2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltıda da işe yarıyor lokma lokma doğruyorum bi parça peynir yiyorum bi lokma salatalık o sayede peynir zeytin falan doyuruyorum karnımı azıcık yiyince doyar oldum zaten dene derim :)

vallahi yarın sabah denicem bakalım bıktım cünkü ekmekten peynirden ondan bundan birazda böyle gtsin :)

Merhabaaa gözün aydın :) ilk kızımız geldi masallah ne hos :)

ayyyyyyyyy insallah kolay alısırsın ben hala bunalımdayım ne gezme var aklımda ne de kendimm ne de evim hahahahha

Ayy canım hayırlı olsun dr kesin ddmi bnce direkt pembiş şeyler hala alma 4.ayı bekle yine de neolur neolmaz bugün bi arkadasımla konuştum çok da ii bi prof a gidiyomuş 3.ayda kız demiş 4.ay da erkek demiş belki seninki kesin dşe bilemem ama yinede unisex seyler alnbi ay daha

Umarım kısa zamanda çözüm bulursunuz. Bakalım doktorunuz ne diyecek ben de merak ettim

Ay bide böyle oluyor ya yediklerimizi söylemek bi türlü söylemesek bi türlü birbirimize faydamız olur belki diye yazdım da canını istettik kusura bakma bulursun inş bi yerden hemen
canımcım hiç takma sen buldum bile ışık hızıyla çay ocağında aysel ablam var saolsun annem gibi :) söyledim koştur koştur yemekhaneye gitmiş almış bide soymuş tuzlamış ohh miss afiyet olsun hepimize :)

Ne kadar sanslisin Ay kiz cocuklari icinde bissuru kiyafetler var bayilirim ben kiz cocuklarina Erkek bebekten daha cok kiyafete para harcandigi kesin Kolay gelsin

Tebrikler canım..İlk kız haberi senden o zman:)Hayırlı olsun İnşallah.Bizim daha belli değil cinsiyet..Bekliyoruz bakalım

Ay canım arkadaslarımda senin gibi diyo da alışırım alışırım pek hewesliyim bakalım e hamilelik sürecide malum kolay alıştırır inşallah

doktorum onay veriyoo ama benimde içime hiç sinmiyo.. zaten çok pipirikliyim doktorda herşeyi çok irdeliyorum diye kızıyor bana ama napim. zaten 3 sene sonunda Allah nasip etti, şimdi araştırmadan etmeden bişey yapmak istemiyorum. kınayı da duymuştum acaba öyle mi yapsam. yaa çalıştığım için çok rahatsız bakımsız görünüyor..

diğer arkadaşlar sizin fikirleriniz neler siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ay canım arkadaslarımda senin gibi diyo da alışırım alışırım pek hewesliyim bakalım e hamilelik sürecide malum kolay alıştırır inşallah

İnsallaaaaah :) ben annemin yanına gidicem haftaya ondan sonra bakalım kurslara falan yazılmayı düsünüyorum

Tecrübeli annisler fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yavas yavas zıbınıdır pijamasıdır almaya baslayacagım benim icin cinsiyet önemli degil simdilik ikisininde giyebilecegi tarzlar alacagım. Beden olarak 0-1 mi alıcam hep yoksa 3 aya göre falanda almam mı gerek birde bebekler cabuk büyüyor ya cok mu alıyim az mı alıyim cok sıkta üstünü falan degistiriyolar yaa

neymıs o bak ilk defa duydum :) bir foto var ama yeterli olmaz herhalde ddaha

bebegin durus sekline bacakları dik olursa erkek yatay olursa kız vs gibi birsey google da yaz tam durusu cıkıyor baska hurafelere inanmıyorum ama bu nub erkenden drlarında anladıgı yöntemmis ben 10+1 resmini paylasmıstım nub teorisi topiginde daha kücük simdi anlasılmaz 12. haftada koy demislerdi

Kizlar hep bebek resmi mi paylasacaz buda benim yemegim....

ohh mis ellerine saglık vallahi helal olsun ben hala yemek yapamıyorum sogan salca ve yag kokusuna dayanmıyorum

Gebelik bebek bakım kurslarına flnmı canım

Yok canım daha cok hamilelik pilatesi yogası yabancı dil vs düsünüyorum yoksa evde oturmaktan sarkıcam hareketsizliktene ölücem hafta ici arkadaslarımda calısıyor komsumda yok sıkıntıdan patlıyorum

benım pazartesi kontrolum var 12+2 de cinsiyeti belli olur mu sizce?
Merhaba :) muhtemel doğum tarihimizi aynı görünce bişey sormak istedim; ikili test için doktorun ne zaman gelmeni söyledi? Ben haftaya pazartesiye almıştım erken dedi sonra Çarşamba'ya aldım randevumu. Geçtiğimiz pazartesi gözükmüştüm kendisine tam 10+2 çıkmıştık. Yani 11+2 erken olur dedi bi kaç gün daha geçsin öyle yapalım dedi. Ay ne çok konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…