2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

o çocuk çıkacak:):):) aman video falan izleme sakın.. gözün korkar yok yere

nasıl herşeyin bozluyormuş yaa kuşum

Hahaha ya of ben daha bebek istemiyordum 2 3 senesi var diyordum süpriz yumurtadan bebis cıktı bi andaaaa :)) videolara elim gidiyorddaaaaa tıklamadım daha hic
canım hıc bakma onlara ben bademcık amelıyatı olacaktım bır gun once actım ınternetten arastırdım neler neler yazılmıs falan hıcde oyle olmadı yanı kadının bırı ıkı normal dogum yaptım boyle acı cekmedım yazmıstı bende gram agrı olmadı yani inanma sen onlara:):)

nasıl herşeyin bozluyormuş yaa kuşum

of vajen estetigi falan kalmıyormus birde vajinal bollasma falan oluyormus normal dogumda

ayy bilemedim ki cok korkuyorum yakında psikologa giderim ben :)) stressten erken dogurcam ayy Allah korusun :)

E Ekyzdn03 ben hamile değildim daha doğum videosu izledim bi suruuu :)) bn izledikce daha da rahatliyorum galiba. Aci esigimde yüksektir ondan mi bilmiyorum ama normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum . sn etkileniyorsan hiccc izleme derim ben.

Bi de o genişlemeler sonra kendiliğinden toparlaniyormus korkma :)

benım pazartesi kontrolum var 12+2 de cinsiyeti belli olur mu sizce?
ayrıntılı ultrasona giriyorsan kesin belli olur ama normal ultrason ise zor sanırım, bi ihtimal erkekse söylüyolarda 12. haftada diye demeyebilr.benimde randevum bugün, 12+ 2 yim.ayrıntılıya giriyorum benim 2. çocuğum kısmetse, bakalım neyim olacak.hoş güvenemiyorum da ayrıntılı da yanılma olabliyor...

ayyy izlesem mi acaba bende bi bakiym söyle neler varmıs nette :)

bence lohusalık denen dönem yada özellikle ilk 1 yıl emzirme dolayısyla genel olarak bir iştah artışı oluyor ve bu artış hamileiktekinden kat be kat fazla.ben ve benim gibilerden duyduğum bu, ben ilk gebeliğimde 15 kilo aldıım çokta iştahlı idim, doğurunca normale döner sansamda doğum sonrası doymak nedir bilemedim tatlıdan nefet eden ben 1 tepsi tatlıyı sabhatn akşama bitirir oldum.bünyeyle alakalı olabilr mi bilmiyorum fakat emzirme çok fazla kalori tüketiyor ve yediğinde yaramıyor.en aızndan bana öyle oldu emzirdikçe kilo verdim.dilerim çok almayız.bir de aslında çok yemek değil öz yemek dngeli beslenmek sütün kalitesini artırıyor, tatlı tüketmek sütü artırır olayı bence hikaye.

Hahaha ya of ben daha bebek istemiyordum 2 3 senesi var diyordum süpriz yumurtadan bebis cıktı bi andaaaa :)) videolara elim gidiyorddaaaaa tıklamadım daha hic
Ayy hic tiklama canim benim de acayip normal dogum korkum var sezeryanda kötü bayaa offf nasil yapcaz hic bilmiyorum

Iki dogum yaptim ne video izledim ne catima baktilar..sancim gelfi gittim...vajinal sarkmam falanda yok cok sukur boyle sryler icin uzmeyin kendinizi E Ekyzdn03 . Bence 10 takim da cok alisverise gidince anlarsin. Yani zibini falan hastane cikisinda oluyir 5 yeterli bence 3-6 ay alirsin tulbent lazim oluyor emzirirken falan sonra yikama malzemeleri ben bixim legende halletmistim ama banyo kabi alirim tabi filedi de onemli emzirme onlugu alirim...corap eldiven...yelek...bolca battaniye incedinden kalinina kendimiz icinde lazim tabi pijama takimi gecelik terlik vs. Tabi bunlara daha cok vartirnak makasi bebek icin...0​

selamlar :)
doktordan geldim az önce..tatil miniğe yaramış :) 4,5 cm olmuş,elleri ayakları kıpır kıpırdı :) çok tatlıydı,bi de güzel poz verdi uzandı fln :) sanki görmeyince bişey oluyomuş gibi geliyordu çok şükür ki her şey yolundaymış..
haftaya 2 li test için çağırdı doktor, bir de sağ kasığımda ağrı var dünden beri,idrar yollarımda zaten problem vardı bu aralar az su içtiğim için tekrarlamış sanırım ilaç verdi..
içim rahatladı çok şükür,inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu güzel zamanları :)

Ben kan sulandırıcı iqne kullanıorum öle olanlar sezeryan oluyomus qenelde ama bılmıorum artık hanqisi olursa yapıcak bişey yok kızlar...

Merhaba kizlar
Coktandir yoktum,gecmiside takip edemedim.İns herkes iyidir
Ben bugun doktora gittim
11 hafta 5 gunluk minigim
İkili testimizide yaptirdik
Haftaya cuma sonuclar cikcak
Baska ikili test yaptiran varmi?

Merhaba erdem hastanesi kadin dogum doktorlari ve orda dogum yapmakla ilgili herhangi bi fikri olan varmi?

Nasil herseyini boZuyormus yaaa ben hep normal doğum hayal ediyordum amaaa
Yok canım normal dogum en sağlıklısı gerek olmadıkça sezaryen düşünmeyin ben 2tane normal dogum yaptim sabaha karsi doğum başladı ikisindede öğlen taburcu oldu eve dondundumde günlük hayatıma döndüm diyebilirim keşke yaşım biraz daha küçük olsaydı bunuda normal doğursaydim yaş artı kilo riksli benim hı bide estetiğide bozulmayor asla allah öyle güzel emrediyorki eskisinden daha güzel oluyor sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…