sorma yaptım bir hata nebilim biraz kurtulurum sandım daha beteri oldu :)Bizim olunca tutmayıda ögreniriz yıkamayıda zaten annemden baska kimse kucagına almasın istemem :)begri B bsrd
begri sizin yavruya yazık ne olacagını sasıracak hahahahah zavallım :)
B bsrd ayyyyy hic o topun altına girilipte ligtv kapattırılır mı sonrada böööyle tıpıs tıpıs gidersinn ne me lazım otursunlar evde izlesinler hahahah :)
valla insanın inanası gelmiyo 7cm elini başına getiriyor sıçrıyo doktor öksür bakalım diyor bu sefer sırtını dönüyor çok güzel şeyler rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kızlar az önce dr dan geldik çok şükür oğlum da ben de iyiyiz. karin ağrılarımı ve gaz sancılarını sordum. hamilelikte çok olurmuş bol bol yürüyüş yap dedi. birde doğumu kolaylaştıracak bi hormon salgılanmaya başlıyormuş o yüzden de daha çok şancı oluyormuş. ilaca gerek yok şimdilik dedi ve günde 2 kez en az 20 ser dak yürü dedi tabiki yavaş yavaşaynen canım bana da soyle :):)
hahah ciddimisin benmkide aynı deli mi ne kesin ve net kararım ben HAYIR dedim valla umrumda değiil tamm yani hastane çıkışına falan eyvallah dedik de abartıyorlar bazen demba ba bile koyar ona bırakırsamAhh canım ahhh benimde derim yaramdır bu beşiktaş eşim koyu hatta hastalık hastası fanatik erkek olursa kartal koycm diyo beni uyuz ediyooooooo
ne guzel ıste rusvetle her seyı yaptırır bıze sunu al gs lı olıım bunu yap fblı olıımsizin gerçekten karışıkmış vay çocuğun haline ben o yavruya acırım :)
o bir şeymi nohut kadarken bizi bizden alıyor :) bütün vücudumuzun dengesi alt üst oldu ,yemek içmekten kesildik , kusma bulantı
aaa super o zaman canım korkulacak bır sey yok :):)kızlar az önce dr dan geldik çok şükür oğlum da ben de iyiyiz. karin ağrılarımı ve gaz sancılarını sordum. hamilelikte çok olurmuş bol bol yürüyüş yap dedi. birde doğumu kolaylaştıracak bi hormon salgılanmaya başlıyormuş o yüzden de daha çok şancı oluyormuş. ilaca gerek yok şimdilik dedi ve günde 2 kez en az 20 ser dak yürü dedi tabiki yavaş yavaş
aynen canım yürüyüş ise tamam yaparız yeterki iyi olalim. biz eşimle şöyle diyoruzaaa super o zaman canım korkulacak bır sey yok :):)
senın cınsıyet bellı olmusmuydu canım hayır olmadıysa kız dıycem babaya naz yaptıgına goreaynen canım yürüyüş ise tamam yaparız yeterki iyi olalim. biz eşimle şöyle diyoruzbabası gelince heyecanlanıp kiprasiyor sonra da bağırsaklara tekme atıyor hepsi bundan çünkü iki aksamdır herşey babamız gelince başlıyor mide bulantıları da babamız gelince iyice artardı ona naz yapıyor benim velet daha şimdiden
kesinlikle çok haklısındünyaya gelmeden önce adapte etmeye çalışıyolar bizi. uyku hariç şimdi bol bol uyutuyolar bakalım nasıl olcak
oldu canım oğlumuz olucaksenın cınsıyet bellı olmusmuydu canım hayır olmadıysa kız dıycem babaya naz yaptıgına gore
Canm ben diyet yapiyordm hamile olunca bıraktm. benm boyum 1.68 ama kilo problemim var.maalesef 91 ile hamile kaldm simdi 90 a indim.biraz yediklerime dikkat ediyorum doktr yoksa seker tansiyon cikar dedi ben de korktum biraz ilk aylar almayaym bari dedimKızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
Simdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?