cnm bende kına yakıyorum hatta ömür boyu kına ypmayı düşünüyorum rengi kızılımsı hoş duruyor.boya gibi kimyasal zararlı bişeyi asla kullanmamdoktorum onay veriyoo ama benimde içime hiç sinmiyo.. zaten çok pipirikliyim doktorda herşeyi çok irdeliyorum diye kızıyor bana ama napim. zaten 3 sene sonunda Allah nasip etti, şimdi araştırmadan etmeden bişey yapmak istemiyorum. kınayı da duymuştum acaba öyle mi yapsam. yaa çalıştığım için çok rahatsız bakımsız görünüyor..
diğer arkadaşlar sizin fikirleriniz neler siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Uuuu süpersinn hepsine gitsen zaten sıkılmazsın bnm arkadslrm ailem yakınımda atasehirde oturyrm bakalım sıkılck vaktim olmck gbi sen avrupa yakasındasın yakın olsan alırdım senide alışverse kahveye gezmye giderkenbebegin durus sekline bacakları dik olursa erkek yatay olursa kız vs gibi birsey google da yaz tam durusu cıkıyor baska hurafelere inanmıyorum ama bu nub erkenden drlarında anladıgı yöntemmis ben 10+1 resmini paylasmıstım nub teorisi topiginde daha kücük simdi anlasılmaz 12. haftada koy demislerdi
ohh mis ellerine saglık vallahi helal olsun ben hala yemek yapamıyorum sogan salca ve yag kokusuna dayanmıyorum
Yok canım daha cok hamilelik pilatesi yogası yabancı dil vs düsünüyorum yoksa evde oturmaktan sarkıcam hareketsizliktene ölücem hafta ici arkadaslarımda calısıyor komsumda yok sıkıntıdan patlıyorum
hayırlı olsun canım yaaa ilk defa bir kız bebek katıldı galiba aramızaKızlar Merhaba , bende bu hafta 12.haftamda öğrendimki bir kızım olacakmış. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aklıma buraya yazmak geldi. Ne alınmalı nelere bakılmalı adı ne olmalı vs vs vs veee aklımda deli sorular.. Doktorun tahminine göre bende mart annesiyim :)
hemen yaz bızede canım hattaKızlar ben kelebeğimi görmeye gidiyorum,geleceğim bekleyin beni
Teyzede bi çekememe durumu var ben sana söyliyim aklı başında koskoca bi kadının böyle bişeyin peşine düşmesi garip kadın bi de anlaması lazım durumunu kafana takma boşver eşin yanında nasılsa mesafeni korusun olur biter strese sokma kendini hiç
bebegin durus sekline bacakları dik olursa erkek yatay olursa kız vs gibi birsey google da yaz tam durusu cıkıyor baska hurafelere inanmıyorum ama bu nub erkenden drlarında anladıgı yöntemmis ben 10+1 resmini paylasmıstım nub teorisi topiginde daha kücük simdi anlasılmaz 12. haftada koy demislerdi
ohh mis ellerine saglık vallahi helal olsun ben hala yemek yapamıyorum sogan salca ve yag kokusuna dayanmıyorum
Yok canım daha cok hamilelik pilatesi yogası yabancı dil vs düsünüyorum yoksa evde oturmaktan sarkıcam hareketsizliktene ölücem hafta ici arkadaslarımda calısıyor komsumda yok sıkıntıdan patlıyorum
canım sorma valla süper bizim bahçemiz var hatta arada yemeği beğenmessek dışardan söyleyip bahçeye kuruluyoruz vee mahsülümüz bile yetiyor domates salatalık biber semizotu vs vs aysel ablamız olmasa biz bir hiçiz saolsun o bakıyor işte çaycımız melek gibi kadın:)ohh iyiymiş bahce falan ben burada nerde bulacaksam acaba
Uuuu süpersinn hepsine gitsen zaten sıkılmazsın bnm arkadslrm ailem yakınımda atasehirde oturyrm bakalım sıkılck vaktim olmck gbi sen avrupa yakasındasın yakın olsan alırdım senide alışverse kahveye gezmye giderken
Kizlar hep bebek resmi mi paylasacaz buda benim yemegim....
Benim
benim fındıkcık buda 10.hafta anlıckmısınız acaba
Tecrübeli annisler fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yavas yavas zıbınıdır pijamasıdır almaya baslayacagım benim icin cinsiyet önemli degil simdilik ikisininde giyebilecegi tarzlar alacagım. Beden olarak 0-1 mi alıcam hep yoksa 3 aya göre falanda almam mı gerek birde bebekler cabuk büyüyor ya cok mu alıyim az mı alıyim cok sıkta üstünü falan degistiriyolar yaa
canim ben ilk dogumumda 0-3 aylik cok almistim ama bir en fazla iki kere giydirebilmistim cunku 3.600 dogan bebegim 15 gun sonra 5 kg olmustu bendeb3-6 ayliklari giydirdim yani 0-3 demek dogdugu an ve 1 ayin icinde giyecegidir tabi bu kilolarda ...birde ayaklari kapali oldugu icin tulum seklinde ayaklari sigmiyordu birde ben 40inda mevlut okutmustum cokda kiyafet geldi evet degisik yas gruplarindandi ama hepside isime lazim oldu. Dogum cikisi alirsin battaniyesi falan cogu sey oluyor birde bir kac tane yedek alirsinTecrübeli annisler fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yavas yavas zıbınıdır pijamasıdır almaya baslayacagım benim icin cinsiyet önemli degil simdilik ikisininde giyebilecegi tarzlar alacagım. Beden olarak 0-1 mi alıcam hep yoksa 3 aya göre falanda almam mı gerek birde bebekler cabuk büyüyor ya cok mu alıyim az mı alcanimıyim cok sıkta üstünü falan degistiriyolar yaa
Teşekkür ederim canım Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah.Ilk kızımız da senden geldi hayırlı uğurlu olsun :) sağlıcakla gelsiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?