2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim olunca tutmayıda ögreniriz yıkamayıda zaten annemden baska kimse kucagına almasın istemem :) begri B bsrd

begri sizin yavruya yazık ne olacagını sasıracak hahahahah zavallım :)
B bsrd ayyyyy hic o topun altına girilipte ligtv kapattırılır mı sonrada böööyle tıpıs tıpıs gidersinn ne me lazım otursunlar evde izlesinler hahahah :)

sorma yaptım bir hata nebilim biraz kurtulurum sandım daha beteri oldu :)

valla insanın inanası gelmiyo 7cm elini başına getiriyor sıçrıyo doktor öksür bakalım diyor bu sefer sırtını dönüyor çok güzel şeyler rabbim isteyen herkese nasip etsin.

o bir şeymi nohut kadarken bizi bizden alıyor :) bütün vücudumuzun dengesi alt üst oldu ,yemek içmekten kesildik , kusma bulantı

aynen canım bana da soyle :):)
kızlar az önce dr dan geldik çok şükür oğlum da ben de iyiyiz. karin ağrılarımı ve gaz sancılarını sordum. hamilelikte çok olurmuş bol bol yürüyüş yap dedi. birde doğumu kolaylaştıracak bi hormon salgılanmaya başlıyormuş o yüzden de daha çok şancı oluyormuş. ilaca gerek yok şimdilik dedi ve günde 2 kez en az 20 ser dak yürü dedi tabiki yavaş yavaş

Ahh canım ahhh benimde derim yaramdır bu beşiktaş eşim koyu hatta hastalık hastası fanatik erkek olursa kartal koycm diyo beni uyuz ediyooooooo
hahah ciddimisin benmkide aynı deli mi ne kesin ve net kararım ben HAYIR dedim valla umrumda değiil tamm yani hastane çıkışına falan eyvallah dedik de abartıyorlar bazen demba ba bile koyar ona bırakırsam

o bir şeymi nohut kadarken bizi bizden alıyor :) bütün vücudumuzun dengesi alt üst oldu ,yemek içmekten kesildik , kusma bulantı

kesinlikle çok haklısın dünyaya gelmeden önce adapte etmeye çalışıyolar bizi. uyku hariç şimdi bol bol uyutuyolar bakalım nasıl olcak

aaa super o zaman canım korkulacak bır sey yok :):)

aaa super o zaman canım korkulacak bır sey yok :):)
aynen canım yürüyüş ise tamam yaparız yeterki iyi olalim. biz eşimle şöyle diyoruz babası gelince heyecanlanıp kiprasiyor sonra da bağırsaklara tekme atıyor hepsi bundan çünkü iki aksamdır herşey babamız gelince başlıyor mide bulantıları da babamız gelince iyice artardı ona naz yapıyor benim velet daha şimdiden

kızlar ne cok muhabbet etmıssınız ben hastaneye gıdıp gelene kadar teyzemın genel saglık durumu ıyımıs belkı bugun cıkarıcaklar oraya gıttım geldım bızım sırketın hemen karsısı bugun canım bıber patlıcan kabak dolması ıstedı kayınvalıdemı aradı esım oda benı aradı kızdı kac gundur canın ıstıyor neden soylemıyorsun dedı mınık bayram etcek bugun valla kac gundur ıstıyordu canım

senın cınsıyet bellı olmusmuydu canım hayır olmadıysa kız dıycem babaya naz yaptıgına gore

kesinlikle çok haklısın dünyaya gelmeden önce adapte etmeye çalışıyolar bizi. uyku hariç şimdi bol bol uyutuyolar bakalım nasıl olcak

bu kadar uyuduk sonra uykusuzluktan dert yanıcaz :))) boşuna dememişler cennet annelerimizin ayaklarının altında diye çok doğruymuş annelik çok fedakarlık istiyormuş ben 2,5 ay yatarak kusarak bunu şimdiden anladım arkadaşlar :)))

bir ağırlık çöktü şimdi uyudum uyuyacam yemekte yiyemedim yemekhane kokuyo bana girdim çıktım gözlerim kaydı resmen yaa ben bi gideyim hava alıp gelim yoksa bugün bitmez

Kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar. İki haftada iki kilo aldım. 43 ile hamile kaldım . Biraz önce tartı 47 gösterdi. Çok değil mi. Doğuma kadar ben ne halde olurum. Bi de boyum da kısa
Canm ben diyet yapiyordm hamile olunca bıraktm. benm boyum 1.68 ama kilo problemim var.maalesef 91 ile hamile kaldm simdi 90 a indim.biraz yediklerime dikkat ediyorum doktr yoksa seker tansiyon cikar dedi ben de korktum biraz ilk aylar almayaym bari dedim

Simdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus ( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım

Nasil herseyini boZuyormus yaaa ben hep normal doğum hayal ediyordum amaaa

muhabbet ilerlemiş yine..:) 0-3 aylıklar çok uzun süreli kullanılmıyo ama yinede çeşit lazım oluyo.. benim oğlum çok kusan bi bebekte günde 10 kat değiştiriyordum, yetmediği zamanlarda oldu.. birde hemen kilo alıp gürbüzleşmedi. ben bol bol kullanabildim..
abartmamak lazım yinede kıyafeti.. artık kıyafet almaktan kolay ne varki. eksik gelirse alınır.. tam takım hastane çıkışı 2 set almıştım ben.. ayrıyetten 5 li zıbın takıları ve tulumlardan almıştım biraz.. ayrıyetten penye ve pazen battaniye çok kullandım.7-8 battaniye ancak yetmişti.. ama biz kusan bebek tik onun da etkisi var tabii.3-6 yı daha uzun süre giyebiliyor.. ayaklı tulumları filan 3-6 almakta fayda var.. ayaklı şeyler hemen küçülüyo zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…