Nasil herseyini boZuyormus yaaaben hep normal doğum hayal ediyordum amaaa
Simdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım
o çocuk çıkacak:):):) aman video falan izleme sakın.. gözün korkar yok yere
nasıl herşeyin bozluyormuş yaa kuşumSimdi ben 2 dk dogum türlerini arastırdım Allaaaaaaahıımmmmm keske bakmasaydım bu cocuk nasıl cıkıcak benden oofffffffffffffffffff normal dogum bütün herseyini bozuyomus( sezeryan desen o baslı basına dert ooooooof keske bakmasaydım
canım hıc bakma onlara ben bademcık amelıyatı olacaktım bır gun once actım ınternetten arastırdım neler neler yazılmıs falan hıcde oyle olmadı yanı kadının bırı ıkı normal dogum yaptım boyle acı cekmedım yazmıstı bende gram agrı olmadı yani inanma sen onlara:):)Hahaha ya of ben daha bebek istemiyordum 2 3 senesi var diyordum süpriz yumurtadan bebis cıktı bi andaaaa :)) videolara elim gidiyorddaaaaa tıklamadım daha hic
nasıl herşeyin bozluyormuş yaa kuşum
canım hıc bakma onlara ben bademcık amelıyatı olacaktım bır gun once actım ınternetten arastırdım neler neler yazılmıs falan hıcde oyle olmadı yanı kadının bırı ıkı normal dogum yaptım boyle acı cekmedım yazmıstı bende gram agrı olmadı yani inanma sen onlara:):)
Hahaha ya of ben daha bebek istemiyordum 2 3 senesi var diyordum süpriz yumurtadan bebis cıktı bi andaaaa :)) videolara elim gidiyorddaaaaa tıklamadım daha hic
Öyle diye duymuştum daha önce ama bakalım :)Insallah yakin zamanda sende hissedersin canim onla alakasi varmi bilmiyorum ama ben baya zayifim
ayrıntılı ultrasona giriyorsan kesin belli olur ama normal ultrason ise zor sanırım, bi ihtimal erkekse söylüyolarda 12. haftada diye demeyebilr.benimde randevum bugün, 12+ 2 yim.ayrıntılıya giriyorum benim 2. çocuğum kısmetse, bakalım neyim olacak.hoş güvenemiyorum da ayrıntılı da yanılma olabliyor...benım pazartesi kontrolum var 12+2 de cinsiyeti belli olur mu sizce?
E Ekyzdn03 ben hamile değildim daha doğum videosu izledim bi suruuu :)) bn izledikce daha da rahatliyorum galiba. Aci esigimde yüksektir ondan mi bilmiyorum ama normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum . sn etkileniyorsan hiccc izleme derim ben.
Bi de o genişlemeler sonra kendiliğinden toparlaniyormus korkma :)
bence lohusalık denen dönem yada özellikle ilk 1 yıl emzirme dolayısyla genel olarak bir iştah artışı oluyor ve bu artış hamileiktekinden kat be kat fazla.ben ve benim gibilerden duyduğum bu, ben ilk gebeliğimde 15 kilo aldıım çokta iştahlı idim, doğurunca normale döner sansamda doğum sonrası doymak nedir bilemedim tatlıdan nefet eden ben 1 tepsi tatlıyı sabhatn akşama bitirir oldum.bünyeyle alakalı olabilr mi bilmiyorum fakat emzirme çok fazla kalori tüketiyor ve yediğinde yaramıyor.en aızndan bana öyle oldu emzirdikçe kilo verdim.dilerim çok almayız.bir de aslında çok yemek değil öz yemek dngeli beslenmek sütün kalitesini artırıyor, tatlı tüketmek sütü artırır olayı bence hikaye.kızlar dün akşam aklıma ne geldi hatta dedimki hemen kızlara söylemem lazım şimdi hani kilodan bahsediyoruz yaa işte bebişler gelince veririz falan die eeee bu seferde süt yapsın diye yiyip durmayacaz mı soruyorum sizlere ?
Ayy hic tiklama canim benim de acayip normal dogum korkum var sezeryanda kötü bayaa offf nasil yapcaz hic bilmiyorumHahaha ya of ben daha bebek istemiyordum 2 3 senesi var diyordum süpriz yumurtadan bebis cıktı bi andaaaa :)) videolara elim gidiyorddaaaaa tıklamadım daha hic
Merhaba kizlar
Coktandir yoktum,gecmiside takip edemedim.İns herkes iyidir
Ben bugun doktora gittim
11 hafta 5 gunluk minigim
İkili testimizide yaptirdik
Haftaya cuma sonuclar cikcak
Baska ikili test yaptiran varmi?
Yok canım normal dogum en sağlıklısı gerek olmadıkça sezaryen düşünmeyin ben 2tane normal dogum yaptim sabaha karsi doğum başladı ikisindede öğlen taburcu oldu eve dondundumde günlük hayatıma döndüm diyebilirim keşke yaşım biraz daha küçük olsaydı bunuda normal doğursaydim yaş artı kilo riksli benimNasil herseyini boZuyormus yaaaben hep normal doğum hayal ediyordum amaaa
idil bebe ve aziz bebeden almıştık yenidoğan takımlarını oğlumda. bir f&f kipadan.. f&f uygun ve güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?