kızlar bide dün akşam başlayan mide ağrımla birlikte kasıklarıma ara ara sancılar giriyor kötü oluyorum neden kiii???
sanırım stres gerçekten çok etkiliyor yaa benim yavrum anne bi daha stresli ortamlara girme diye sinyaller veriyor
canımcım varya ozaman biz kaderdaşız çok çok iyi anlıyorum seni hemde çok iyi bide bir kere soğuyunca geri gelmiyor ben eşime diyorum ki isterse ağzında kuş tutsun dönüp bakmam bile ben bir ara pskopata bağladım eşimin telefonuna bakıyordum gizliden bugün aramış mı hımm kaç kere aramış kaç dk konuşmuş uzunsa kesin benim hakkımdadır die kafayı kırmıştım.. şimdi onların ortamına hiçççç girmek dahi istemiyorum girince de al işte gerim gerim geriliyorum her şeyi batıyor bana gıcık oluyorum allahım bize bolbol sabır versin başka bir şey dilemiyorumB bsrd bıde anlatmadan edemıycem bunlar tatılde şımdı, dun bız esımle sinemaya gittik telden yazıp duruyorlar yok resım cekıp yolluyorlar bıde yorum beklıyorlar esımın 10 yasında kardesı var havuzda vıdeosunu cekıp yollamıslar bakmayınca arıyorlar bı bak dıye uzakta bıle yalnız bırakmıyorlar saolsunlar sınır oluyorum bende
valla bızım sağlık ocagı ne aradı ne ettı yanı zaten acayıp ılgısız bır yer bır ıkı kere sıkayet etmıslıgım olmustu gıtmek sart mı?
Evet canim koken rizeli biz 7/24 mac kanalini aciyoruz oyle diyim kendim galatasaraylim ama dogum gunu diye kiyak geciyon sonra galatasaray lisinida alirim kiEsiniz karadenizli mi. İyi fikirmis. Benimki gsli ama futbol düşkünü değil.
yaa canım benim çok sal stres başlı başına gerçekten şimdi limonlu su içiyorum çok ilaç taraftarı değilim ama olmazsa aldırırım birine işteyim bideMide ağrısı yanma vs bendede bi ara çok oldu canım stres falan etki oluyor aynen, Gaviscon al hemen eczaneden süper rahatlatıyor .. Hamileler için üretilmiş bir ilaçmış zaten bu her türlü mide şikayeti için, doktorum bana doğuma kadar kullan dedi istediğin zaman abartmamak şartıyla
yaa canım benim çok sal stres başlı başına gerçekten şimdi limonlu su içiyorum çok ilaç taraftarı değilim ama olmazsa aldırırım birine işteyim bide
ayy canım benım yaa valla ne bebısı ne de senı uzmeye kımsenın hakkı yok sen azıcık naz yap esıne bak gerıldım cok kotuyum falan de azıcık karnını falan ovdurcanımcım varya ozaman biz kaderdaşız çok çok iyi anlıyorum seni hemde çok iyi bide bir kere soğuyunca geri gelmiyor ben eşime diyorum ki isterse ağzında kuş tutsun dönüp bakmam bile ben bir ara pskopata bağladım eşimin telefonuna bakıyordum gizliden bugün aramış mı hımm kaç kere aramış kaç dk konuşmuş uzunsa kesin benim hakkımdadır die kafayı kırmıştım.. şimdi onların ortamına hiçççç girmek dahi istemiyorum girince de al işte gerim gerim geriliyorum her şeyi batıyor bana gıcık oluyorum allahım bize bolbol sabır versin başka bir şey dilemiyorum
valla bızım sağlık ocagı ne aradı ne ettı yanı zaten acayıp ılgısız bır yer bır ıkı kere sıkayet etmıslıgım olmustu gıtmek sart mı?[/QUOTE]önceki post: 42345800 .!.:Bir git bakalim ne diyecekler. Artik saglik ocaklari gebelik takibini yapiyo . kan testi falanca yapıyorlar bildiğim kadarıyla Bende tatil ddönüşü gidip hamile olduğumu soyliycem. Aylik kontrole cagiriyorlar
canım benimde haftaya cumartesi 5EYLÜL aslında hafta içine çağırdıda ben gidemiyorum artık cumartesiye aldım senin az kalmış güzel haberlerle gel inşallah hepimiz musmutlu dönelim
amınn canım ıns hep beraber haftaya cok guzel baslarız:):)canım benimde haftaya cumartesi 5EYLÜL aslında hafta içine çağırdıda ben gidemiyorum artık cumartesiye aldım senin az kalmış güzel haberlerle gel inşallah hepimiz musmutlu dönelim
kuzum benımmm kıyamam sana valla bız de mı boyle olucaz kı hıc sanmıyorum :):) abım benden sonra evlendı gorumceden sıkayet edenler vardı yengem hamıle oldugunu abımden once bana soyledı oyle yakınız ıyıyız yanı bız yandık barı yavrularımız hayatta hep ıyılerle karsılassın :) sen sırf kv ıcın mı bosanma kararı aldın kuzum bence hata yapmıssın esınle konusup gorusmeme kararı alabılırdınız falan gercı onunda tavrı onemlı de evlılıklerde oluyor oyle ya bır ara bızde o noktaya gelmıstık ılk yılımızda neysekı su an hersey cok guzel toparlanıyor yanı hıc endısen olmasın tatlım eskısı gıbı olmaz deme bazen daha ıyı bıle oluyor:)Hahahahaha kızlaaaaaaaar bu konuya bende dahil olmasam aslaaaaaa olmaz :) benim kv ayaklı yalan ve iftira makinasıdır :) sen agzınla kus tut yaranamazsın hep ister ki herkes ona biat etsin hep onun dedigi olsun ogulları onun dedigini sevsin kimse ondan bilgili olamaz herseyi o bilir baskalarının düsünceleri heeeep yanlıstır. ,En zengin o dur onun evi en güzel olmalı arabası en iyi olmalı sırf bu yüzden biz evlenirken 1 cöp dahi almadı aman evim ondan güzel olur allah korusun altınlarda dahil. Bir o kadarda tehlikelidir bırakın gelinleri kardesi kardese düsürüyor. Büyük oglu iki kere evlendi ikiside onun yüzünden bitti. Asla aramaz asla aramam. Her özel günümüzü itinaylaaa berbat eder. Söz bohça nişan düğün heeeepsi olaylarla bitti. Diyorum ya size cocuk yaparken bile ona sorucakmısız. 2 senelik evliyiz. Bu kadar erken oldugu icin tripte. Ortada hic birsey yok sorun cıkartıyor. Ama sorun o da degil esimi kıskanıyor. Esim cok düskündür cocuklara kendi yegenine bile babasından cok düskündür. Biliyor kendi cocuguna delirecek. Gözü ne yegen görecek ne anne.. Bizimle ilgilenecek. Kıskanclıktan deliriyor ne yapsamda huzurunu bozsam diye cıldırıyor. Ne olsa da bu bebek düsse diye planlar yaptı en basta. Acık acıkta söyledi. Kendi akrabaları bana ah sana yazık bu ailenin icinde ne isin var dedi. daha anlatsam roman olur bunlar yasadıklarımızın yanında incir cekirdegini dolduran kısmı :) Acıkcası ben bosanma kararı almıstım ki bebisi ögrendim hayırlısı buymus dedik annemle.. Sabrediyoruz biraz daha :)begri B bsrd
valla hamılelık ıyı geldı bıze de kızlarnedır bu kaynanalar boyle hanımlar walla sanslımıyım sanssızmıyım bılemedım bende ben kayınwalıdemle yasıyorum bırde. cogu kez bosanma noktasına geldım ama her defasında esımle sorunlarımızı asmayı basardık. her kavgamızın tek sebebı kayınwalıdemdı. alttan alttan herseye karısıyordu bırlıkte oturdugumuz ıcın hıc ozel anlarımız olmuyordu sureklı kendını owuyordu bırde nerdeyse o kadar duskundukı gecelerı yanımdan alıcak oglunu dıyordum :) en sonkı kayınwalıdem ıle kavgamdan sonra degıstı cok sukur. bırde bebısı duyduktan sonra ondan mutlusu olmadı yanı :) ee bende sanırım bıraz anne rolune gırıyorum benımde dusuncelerım degısıyor gıbı. kendısı hazırandan berı kızında kalıyor zaten ekımde gelıcek. uzun lafın kısası hıc bır zaman kendınızı ezdırmeyın alttada kalmayın kızlar cunku sustukca sız pısıyorsunuz sanıyorlar ben artık patladıgım ıcın sımdı hersey benım leyhıme dondu :) ınsallah boyle dewam eder zaten bebısten sonra esımde bana asırı derecede duskunlestı :)
olabilir canım benimkisi önce bebeği inceledi sonra da beni hemde baya bi kulak burun boğaz akciğer felan baya bi pipirikliydi bizim draaa ne guzelmıs yaa bana da bakarmı acaba hem bebıse hemde bana check-up olursalı gunu gıdıcem bende
kuzum benımmm kıyamam sana valla bız de mı boyle olucaz kı hıc sanmıyorum :):) abım benden sonra evlendı gorumceden sıkayet edenler vardı yengem hamıle oldugunu abımden once bana soyledı oyle yakınız ıyıyız yanı bız yandık barı yavrularımız hayatta hep ıyılerle karsılassın :) sen sırf kv ıcın mı bosanma kararı aldın kuzum bence hata yapmıssın esınle konusup gorusmeme kararı alabılırdınız falan gercı onunda tavrı onemlı de evlılıklerde oluyor oyle ya bır ara bızde o noktaya gelmıstık ılk yılımızda neysekı su an hersey cok guzel toparlanıyor yanı hıc endısen olmasın tatlım eskısı gıbı olmaz deme bazen daha ıyı bıle oluyor:)
ayyy hayırlı olsun canım benım Allah evlatlarını sana bağışlasın ders olmus dıyelım yasadıkların sana ogullarını daha mutlu yetıstırmen ıcın cunku annelerle küs olunca erkekler cok uzuluyor emınım esınde uzulmustur her şeyı gerıde g-bırak aslan gıbı ıkı oglun var hayatta artık hep yuzun gulsun canım:):)Selamlar herkese ... Dün randevum vardı, ilk oğlum da 3 boyutlu ultrasondan bakıyorduk ona, şimdi 4 boyutluya geçmiş dr.um. ama süper bir teknoloji ya sanarsın karnının içine girip bakıyosun.Çok şükür bebek iyi, ve cinsiyeti de öğrendik :) Bİr oğlum daha olacak kısmetse :) kız bekliyordum açıkçası çünkü geçen sene ki gebeliğimde ki belirtilerimle çok benzerini yaşadım ve o kızdı.ama hayırlısı oğlum hep erkek istedi.onlar anlaşsın vatanına milletine hayırlı olsunlarda.ama tabi ki 2. kez mi kv lik diye geçöirmedim desem yalan olmaz. Bende kv den çok çektim.7 yıllık evliyim çok uğratı boşatmak için, oüğlum doğdu 2,5 yaşında şuan, ilk 40 ında 4 kez gördü, sonra evinden kovdu iftirası atıp sildi bizi, tabi ki oğullar ilk etapta annelerine destek. sonra anlasada iş işten geçti, 2. doüğum gününe ben çağırdım öyle geldi, sonra 2 kez daha .. yani 2,5 senede 7 kez gördü torununu.zaten sevmiyor da oğlum kendini sevdirmek istedikçe tuhaf davrandı artık oğlumda gitmiyor.amca hala 1 kez daha görmedi, mümkün olduğunca görüşmüyoruz.maalesef bende çok çektiğimden sanırım sabırlı bir kv olurum, hiç bir zman kızım gibi candan olamaz elbet gelinlerim ama ortalaam saygı sevgi çerçevesinde olursak benden mutlusu da olmaz.çekmiş istenmeyen bir gelin ve 2 erkek annesinin duyguları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?