Kahvaltıda da işe yarıyor lokma lokma doğruyorum bi parça peynir yiyorum bi lokma salatalık o sayede peynir zeytin falan doyuruyorum karnımı azıcık yiyince doyar oldum zaten dene derim :)
Kızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olmalı vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
Kızzzlaarr mrbbbartıkk bende iş kadınlığından ev hanımlığına tamamen geçiş yapmış bulunmaktayım ayrılma sürecim biraz karmaşık oldu neyseki haloldu artık evim kocam bebiş gezmelerr hepsine kafa yorabilirim:)
Ayy canım hayırlı olsun dr kesin ddmi bnce direkt pembiş şeyler hala alma 4.ayı bekle yine de neolur neolmaz bugün bi arkadasımla konuştum çok da ii bi prof a gidiyomuş 3.ayda kız demiş 4.ay da erkek demiş belki seninki kesin dşe bilemem ama yinede unisex seyler alnbi ay dahaKızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olmalı vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
Umarım kısa zamanda çözüm bulursunuz. Bakalım doktorunuz ne diyecek ben de merak ettimTesekkur ederim canim okyanus suyunu 7. haftadan beri kullaniyorum ama bana cok etkili olmadi. Ilik su tuz yaptim o biraz acar gibi oluyor.Bakalim bugun belli olacak. Annemde kaliyorum 3 gecedur. Evdekiler hamile dediğin uyur, sen gece kuşu gibi dolaniyosun diyorlar :) keske derin derin tikanmadan uyuyabilsem
canımcım hiç takma sen buldum bile ışık hızıyla çay ocağında aysel ablam var saolsun annem gibi :) söyledim koştur koştur yemekhaneye gitmiş almış bide soymuş tuzlamış ohh miss afiyet olsun hepimize :)Ay bide böyle oluyor ya yediklerimizi söylemek bi türlü söylemesek bi türlü birbirimize faydamız olur belki diye yazdım da canını istettik kusura bakma bulursun inş bi yerden hemen
Kızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olmalı vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
vallahi yarın sabah denicem bakalım bıktım cünkü ekmekten peynirden ondan bundan birazda böyle gtsin :)
Merhabaaa gözün aydın :) ilk kızımız geldi masallah ne hos :)
ayyyyyyyyy insallah kolay alısırsın ben hala bunalımdayım ne gezme var aklımda ne de kendimm ne de evim hahahahha
Tebrikler canım..İlk kız haberi senden o zman:)Hayırlı olsun İnşallah.Bizim daha belli değil cinsiyet..Bekliyoruz bakalımKızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olmalı vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
Ay canım arkadaslarımda senin gibi diyo da alışırım alışırım pek hewesliyim bakalım e hamilelik sürecide malum kolay alıştırır inşallahvallahi yarın sabah denicem bakalım bıktım cünkü ekmekten peynirden ondan bundan birazda böyle gtsin :)
Merhabaaa gözün aydın :) ilk kızımız geldi masallah ne hos :)
ayyyyyyyyy insallah kolay alısırsın ben hala bunalımdayım ne gezme var aklımda ne de kendimm ne de evim hahahahha
Canm bence bebisine yazık.az da olsa muhakkak zararı vardr.sana tavsiyem beyazlarndan cok rahatsz oluyorsan taş kınası var.simsiyah yapıyo sacları en azından doguma kadar kınayla falan idare et derim.tabi senin bileceğin iş.ben kapalı oldugum icin benim icin problem degil.boyatmayi falan hic dusunmuyorm.
benım pazartesi kontrolum var 12+2 de cinsiyeti belli olur mu sizce?
Ay canım arkadaslarımda senin gibi diyo da alışırım alışırım pek hewesliyim bakalım e hamilelik sürecide malum kolay alıştırır inşallah
canım bazılarının oluyo bazılarının ki belli olmuyo sansa artık nub teorisi var dr söylemezse de ona göre yorumlatırız sen burda paylas resmini :)
Gebelik bebek bakım kurslarına flnmı canımİnsallaaaaah :) ben annemin yanına gidicem haftaya ondan sonra bakalım kurslara falan yazılmayı düsünüyorum
Ooo eline sağlık hamarat anniş:)Kizlar hep bebek resmi mi paylasacaz buda benim yemegim....
neymıs o bak ilk defa duydum :) bir foto var ama yeterli olmaz herhalde ddaha
Kizlar hep bebek resmi mi paylasacaz buda benim yemegim....
Gebelik bebek bakım kurslarına flnmı canım
Merhaba :) muhtemel doğum tarihimizi aynı görünce bişey sormak istedim; ikili test için doktorun ne zaman gelmeni söyledi? Ben haftaya pazartesiye almıştım erken dedi sonra Çarşamba'ya aldım randevumu. Geçtiğimiz pazartesi gözükmüştüm kendisine tam 10+2 çıkmıştık. Yani 11+2 erken olur dedi bi kaç gün daha geçsin öyle yapalım dedi. Ay ne çok konuştumbenım pazartesi kontrolum var 12+2 de cinsiyeti belli olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?