2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yengeniz gibi helal süt emmişlerle kaşılaştırsın herkesi, beimde kardeşim evlendi.hep kendisine dedim ben çok çektimm sana yaşatamam ama ne yazıkki küçük oyunları oldu kardeşimle birbirimize düşürtmek adına.çok uğraştı benimle ki benden küçüktür kendisi epeyce.yine de sabrettim kardeşim hatrına, şu ara daha iyi oldu gözlemlediğim.umarım ektiklerimi biçiyopumdur.ya bide gelinlerin kv lerin çoğu belki kendi hallerine kalsa iyi olacakta, gelinler anne ve kardeşlerinden, kv ler kızları ve kardeşlerinden etkilenip kötü davranıyorlar. oysaki sevgi dili en güzeli de yetiştirilme tarzı olduğunu düşünüyorum.nefretle sevgisizlikle kötü düşüncelerle büyüen büyütülenlerden bunu beklemekte yersiz tabi.

benim kv hala hamile olduğumu bilmiyor, bu benim 4. gebeliğim ve ilk ikisinde gerek yoktu dedi, biri tüp olmasına rağmen.3. yü bilmiyor görüşmüyorduk.bunuda henüz öğrenmedi ama üzüleceğine eminim :)
aman canım ne kadar gec o kadar ıyı bosver kem goze gerek yok:):)

çok teşekküğr ederim canım :) evet şükürler olsun benim mutlu olmam için çok güzel iki sebebim var, gerisi hikaye.üstelik ilk yavrusuna aslalar sonrası kavuşmuş bir anneyim :)) amin. eşim üzülüyor tabi üzülmez mi ama tek mutlu olduğum şey ep der sen üzerine düşeni yaptın, annemde keşke senin kadar iyi niyetli olup adım atabilseydi.yapacak işey yok kaderinde kaderimizde varmış bunları yaşaamk, o da oğulalrıyla teselli olacak artık :)

benim kv hala hamile olduğumu bilmiyor, bu benim 4. gebeliğim ve ilk ikisinde gerek yoktu dedi, biri tüp olmasına rağmen.3. yü bilmiyor görüşmüyorduk.bunuda henüz öğrenmedi ama üzüleceğine eminim :)

karnın büyüyene kadar söyleme görünce sok gecirsin hahhahaa

erkekler kucuk kalıyor hep canım cocuk gıbıler valla annem hep der sen hakanla konusurken bebekle konusuyor gıbı konusuyorsun dıye oyle anlıyorlar cunku gec ıdrak edıyorlar bıraz. amann para pul allahım ıslerı guclerı yok yanı gıt ınadına 3.yu de oku bır zamandan sonra gulup gecmek lazım tatlım her seye Allah büyüktür ne her şeyi görür ben hep öyle derim bu dünya da kimsem olmasa da Allah var sopası da yok yani kimsenin yanına bırakmaz:):)

seninkilerde çeşit cidden baba parasıyla oku , kocayı kurut iyiymş valla :) ya sabır ne diyecen

kesınlıkle katılıyorum canım kın ıle buyutmemek lazım evlatlarımızı mesela hıc onların yanında bırılerıne kızdıgımızı soylemeyelım uzulur kınlenırler sevgı ıle guzellıkle dunyaya guven ve huzur duygusuyla buyutelım ozellıkle canım sana buyuk gorev dusuyor erkek annesi olarak kızlara saygı ve sevgıyı ogretelım sonra zamanlarda yasananlar hepımızı uzuyor bayana saygı nezaket centılmenlık gostermeyı kısılıgıne saygı duymayı ogretmemız lazım fiziki gucun onları ustun kılmadığını ogretmek lazım

ben hep iyi düşüniyim diyorum ama bu lafı tuttum,kaynana melek olsa kanadıyla dürter :))

benimki ne aradı ne sordu, çok sevinmiş havalara uçmuş herkesi arayıp söylemiş fln..ayrı şehirlerdeyiz,eşim yanlarına gittiğinde sen söyle başkasından duymasınlar demiştim.. herkesi aramışlar ama beni arayıp sormadılar nasılsın diye,hayırlı olsun hiç bişey demediler.. kardeşimin düğününde görüştük,hayırlı olsun diyolar ama neye diyolar anlamadım :) bana mı kardesime mi :) sonra da eşimi aradığı zaman beni isteyip telefona miden bulanıyomu fin diye sordu,cok iyyim dedim bende... onun dışında zaten beni aramazlar ben de arayıp sormuyorum...oğulları doğurcak zannediyolar heralde..
biraz kırıldım,eşime de söylemedim ama zamanını bekliyorum gelince söylicem lafımı..

okumammmmmm mııı daha bunun yüksegi varrr dil okulu varrr varda vaaar :) yasım geciyormus gecsin nolucak hahahahah :)) zaten cok sükür Allah a tek tek cıkıyorr 3 gelininde ahı

dimi :) onu görüp kahrolur valla :) kududur :) ama eşim kesin dayanamaz 3-5 güne der..

Keske söylemese.... :) ayy keske bende yapsaydım ivmee inerdi vallahi :)

seninkilerde çeşit cidden baba parasıyla oku , kocayı kurut iyiymş valla :) ya sabır ne diyecen

Sormaaaa artık ne iftira atacaklar neye saracaklar sasırdılaaarrr.. ya sabır demekten icim sisti bu seferde onun icin sabır cekiyorum hahah :)

arkadaslar bırde buraya ayrıca yazmak ıstedım erkek evladı olanlar var, cinsiyetini yeni ogrenmiş annişler var ve daha ögrenecek olanlar var nolur erkek evlat yetiştirirken dikkat edin kızlara saygı ve sevgı duymayı ogretelım sonra zamanlarda yasananlar hepımızı uzuyor bayana saygı nezaket centılmenlık gostermeyı kısılıgıne saygı duymayı ogretmemız lazım fiziki gucun onları ustun kılmadığını ogretmek lazım, bir bayana öncelikle zekasıyla, başarısıyla bakmayı ögretelim önce fiziğine bakmasınlar gerçekten bize anne olarak çok görev düşüyor

Cinsiyet öğrendin mi cnm
yok canım ya....halbuki çok da rahat pozisyondaydı görebilmek için ama....2 hafta sonra ikili test için randevu aldım belki ozaman...bide haftaya özel doktora gidicem bi ihtimal onun ultrasonu daha iyi çünkü...

Ayy herkesin oğlu olacak galiba :) hayırlısı olsun bende öğrenirsem haber veririm hemen :)

Demekki benim kaynanam melek bebekten öncede sonrada hep aynıydı hatta şuan daha fazla ilgisi kendi kızına olmadıqı kadar kurban olur sever beni ne yalan soleyim bende onu severim hiç kötü bi lafını bakışını duymadım şimdiye kadar arkamdan yapıosa bılemem günahı boynuna ama Allahım bilio ya yalanada qerek yok melek qibi kadındır aqzımın içine bakıo ne istesem anında oluyo düqünümüzü biz eşimle yaptık evimde 1 tane cay bardakları yoktur belkide ondan böle davranıo bilmiorum.Ama kayınpederim için aynı şeyi söelemicem çok itici bi adam kendi çocuklarına bile hiç hayrı dokunmamış içten pazarlıklı denqesiz bi adam...

:) inse mi diye içimden geçmiyor değil, durup durup huzursuzluk ettiren bir insan için iyi niywetim kalmadı benimde :) artık sende inş. 2. ye demezsin :)) istediğin şoku belki yaratırsın :))

allah akıl fikir versin anlamıyorum neden böylelr, yalan dolan iftira.sanki oğulları daha çok sevecek.yeminle kardeşim eşiyle kötü olmasın diye bana yaptığı terbiyesizlikleri bile söyleyemedim söylememde.allah insana şans verecek ... yine de hepimize sabır tabi :)) kazanan olacağız :))

Bende sustum hep halada susuyorum ne diyecekse esime söylüyor ben aradıgımda telefonlarımı acmıyor patlama noktasına geldim fırsat olsada o an gelse diye bekliyorum simdi yarın istanbula geliyor hadi bakalım :)

Valla böyle kızlardan okudukça şükrettim bende :) kötü bir söz falan birşey duymadım görmedim şimdiye kadar, herşey karşılıklı nasıl davranırsa sonuçta bizlerde ona göre öyle davranıyoruz anlaşıp gidiyoruz

Ayy kızlar benim hatırlıyosunuzdur hamileliğimin başından beri kv kalıyodum,artık baktım kocam bana kardeş gibi davranmaya başladı,kv attığım her adıma karışmaya başladı,eşime dedim ben gidiyorum ister gel ister gelme. Aradım babamı valizide topladım 2 hafta önce geldi beni aldı. Şimdi annemler de kalıyoruz,hala bulantım olduğu için ailem eve geçmeme izin vermediler. Benim ki hergün eve gidelim diyor,ben de kv lerde kalırken ona diyordum hadi gidelim diye cevap bile vermiyordu. Dün kv aradı kontrolünüze gelebilirmiyim diye yine ben vicdanlıyım aldık oda geldi.Neyse çıktık ne zman eve geçiceksiniz,hala annenlerde mi kalıyorsunuz evde yapamazsanız hemen gelin. O günde görümcem mesaj atmış benimkine çok kalmayın orda hemen gelin diye sanki biz onlarla yaşıyoruz. Evliliğimin ilk zamanları bizde çok kavga ederdik annesi gil yüzünden şimdi hiç umursamıyorum huylarına gidiyorum zaten çok sivri bi karakter de değilim. Kv babamın teyzesi bide o yüzden sessiz kalıyorum bazen.

aynen öyle canım, amacımız o, dilerim ki o doğrultuda yetiştirebiliriz. şu an çok küçük demeden ben bunu yapıyorum, kendini üstün görmesin buna hakkı yok, erkek kadın işi ayırt ettirmiyoruz babamızla örnek oluyorz mümkün olduğunca.kadın yoksa erkekte yok.bunu idrakında olmalılar, ama endini öven birçok annede ne yazıkki yapıyor bunu.paşam o benim kızlar kurban olsun . çocuğa bunu duyurup sonra yalandan aa ben ona saygıyı öretiyorum diyorum.yok ya biz kör müyüz göremiyoruz.anne ve babanın gerçekten her iki cinsiyet içinde çok özveride bulunması gerek, bir insan yetiştirmek kolay değil.dünyayı bizim çocuklarımız aydınlatacakken neden karartsın ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…