2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla o konularda sıfırım ben daha hiç kucagıma kucuk bebek almıslıgım yoktur yaa yurusun oyle severım ben bebeklerı nasıl bakıcam hc bılmıyorum:)

Aynen canım , her gün yeni bir isimde karar kılıyorum sabah kalkıyorum vazgeçmişim :)

Teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başına.

hahahaha minnak kartal bizimkide gs storedan alcaktaa hastanede giydirmem :) hastane cıkısı sectim bile ama digerlerini hiiiic bilmiyorum

Yaşasın yalnız değilim aynn doğumdan sonra koş koş yaparız artık bnde ilk defa 70i gördüm ondada 2.bebiş gelio haberini aldım hayırlı sağlıklı gelsnlerde

Selam.kizlar nasilsinizzzz...ugrayamjyorummm buralaraaa cok halsiz dusuyorum evi tmeizle kiza yemek yedir yika derken zaman gecmis oluyor misafirlerim de vardi..yengem suan yogunbakimda kotu haber gelecek diye korkuyorummmm..cunku hstaliginin son evresinde birsey yapamiyorlar..allah tum hastalarimiza acil sifalar versin

O zaman miniklerden cok almiyim 10 takım falan yeter heralde daha cok 3-6 aliyim cok tesekkür ederim ilk olunca insan ne yapacagını bilemiyor

Allah şifa versin canım üzme kendini

Bayagi cene calmissiniz zaten etiket yapamiycammm cinsiyet ogrenen arkadaslar var cimcimeler yakisilli ogluslar alllah hayurlisiyla kucaginiza almayi nasip.etsin...ben de 12 haftalik oluyum doktora gidecemmm..bakalim.ne diyecek doktorum

Canım Vallahi bilmiyorum ki ! herkese söyleyebilirsin dedi bende G.antep te güzel bir prof. gidiyorum ben direk inandım çünkü hamileliğimi duyan herkes senin kızın olacak demişti. Heniz bir şey almadım Oda düzenine falan bakıyorum şimdilik nasıl düzenli bi odası olur falan filan amaan zor ama güzel iş be :)

valla o konularda sıfırım ben daha hiç kucagıma kucuk bebek almıslıgım yoktur yaa yurusun oyle severım ben bebeklerı nasıl bakıcam hc bılmıyorum:)
bende bende bilmem valla arkadaşlarımın oldu ama sadece ayy bakayım die alıp 1 dkka sonra geri vermişimdir ee bide hassasım bu konuda yani daha yeni doğum yapmış anne nie annesinden alayımda bende dursun gibi düşünceler oluşup hemen bırakırım :)) abimin kızı var minnoşum herşeyim ama onuda büyütmedim maalesef zor günler bizi bekler canlarım

hahahaha minnak kartal bizimkide gs storedan alcaktaa hastanede giydirmem :) hastane cıkısı sectim bile ama digerlerini hiiiic bilmiyorum
B bsrd valla bizde durumlar karısık eşim koyu fenerli bende baya bir galatasaraylıyım oyle bır sey mumkun degıl her derbı ıddıaya falan gırerız ama baya agır seylere

valla tam minnak kartal olacak çocuğun psikolojisini bozcak bu adam yaa beni çıldırtcak en son yaptığım şey ne biliyomusun evdeki lig tv yi kapattırdım ohhh dünya varmış yaa ama naptı hafta sonu maç vardı benide aldı arkadaşlarıyla birlikte eşler falan gittik bir otelde maç izledik inanabiliyormusun ayıptır söylemesi iyi bir otel dünya para verdik nie mi sırf maç için biz kızlar az daha kafayı yiyecektik sadece bjk lilere ayrılan bir salon allahımmm ölürmüsün öldürürmüsün :) en son laf ettik artık kızdık falan şuraya yemeğe gelseydik die dedikleri şey şu olduu biz siz tek kalmayın die ayarladık bilseydik biz salaş bir yerdede izlerdik sizde kız kıza takılırdınız

yani birde nasıl tutacaksın kafa kemiği falan sertlesmeden tovbe yarabbım yavru fare kadar bır sey

Ahh canım ahhh benimde derim yaramdır bu beşiktaş eşim koyu hatta hastalık hastası fanatik erkek olursa kartal koycm diyo beni uyuz ediyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…