebiliyorum ben geldimde bakk gelmediler bilmem nee :))) en nazlı en mutlu günlerimiz bence değerlendirelim ben midem bulanıyor gelemicem dedim olay bitti bundan sonrada çocuk var üşür bilmem ne ohhh be kurtuldum bileydim daha önce yapardım haha
Kuruyemişlerde ye yoğurt kaşıkla ben bi kaç gün salatalık sardım Tuzla yiyince hem içimi ferahlatıyor sanki hem midemi bastırıyor bak aklıma geldi yiyim bari bi taneof bende iiste hep hamur isi dogrusu ekmek ve pogaca normal yemek yiyemiyorum bu ara ekmektende tiksiniyorum peynirdende gecse keske hemen
Kuruyemişlerde ye yoğurt kaşıkla ben bi kaç gün salatalık sardım Tuzla yiyince hem içimi ferahlatıyor sanki hem midemi bastırıyor bak aklıma geldi yiyim bari bi tane
Kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
Kahvaltıda da işe yarıyor lokma lokma doğruyorum bi parça peynir yiyorum bi lokma salatalık o sayede peynir zeytin falan doyuruyorum karnımı azıcık yiyince doyar oldum zaten dene derim :)ayyy evet salatalık dur bende yiyim hahahah
Ilk kızımız da senden geldi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıcakla gelsiiiinKızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olması vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
Ben 49 la hamile kaldım şu an 46 civarıyım doğru düzgün yiyemiyorum ben bir şey. Ben de iştahla yemek yiyp kilo almak istiyorum artıkKızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
ayy canım hoşgeldin maşallah demek kız banada nasip olur inşallah çok istiyorum kız olsun gerçi benimde ilk olcağından fark etmez ama yinede kız olsunKızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olması vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
Ay bide böyle oluyor ya yediklerimizi söylemek bi türlü söylemesek bi türlü birbirimize faydamız olur belki diye yazdım da canını istettik kusura bakma bulursun inş bi yerden hemen
Senin ki normal bulantı olduysa bir de. ilerleyen aylarda alirsin. Benim ki de fazla sanki. Moralim çok bozuldu. Kendime 60 kilo sınırı koydum. Böyle giderse 30 haftalık olmadan o kiloya gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?