2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende kına yakıyorum hatta ömür boyu kına ypmayı düşünüyorum rengi kızılımsı hoş duruyor.boya gibi kimyasal zararlı bişeyi asla kullanmam

kızlar sigara kokusu iğrenç geliyo bana sizede öylemi.bide önce tektük içerdim.ama şimdi kokusuna tahammülüm yok.

Uuuu süpersinn hepsine gitsen zaten sıkılmazsın bnm arkadslrm ailem yakınımda atasehirde oturyrm bakalım sıkılck vaktim olmck gbi sen avrupa yakasındasın yakın olsan alırdım senide alışverse kahveye gezmye giderken

hayırlı olsun canım yaaa ilk defa bir kız bebek katıldı galiba aramıza gözün aydın tatlım

valla kendı halıne bırakdım canım bende ugrasamıcam mınıgım strese gırcek sonra

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 73
ohh iyiymiş bahce falan ben burada nerde bulacaksam acaba
canım sorma valla süper bizim bahçemiz var hatta arada yemeği beğenmessek dışardan söyleyip bahçeye kuruluyoruz vee mahsülümüz bile yetiyor domates salatalık biber semizotu vs vs aysel ablamız olmasa biz bir hiçiz saolsun o bakıyor işte çaycımız melek gibi kadın:)

ohhh missss olurdu vallahi ama coook uzagız :) napalım bende böyle zamanı doldurucam artık :)

biz tam bir vasat durumdayız bu konuda yaa bende aynıyım hastane çıkışı benim koca karar vermiş kartal yuvasından alcas çok istemiyorum ama nebilim onunda çocuğu kırmakta istemiyorum çok hevesli bu konuda :) zaten eve gelince hemen değiştiriliyormuş oyüzden kalbi kırılmasın yaparım büyük ihtimal ama başka ne alınır nasıl alınır zıbınlar önemli pamuklu olması lazım off off çok işimiz var çokkk

canim ben ilk dogumumda 0-3 aylik cok almistim ama bir en fazla iki kere giydirebilmistim cunku 3.600 dogan bebegim 15 gun sonra 5 kg olmustu bendeb3-6 ayliklari giydirdim yani 0-3 demek dogdugu an ve 1 ayin icinde giyecegidir tabi bu kilolarda ...birde ayaklari kapali oldugu icin tulum seklinde ayaklari sigmiyordu birde ben 40inda mevlut okutmustum cokda kiyafet geldi evet degisik yas gruplarindandi ama hepside isime lazim oldu. Dogum cikisi alirsin battaniyesi falan cogu sey oluyor birde bir kac tane yedek alirsin

kızlarr eşimin çalıştıgı yerde bir abla var gel sana fal bakiim demiş benim hamile olduğumu bilmiyor kimse falı açar açmaz gözün aydın bebek var demiş hatta güzel bir kız geliyor demiş hemde bir sürü kısmetiyle birde bebeği yurtdısında görüyorum demiş. eşim gecen hafta bir yurtdısı ısıne basvurdu ama donus olmadı henuz. nedersiniz çıkar mı sizce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…