Allah yengeniz gibi helal süt emmişlerle kaşılaştırsın herkesi, beimde kardeşim evlendi.hep kendisine dedim ben çok çektimm sana yaşatamam ama ne yazıkki küçük oyunları oldu kardeşimle birbirimize düşürtmek adına.çok uğraştı benimle ki benden küçüktür kendisi epeyce.yine de sabrettim kardeşim hatrına, şu ara daha iyi oldu gözlemlediğim.umarım ektiklerimi biçiyopumdur.ya bide gelinlerin kv lerin çoğu belki kendi hallerine kalsa iyi olacakta, gelinler anne ve kardeşlerinden, kv ler kızları ve kardeşlerinden etkilenip kötü davranıyorlar. oysaki sevgi dili en güzeli de yetiştirilme tarzı olduğunu düşünüyorum.nefretle sevgisizlikle kötü düşüncelerle büyüen büyütülenlerden bunu beklemekte yersiz tabi.kuzum benımmm kıyamam sana valla bız de mı boyle olucaz kı hıc sanmıyorum :):) abım benden sonra evlendı gorumceden sıkayet edenler vardı yengem hamıle oldugunu abımden once bana soyledı oyle yakınız ıyıyız yanı bız yandık barı yavrularımız hayatta hep ıyılerle karsılassın :) sen sırf kv ıcın mı bosanma kararı aldın kuzum bence hata yapmıssın esınle konusup gorusmeme kararı alabılırdınız falan gercı onunda tavrı onemlı de evlılıklerde oluyor oyle ya bır ara bızde o noktaya gelmıstık ılk yılımızda neysekı su an hersey cok guzel toparlanıyor yanı hıc endısen olmasın tatlım eskısı gıbı olmaz deme bazen daha ıyı bıle oluyor:)
aman canım ne kadar gec o kadar ıyı bosver kem goze gerek yok:):)benim kv hala hamile olduğumu bilmiyor, bu benim 4. gebeliğim ve ilk ikisinde gerek yoktu dedi, biri tüp olmasına rağmen.3. yü bilmiyor görüşmüyorduk.bunuda henüz öğrenmedi ama üzüleceğine eminim :)
çok teşekküğr ederim canım :) evet şükürler olsun benim mutlu olmam için çok güzel iki sebebim var, gerisi hikaye.üstelik ilk yavrusuna aslalar sonrası kavuşmuş bir anneyim :)) amin. eşim üzülüyor tabi üzülmez mi ama tek mutlu olduğum şey ep der sen üzerine düşeni yaptın, annemde keşke senin kadar iyi niyetli olup adım atabilseydi.yapacak işey yok kaderinde kaderimizde varmış bunları yaşaamk, o da oğulalrıyla teselli olacak artık :)ayyy hayırlı olsun canım benım Allah evlatlarını sana bağışlasın ders olmus dıyelım yasadıkların sana ogullarını daha mutlu yetıstırmen ıcın cunku annelerle küs olunca erkekler cok uzuluyor emınım esınde uzulmustur her şeyı gerıde g-bırak aslan gıbı ıkı oglun var hayatta artık hep yuzun gulsun canım:):)
benim kv hala hamile olduğumu bilmiyor, bu benim 4. gebeliğim ve ilk ikisinde gerek yoktu dedi, biri tüp olmasına rağmen.3. yü bilmiyor görüşmüyorduk.bunuda henüz öğrenmedi ama üzüleceğine eminim :)
aynen canım zaten hiç ihtiyaç duymadım söylemeye, oğlu ne zman isterse der artık...aman canım ne kadar gec o kadar ıyı bosver kem goze gerek yok:):)
erkekler kucuk kalıyor hep canım cocuk gıbıler valla annem hep der sen hakanla konusurken bebekle konusuyor gıbı konusuyorsun dıye oyle anlıyorlar cunku gec ıdrak edıyorlar bıraz. amann para pul allahım ıslerı guclerı yok yanı gıt ınadına 3.yu de okuHic sanmıyorum kusummm yaa böyle olmayız cünkü biz cekiyoruz bunları neden baskasına yasatalımben 5.5 yıldır bu ailenin icerisindeyim ilk güün neyse simdi daha beter halde benim kv bekar gün gectikce daha kötü oluyor. sürekli beddualar sürekli ahlar iftiralar anlatamam. Esim benim yanımda görünüyor ne kadarda benim yanımda olsa annesi o da bi yerde patlıyor. Bosanma kararı aldım cünkü artık kadın cekilmez halde. Ben 2. okulumu okudugum icin bu sene mezun oldum. Özel okuldaydım okul paramı benim ailem ödüyor. Bu senede onların isleri kötüye gitti neymis efendim bana 100 milyar para yedirmisler okuluma para yatırmıslar esimi ben kurutmusum hahahah gülüyorum artık :) Bugünlerde esimde görüsmüyor annesiyle hic konusmakta istemiyor. Konu acılınca umrumda degil deyip kapatıyor ahh keske basta böylee olsaydın yaaa kocacıgım :))))))
dimi :) onu görüp kahrolur valla :) kududur :) ama eşim kesin dayanamaz 3-5 güne der..karnın büyüyene kadar söyleme görünce sok gecirsin hahhahaa
seninkilerde çeşit cidden baba parasıyla oku , kocayı kurut iyiymş valla :) ya sabır ne diyecenHic sanmıyorum kusummm yaa böyle olmayız cünkü biz cekiyoruz bunları neden baskasına yasatalımben 5.5 yıldır bu ailenin icerisindeyim ilk güün neyse simdi daha beter halde benim kv bekar gün gectikce daha kötü oluyor. sürekli beddualar sürekli ahlar iftiralar anlatamam. Esim benim yanımda görünüyor ne kadarda benim yanımda olsa annesi o da bi yerde patlıyor. Bosanma kararı aldım cünkü artık kadın cekilmez halde. Ben 2. okulumu okudugum icin bu sene mezun oldum. Özel okuldaydım okul paramı benim ailem ödüyor. Bu senede onların isleri kötüye gitti neymis efendim bana 100 milyar para yedirmisler okuluma para yatırmıslar esimi ben kurutmusum hahahah gülüyorum artık :) Bugünlerde esimde görüsmüyor annesiyle hic konusmakta istemiyor. Konu acılınca umrumda degil deyip kapatıyor ahh keske basta böylee olsaydın yaaa kocacıgım :))))))
kesınlıkle katılıyorum canım kın ıle buyutmemek lazım evlatlarımızı mesela hıc onların yanında bırılerıne kızdıgımızı soylemeyelım uzulur kınlenırler sevgı ıle guzellıkle dunyaya guven ve huzur duygusuyla buyutelım ozellıkle canım sana buyuk gorev dusuyor erkek annesi olarak kızlara saygı ve sevgıyı ogretelım sonra zamanlarda yasananlar hepımızı uzuyor bayana saygı nezaket centılmenlık gostermeyı kısılıgıne saygı duymayı ogretmemız lazım fiziki gucun onları ustun kılmadığını ogretmek lazımAllah yengeniz gibi helal süt emmişlerle kaşılaştırsın herkesi, beimde kardeşim evlendi.hep kendisine dedim ben çok çektimm sana yaşatamam ama ne yazıkki küçük oyunları oldu kardeşimle birbirimize düşürtmek adına.çok uğraştı benimle ki benden küçüktür kendisi epeyce.yine de sabrettim kardeşim hatrına, şu ara daha iyi oldu gözlemlediğim.umarım ektiklerimi biçiyopumdur.ya bide gelinlerin kv lerin çoğu belki kendi hallerine kalsa iyi olacakta, gelinler anne ve kardeşlerinden, kv ler kızları ve kardeşlerinden etkilenip kötü davranıyorlar. oysaki sevgi dili en güzeli de yetiştirilme tarzı olduğunu düşünüyorum.nefretle sevgisizlikle kötü düşüncelerle büyüen büyütülenlerden bunu beklemekte yersiz tabi.
erkekler kucuk kalıyor hep canım cocuk gıbıler valla annem hep der sen hakanla konusurken bebekle konusuyor gıbı konusuyorsun dıye oyle anlıyorlar cunku gec ıdrak edıyorlar bıraz. amann para pul allahım ıslerı guclerı yok yanı gıt ınadına 3.yu de okubır zamandan sonra gulup gecmek lazım tatlım her seye Allah büyüktür ne her şeyi görür ben hep öyle derim bu dünya da kimsem olmasa da Allah var sopası da yok yani kimsenin yanına bırakmaz:):)
dimi :) onu görüp kahrolur valla :) kududur :) ama eşim kesin dayanamaz 3-5 güne der..
seninkilerde çeşit cidden baba parasıyla oku , kocayı kurut iyiymş valla :) ya sabır ne diyecen
yok canım ya....halbuki çok da rahat pozisyondaydı görebilmek için ama....2 hafta sonra ikili test için randevu aldım belki ozaman...bide haftaya özel doktora gidicem bi ihtimal onun ultrasonu daha iyi çünkü...Cinsiyet öğrendin mi cnm
:) inse mi diye içimden geçmiyor değil, durup durup huzursuzluk ettiren bir insan için iyi niywetim kalmadı benimde :) artık sende inş. 2. ye demezsin :)) istediğin şoku belki yaratırsın :))okumammmmmm mııı daha bunun yüksegi varrr dil okulu varrr varda vaaar :) yasım geciyormus gecsin nolucak hahahahah :)) zaten cok sükür Allah a tek tek cıkıyorr 3 gelininde ahı
Keske söylemese.... :) ayy keske bende yapsaydım ivmee inerdi vallahi :)
Sormaaaa artık ne iftira atacaklar neye saracaklar sasırdılaaarrr.. ya sabır demekten icim sisti bu seferde onun icin sabır cekiyorum hahah :)
nedır bu kaynanalar boyle hanımlar walla sanslımıyım sanssızmıyım bılemedım bende ben kayınwalıdemle yasıyorum bırde. cogu kez bosanma noktasına geldım ama her defasında esımle sorunlarımızı asmayı basardık. her kavgamızın tek sebebı kayınwalıdemdı. alttan alttan herseye karısıyordu bırlıkte oturdugumuz ıcın hıc ozel anlarımız olmuyordu sureklı kendını owuyordu bırde nerdeyse o kadar duskundukı gecelerı yanımdan alıcak oglunu dıyordum :) en sonkı kayınwalıdem ıle kavgamdan sonra degıstı cok sukur. bırde bebısı duyduktan sonra ondan mutlusu olmadı yanı :) ee bende sanırım bıraz anne rolune gırıyorum benımde dusuncelerım degısıyor gıbı. kendısı hazırandan berı kızında kalıyor zaten ekımde gelıcek. uzun lafın kısası hıc bır zaman kendınızı ezdırmeyın alttada kalmayın kızlar cunku sustukca sız pısıyorsunuz sanıyorlar ben artık patladıgım ıcın sımdı hersey benım leyhıme dondu :) ınsallah boyle dewam eder zaten bebısten sonra esımde bana asırı derecede duskunlestı :)
Demekki benim kaynanam melek bebekten öncede sonrada hep aynıydı hatta şuan daha fazla ilgisi kendi kızına olmadıqı kadar kurban olur sever beni ne yalan soleyim bende onu severim hiç kötü bi lafını bakışını duymadım şimdiye kadar arkamdan yapıosa bılemem günahı boynuna ama Allahım bilio ya yalanada qerek yok melek qibi kadındır aqzımın içine bakıo ne istesem anında oluyo düqünümüzü biz eşimle yaptık evimde 1 tane cay bardakları yoktur belkide ondan böle davranıo bilmiorum.Ama kayınpederim için aynı şeyi söelemicem çok itici bi adam kendi çocuklarına bile hiç hayrı dokunmamış içten pazarlıklı denqesiz bi adam...
aynen öyle canım, amacımız o, dilerim ki o doğrultuda yetiştirebiliriz. şu an çok küçük demeden ben bunu yapıyorum, kendini üstün görmesin buna hakkı yok, erkek kadın işi ayırt ettirmiyoruz babamızla örnek oluyorz mümkün olduğunca.kadın yoksa erkekte yok.bunu idrakında olmalılar, ama endini öven birçok annede ne yazıkki yapıyor bunu.paşam o benim kızlar kurban olsun . çocuğa bunu duyurup sonra yalandan aa ben ona saygıyı öretiyorum diyorum.yok ya biz kör müyüz göremiyoruz.anne ve babanın gerçekten her iki cinsiyet içinde çok özveride bulunması gerek, bir insan yetiştirmek kolay değil.dünyayı bizim çocuklarımız aydınlatacakken neden karartsın ki ...kesınlıkle katılıyorum canım kın ıle buyutmemek lazım evlatlarımızı mesela hıc onların yanında bırılerıne kızdıgımızı soylemeyelım uzulur kınlenırler sevgı ıle guzellıkle dunyaya guven ve huzur duygusuyla buyutelım ozellıkle canım sana buyuk gorev dusuyor erkek annesi olarak kızlara saygı ve sevgıyı ogretelım sonra zamanlarda yasananlar hepımızı uzuyor bayana saygı nezaket centılmenlık gostermeyı kısılıgıne saygı duymayı ogretmemız lazım fiziki gucun onları ustun kılmadığını ogretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?