2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

AHHHH canım benim yaa başına gelmeyen bilemez ver derleki ayy amma çekiştiriyosunuz onlarda insan bilmem nee ama yok arkadaş başına gelen çok iyi anlıyor bende seni çok ama çok iyi anlıyorum benimde bütün özel günlerim olaylı ailecek birbirimize girerek bitti ve ben uzak gelinim söylemiştim eşimle üni.den tanışıyorduk benim eşim kesin hastanede karışmış bunu herkese söylüyorum gram çekmemiş ama şöyle bir şey var hayattaki en büyük pişmanlığım buraya evlenmek oldu eşimle yine evlenirdim ama ortak bi şehir bulurduk burası asla olmazdı çok çok pişmanım zorluğunu yaşıyorum samsuna yerleşmeyi düşünüyoruz eşimde çok istiyor ama epilepsi hastası bi abisi var sonra pişmanlığını yaşarım die korkuyor ama ben artık iyice gaddarlaştım burdan gidicem ne olursa olsun kimse umrumda değil haa bide abisi hasta ya kv bunun nazınıda çok iyi yapıyor ama yemezler cicim ahh ahhh keşke aynı şehirlerde olsakta dertleşsek oturup burda anlat anlat bitmez son bombayı söylim neden mi midem ağrıyor al işte dün gece bir dünya saydırdım eşime düğün yemekliydi bu iki de bir dışarı sigara içmeye gidip geliyor abisiyle eşim ilgileniyor yok ekmeğini parçalim yok bilmem içeciğne bakayım benim tepe attı kalk dedim biryere gidelim ee annemler gelsin öyle gideriz abim tek o zaman bırakıp gitmeyecek başında otrcak ayy benim mideye vurdu tabiii sonu HÜSRAN bitti

illaki biri dengesiz cıkıyor canım yapacak bır sey yok:)

aynen oyle canım gelecek ellerımızde bır hamur su anda nasıl yogurursak oyle sekıllenecek

canımcım allahım sana sabır versin bırak aynı evi bırak apartmanı benim ev 7 mahalle uzak die tabir varya işte taa orda :) benimkide başlarda oğluınu benden kıskandı vee nereye gitsek oğlunu öpmeden olmaz yok milletin içinde şap şap benim en sinir olduğum şey tabii tepkimi bakışlarımla bir belli ettim ve teyzesi saolsun annesine yaa ayıp abla gelin varken napıyosun falan demiş eşimde anne ilk kez görmüyosun bilmem ne saydırmış o gün bu gün kurtuldum

canım benım yaa normalde aaa yapılır mı ama oyle ılgılensın tabıkı denebılır bu yazdıklarına ama anlıyorum senı her sey bırıkınce artık tahammulu kalmıyor ınsanın boyle tepkılerın cok normal yanı kuzum. ama tepkı koyacaksın bır taraftanda cok uzme kendını bebısı dusun

Gercekten iyi niyet kalmıyor esim diyorki hic birseyi unutmuyorsun unutmamak degiil ki bunlar icimin acısı daha neler neler anlatmakla bitmez su okul mevzusu benim icin espiri konusu düsün daha neler var. Bakalım sabrın sonu selamettir derler. 5.5 yıldır sabrediyorum simdi bebegim icin sabrediyorum sonunu merak ediyorum.

E Ekyzdn03 _CandaS_ _smsyh_
Allah yardımcınız olsun kızlar, ne kötü oğullarının eşlerini düşman edipte kendileri kaybediyor ..

Malesef öyle.. ben hic istemezdim böyle olsun.

Yok gercekten cekistirme degil dedigin gibi basına gelen anlar aynı sekilde ben degil bütüüün herkes senin esin icin dedigini benim esim icin diyorlar :) Cevrelerinde ne bir akrabaları ne bir dostları kalmamıs herkes arkasından konusuyor hatta dalga geciyor. Ben evlenmeden bana kendi akrabaları dediki iyice düsündün mü sen bu aileye laik degilsin düsün kendi yegeni dedi bunu kendi ablası gecen gün söylenecek söz cok ama kardesim birsey diyemem dedi. Aynı sehirde olmak o kadar zorki.. Benimki Ordu da ordan buraya yetisiyor birde burada olsaydı neler olurdu. Cok cok cok cok iyi anlıyorum seni. Durma kimin icin ne icin duruyorsun git Samsun a huzurun icin ilk basta lafları cekersin birsey olmaz sonra huzurlu olursun. Simdi bebekte oluyor gittin gittin gidemezsen kalırsın.

Mrb kuzlar ahh ahhh okudum hepinizin eşin annesi ailesiyle ilgili yazılarınızı benim de içim öyle dolu ki artık dile getirmiyodum ama düğün günümü zehir ettiler bi insanın en özel anıdır düğünü ama bizim özel çekimlerimiz dışında hiçbir düpün fotografımızda yüzümüz gülmüyor baktıkca üzülüp ağlıyorum düğününün bian önce bitmesi için dua eden kac gelin kac damat vardır ayrıntılara girmicm rezil ettiler düğünümü hiç affetmicm düğünden snrada sosyal medyada orda burda arkamdan yazılanlar cabası eltim hep kıskandı hala da öyle hamileliğim bile ona dert olmş bi kızı vardı düşünmüodu artık şimdi hemen yapcm dio üstelik erkek olursa sakın kayınpederimn ismini koyma bu aileye erkegi ilk bn dogurcm ve bn adını koycm dedi bnim ailem cewrem gereği böyle seyler görmedim ben cok zorlandım çirkefliğe dökemem güzelce konusmya gttm hep baktım oda olmuo uzak duruyorum ya görümcemde aynı kayınvalidemide daha tam çözemedim.Rabbim hayırlısıyla evladımı kucagıma aldırsında ailem hep destek eşin keza bir dediğimi iki etmez varsın fesatlık yapsınlar Rabbim herkesin gönlüne göre verir

Kizlar Allah yardimciniz olsun valla ev huzursuzlugu cok zor insallah bebisler dogana kadar sorunlariniz cozulur lohusalik , ataklar, gaz sancilari, uyku problemleri derken insan zaten yaterince yipraniyor

Eşin arkanda olsun tüm dünya karsinda olsun derler canim bosver ayri evlerdeyseniz gorusmezsin olur biter :)

kızlar kolay gelsin.dünden beri öyle kaynatmışsınız ki ancak okuyabildim...doğum konusu herkesin kendi yapısına bağlı...herşeyde olduğu gibi doğumunda artısı eksisi var....o yüzden boşverin zamanı gelsin elbet rabbim karalamıştır herşeyi...kayınvalide konusunda hiçbir yorum yapamıyorum çünkü benim kayınvalidem eşim daha 12 yaşındayken ölmüş....biraz eltim var cadaloz o kadar.o da uzakta bize yetemiyo....sadece biraraya geldiğimizde hani aşık atışması olur ya bizde öyle atışıyoruz....zaten 4 senedir de yüzünü görmedim....

Eşin arkanda olsun tüm dünya karsinda olsun derler canim bosver ayri evlerdeyseniz gorusmezsin olur biter :)
Aynen öyle canım hep arkamda sağolsun görüşme dersem görüşmez bile ki Allah korusun ben okadarını yapmam zaten boşverdim de arada bi vurup gecio insanın aklına gelince artık bebişler unuttursun sıkıntıları inşallah

Benim ki de öyle valla bayramda kutu ben kinimi onlar köyde biz şehirdeyiz her hafta sonu gidiyoruz cumadan gidip pazar gece dönüyoruz ben kendi annemde bi akşam oturması kadar kalıyordum bayramda dedi ki su sulanacakmış arefeden gelin 2. 3. Gün tarlada oluruz zaten e ben ailemi ne zaman göreceğim dedim her zaman görüyorsun görmesen neyse dedi bana iş var ne yapalım dedi eşim de olmaz öyle ilk gün oraya gideriz o zaman 2.gün gelir yardım ederim ben size dedi o zaman bozuldu zaten benim kayınvalide neyse ben arefeden gittim annemlere 1.gün akşam gittik onlara evin önüne suratı asmış oturmuş bu bayram falan görmedik bu sene benim oğlan kılıbık olmuş önce karısının anasını bayramladı deyip durdu o zamandan beri soğudum iyice ne yapsa gözüme batıyor artık

Aman canım anlatsak bitmez onların hareketleri. Bizde Kurban bayramında babamlara araba vermiştik kurban kesecekler diye. Neyse saat 3 gibi gittik bunlara kapı duvar biz daha ellerini öpmeden gezmeye çıkmışlar, kp annemlere laf sokmuştu arabayı aldılar diye çok sinirlenmiştim o zaman. Birde babamın halası vefat etmişti bunlarda dünürlere gideceklerdi bizim haladan haberimiz yoktu. Kv 'nin haberi varmış ertesi sabah eşim bunları götürcekti arabayla Kırıkkale'ye sırf babam arabayı alıp köye gider diye kv eşim onlara gidince babamı arayıp halan vefat etti demişti o gün akşam gelince eşimle çok şiddetli bir kavga etmiştik ve hala o konuda eşimi de onları da affetmem.

Oğlum olursan hassas olacağım konu bu efendi saygılı bi adam olsun ilerde bayan arkadaşlarına eşine saygılı ölçülü olsun istiyorum eminim kayınvalidem çok şımartacak nasıl denge kuracağım bilmiyorum ama bi şekilde yapmam lazım erkek diye dünya onun etrafında dönecek herşeye hakkı olacak sanmasın adam gibi adam olsun

Bizde de durum pek farklı deyil valla elinden gelse onlara gidince koynunda yatıracak altına bez falan bağlayacak eşimin allahtan eşim dengeyi iyi kuruyor laf ettirmiyor bana ezdirmiyor yoksa işim zormuş benim düşük riski vardı doktor tuvalet banyo harici kalkma yat dedi bunu bile bile bana kova taşı diyor eşim doktor ona yat dedi diye kalktı kendi aldı ben ikiz çocukla çuval taşıyordum bişey olmadı Sizinkiler bi kovayla sıpa mı düşürecek dedi o an bişey demedim ama boğazımda düğüm oldu kaldı sonra döndü bana kızım ben oğluma kıyamam kendi evinde kullansanda benim gözümün önünde kullanma kuyamam diyor senin otuz yaşındaki kazık kadar herif evlat da bizim daha doğmamış ufacık bebek değil insafsız

Demek ki dügünü her özel günü zehir olan bir tek biz degilmisiz ama ben hakkımı helal etmiyorum. İlk eltim aynen seninki gibiydi sözümde gidip elbisesini bile benmkiyle aynı aldı o bosandı gitti ikinci eltim cok iyidir aynı yastayız zaten o da bosandı simdi tekrar deniyorlarda yine olmuyor o gitsede arkadasım olarak kalacak hep zaten biz su anda bile onlardan gizli görüsüyoruz duyarlarsa kıyamet kopar :)
dedigin gibi evladımı kucagıma bir alıyim kimsee umrumda olmayacak.

Allah bu konular da vicdan versin. Allah var benim kv hiç iş yaptırmıyor da benim ki de fazla ilgiyi çok çok abartıyor. O kadar abartıyor ki gidip gelmeme karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…