valla o konularda sıfırım ben daha hiç kucagıma kucuk bebek almıslıgım yoktur yaa yurusun oyle severım ben bebeklerı nasıl bakıcam hc bılmıyorum:)biz tam bir vasat durumdayız bu konuda yaa bende aynıyım hastane çıkışı benim koca karar vermiş kartal yuvasından alcas çok istemiyorum ama nebilim onunda çocuğu kırmakta istemiyorum çok hevesli bu konuda :) zaten eve gelince hemen değiştiriliyormuş oyüzden kalbi kırılmasın yaparım büyük ihtimal ama başka ne alınır nasıl alınır zıbınlar önemli pamuklu olması lazım off off çok işimiz var çokkk
Aynen canım , her gün yeni bir isimde karar kılıyorum sabah kalkıyorum vazgeçmişim :)ayy canım hoşgeldin maşallah demek kız banada nasip olur inşallah çok istiyorum kız olsun gerçi benimde ilk olcağından fark etmez ama yinede kız olsunisim gerçekten çok özel bir karar bende kafayı kırdım bu konuda
Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına.vallahi yarın sabah denicem bakalım bıktım cünkü ekmekten peynirden ondan bundan birazda böyle gtsin :)
Merhabaaa gözün aydın :) ilk kızımız geldi masallah ne hos :)
ayyyyyyyyy insallah kolay alısırsın ben hala bunalımdayım ne gezme var aklımda ne de kendimm ne de evim hahahahha
biz tam bir vasat durumdayız bu konuda yaa bende aynıyım hastane çıkışı benim koca karar vermiş kartal yuvasından alcas çok istemiyorum ama nebilim onunda çocuğu kırmakta istemiyorum çok hevesli bu konuda :) zaten eve gelince hemen değiştiriliyormuş oyüzden kalbi kırılmasın yaparım büyük ihtimal ama başka ne alınır nasıl alınır zıbınlar önemli pamuklu olması lazım off off çok işimiz var çokkk
Yaşasın yalnız değilimBende aynıyım canım bende 70 le kaldım geçen hafta tartıldım yarım kilo almıştım :) boyda 169 biraz boy kurtarıyo gibi ama şişko hamile kaldık :) doğumdan sonra sıkı spor egzersiz beni bekliyo kesin .. 70 benim en en sınırımdı hayatımda ilk defa 70i gördüm çok şükür hamile kaldım yapıcak bişey yok, eski kilom 63 falan
:)haklısın teyzeside merak işte beklicez daha bakalımcokkk minnnos daha :) anlasılmıyor 12den sonra anlasılıyormus
canim ben ilk dogumumda 0-3 aylik cok almistim ama bir en fazla iki kere giydirebilmistim cunku 3.600 dogan bebegim 15 gun sonra 5 kg olmustu bendeb3-6 ayliklari giydirdim yani 0-3 demek dogdugu an ve 1 ayin icinde giyecegidir tabi bu kilolarda ...birde ayaklari kapali oldugu icin tulum seklinde ayaklari sigmiyordu birde ben 40inda mevlut okutmustum cokda kiyafet geldi evet degisik yas gruplarindandi ama hepside isime lazim oldu. Dogum cikisi alirsin battaniyesi falan cogu sey oluyor birde bir kac tane yedek alirsin
Allah şifa versin canım üzme kendiniSelam.kizlar nasilsinizzzz...ugrayamjyorummm buralaraaa cok halsiz dusuyorum evi tmeizle kiza yemek yedir yika derken zaman gecmis oluyor misafirlerim de vardi..yengem suan yogunbakimda kotu haber gelecek diye korkuyorummmm..cunku hstaliginin son evresinde birsey yapamiyorlar..allah tum hastalarimiza acil sifalar versin
Canım Vallahi bilmiyorum ki ! herkese söyleyebilirsin dedi bende G.antep te güzel bir prof. gidiyorum ben direk inandım çünkü hamileliğimi duyan herkes senin kızın olacak demişti. Heniz bir şey almadım Oda düzenine falan bakıyorum şimdilik nasıl düzenli bi odası olur falan filanAyy canım hayırlı olsun dr kesin ddmi bnce direkt pembiş şeyler hala alma 4.ayı bekle yine de neolur neolmaz bugün bi arkadasımla konuştum çok da ii bi prof a gidiyomuş 3.ayda kız demiş 4.ay da erkek demiş belki seninki kesin dşe bilemem ama yinede unisex seyler alnbi ay daha
bende bende bilmem valla arkadaşlarımın oldu ama sadece ayy bakayım die alıp 1 dkka sonra geri vermişimdir ee bide hassasım bu konuda yani daha yeni doğum yapmış anne nie annesinden alayımda bende dursun gibi düşünceler oluşup hemen bırakırım :)) abimin kızı var minnoşum herşeyim ama onuda büyütmedim maalesef zor günler bizi bekler canlarımvalla o konularda sıfırım ben daha hiç kucagıma kucuk bebek almıslıgım yoktur yaa yurusun oyle severım ben bebeklerı nasıl bakıcam hc bılmıyorum:)
B bsrd valla bizde durumlar karısık eşim koyu fenerli bende baya bir galatasaraylıyım oyle bır sey mumkun degıl her derbı ıddıaya falan gırerız ama baya agır seylerehahahaha minnak kartal bizimkide gs storedan alcaktaa hastanede giydirmem :) hastane cıkısı sectim bile ama digerlerini hiiiic bilmiyorum
valla tam minnak kartal olacak çocuğun psikolojisini bozcak bu adam yaa beni çıldırtcak en son yaptığım şey ne biliyomusun evdeki lig tv yi kapattırdım ohhh dünya varmış yaa ama naptı hafta sonu maç vardı benide aldı arkadaşlarıyla birlikte eşler falan gittik bir otelde maç izledik inanabiliyormusun ayıptır söylemesi iyi bir otel dünya para verdik nie mi sırf maç için biz kızlar az daha kafayı yiyecektik sadece bjk lilere ayrılan bir salon allahımmm ölürmüsün öldürürmüsün :) en son laf ettik artık kızdık falan şuraya yemeğe gelseydik die dedikleri şey şu olduu biz siz tek kalmayın die ayarladık bilseydik biz salaş bir yerdede izlerdik sizde kız kıza takılırdınızhahahaha minnak kartal bizimkide gs storedan alcaktaa hastanede giydirmem :) hastane cıkısı sectim bile ama digerlerini hiiiic bilmiyorum
yani birde nasıl tutacaksın kafa kemiği falan sertlesmeden tovbe yarabbım yavru fare kadar bır seybende bende bilmem valla arkadaşlarımın oldu ama sadece ayy bakayım die alıp 1 dkka sonra geri vermişimdir ee bide hassasım bu konuda yani daha yeni doğum yapmış anne nie annesinden alayımda bende dursun gibi düşünceler oluşup hemen bırakırım :)) abimin kızı var minnoşum herşeyim ama onuda büyütmedim maalesef zor günler bizi bekler canlarım
yaaa vallahi seni yükten kurtariim diye canım benim
Bacaklarını bağdaş mı kurmuşne şekkeeerr yaa
Ahh canım ahhh benimde derim yaramdır bu beşiktaş eşim koyu hatta hastalık hastası fanatik erkek olursa kartal koycm diyo beni uyuz ediyooooooovalla tam minnak kartal olacak çocuğun psikolojisini bozcak bu adam yaa beni çıldırtcak en son yaptığım şey ne biliyomusun evdeki lig tv yi kapattırdım ohhh dünya varmış yaa ama naptı hafta sonu maç vardı benide aldı arkadaşlarıyla birlikte eşler falan gittik bir otelde maç izledik inanabiliyormusun ayıptır söylemesi iyi bir otel dünya para verdik nie mi sırf maç için biz kızlar az daha kafayı yiyecektik sadece bjk lilere ayrılan bir salon allahımmm ölürmüsün öldürürmüsün :) en son laf ettik artık kızdık falan şuraya yemeğe gelseydik die dedikleri şey şu olduu biz siz tek kalmayın die ayarladık bilseydik biz salaş bir yerdede izlerdik sizde kız kıza takılırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?