Nerde eşim engel olmasa yük bile taşıtacak annem tarafına gelsem gelen giden misafirler bile sen otur diyor diyelim ki bunun kendi torunuAllah bu konular da vicdan versin. Allah var benim kv hiç iş yaptırmıyor da benim ki de fazla ilgiyi çok çok abartıyor. O kadar abartıyor ki gidip gelmeme karışıyor.
Dikkat ette cocuk dogunca anne rolune kvden girmesin cok zor olur senin icin en iyisi evini ayir yoksa sana rahat yok ömür boyu cekersinnedır bu kaynanalar boyle hanımlar walla sanslımıyım sanssızmıyım bılemedım bende ben kayınwalıdemle yasıyorum bırde. cogu kez bosanma noktasına geldım ama her defasında esımle sorunlarımızı asmayı basardık. her kavgamızın tek sebebı kayınwalıdemdı. alttan alttan herseye karısıyordu bırlıkte oturdugumuz ıcın hıc ozel anlarımız olmuyordu sureklı kendını owuyordu bırde nerdeyse o kadar duskundukı gecelerı yanımdan alıcak oglunu dıyordum :) en sonkı kayınwalıdem ıle kavgamdan sonra degıstı cok sukur. bırde bebısı duyduktan sonra ondan mutlusu olmadı yanı :) ee bende sanırım bıraz anne rolune gırıyorum benımde dusuncelerım degısıyor gıbı. kendısı hazırandan berı kızında kalıyor zaten ekımde gelıcek. uzun lafın kısası hıc bır zaman kendınızı ezdırmeyın alttada kalmayın kızlar cunku sustukca sız pısıyorsunuz sanıyorlar ben artık patladıgım ıcın sımdı hersey benım leyhıme dondu :) ınsallah boyle dewam eder zaten bebısten sonra esımde bana asırı derecede duskunlestı :)
Genelde kayınpederler iyi olur ama senin tersi olmuş tamDemekki benim kaynanam melek bebekten öncede sonrada hep aynıydı hatta şuan daha fazla ilgisi kendi kızına olmadıqı kadar kurban olur sever beni ne yalan soleyim bende onu severim hiç kötü bi lafını bakışını duymadım şimdiye kadar arkamdan yapıosa bılemem günahı boynuna ama Allahım bilio ya yalanada qerek yok melek qibi kadındır aqzımın içine bakıo ne istesem anında oluyo düqünümüzü biz eşimle yaptık evimde 1 tane cay bardakları yoktur belkide ondan böle davranıo bilmiorum.Ama kayınpederim için aynı şeyi söelemicem çok itici bi adam kendi çocuklarına bile hiç hayrı dokunmamış içten pazarlıklı denqesiz bi adam...
Canım bende yarın yaptıracgm için biraz arastrmştm ense kalınlıgı bebişinin edindiğim bilgilere göre gayet normal canım gözün aydınKizlar bugun 2li tarama yaptirdim . Kan sonuclari 10 gun sonraymis . Ama ultrasonnda ense kalinligi 0.8 cikti doktoru hicbirsey soylemedi normal mi sizce
Aynen canım Allah herkesin qönlüne göre versin..Valla böyle kızlardan okudukça şükrettim bende :) kötü bir söz falan birşey duymadım görmedim şimdiye kadar, herşey karşılıklı nasıl davranırsa sonuçta bizlerde ona göre öyle davranıyoruz anlaşıp gidiyoruz
Bende helal etmiyorum çünkü o düğün bir kez oldu o gün bidaha geri gelmickDemek ki dügünü her özel günü zehir olan bir tek biz degilmisiz ama ben hakkımı helal etmiyorum. İlk eltim aynen seninki gibiydi sözümde gidip elbisesini bile benmkiyle aynı aldı o bosandı gitti ikinci eltim cok iyidir aynı yastayız zaten o da bosandı simdi tekrar deniyorlarda yine olmuyor o gitsede arkadasım olarak kalacak hep zaten biz su anda bile onlardan gizli görüsüyoruz duyarlarsa kıyamet kopar :)
dedigin gibi evladımı kucagıma bir alıyim kimsee umrumda olmayacak.
allahım yaa kuzum valla fenasın sen hıc gulesım yoktukızlar birşey daha söylicem ben samsunlu olunca bayramda biz arefe den hoopppp samsun 2 yıllık evliyim burda hiç bir bayram geçirmedim ilk bayramımda burnumdan getirdi beni yola getircem sandı ama eşim benden hevesli samsuna gitmeye öyle mutlu oluyorum ki kuduruyorohh beeee hatta kurbanda bir gitcem rapor alcam 15 gün yokum allah nasip ederse bide ben bunun daha hiç bir yemeğini yemedim beğenmiyorum ona falan laf ediyor gitceğim zaman tıka basa tok gidiyorum en son sen benim yemeklerimi beğenmiyorsun da yemiyosun dedi bende evetttt beğenmiyorumda yemiyorum diyimde sizde rahat edin bende dedim hahaha kapak oldu E Ekyzdn03 begri Dfn1903
Ben annemlerle aynı sitede oturdum binalarımız karşı karşıyaydı. Bayram da ilk kendi ailem derdi annemlere uğramadan oraya giderdik. Geçen de kaynım enişteye kızıyordu her bayram kardeşimi köye götürüyor diye. Eşim de gidecek tabi kocasının ailesi dedi. O da olmaz bi bayram ora bi bayram bura dedi ben de hemen eşime Kurbana annemlere ilk gidiyoruz dedim bozuldularkızlar birşey daha söylicem ben samsunlu olunca bayramda biz arefe den hoopppp samsun 2 yıllık evliyim burda hiç bir bayram geçirmedim ilk bayramımda burnumdan getirdi beni yola getircem sandı ama eşim benden hevesli samsuna gitmeye öyle mutlu oluyorum ki kuduruyorohh beeee hatta kurbanda bir gitcem rapor alcam 15 gün yokum allah nasip ederse bide ben bunun daha hiç bir yemeğini yemedim beğenmiyorum ona falan laf ediyor gitceğim zaman tıka basa tok gidiyorum en son sen benim yemeklerimi beğenmiyorsun da yemiyosun dedi bende evetttt beğenmiyorumda yemiyorum diyimde sizde rahat edin bende dedim hahaha kapak oldu E Ekyzdn03 begri Dfn1903
O insanlıkla alakalı bir şey senin kv yok belli ki canım.Nerde eşim engel olmasa yük bile taşıtacak annem tarafına gelsem gelen giden misafirler bile sen otur diyor diyelim ki bunun kendi torunu
Çayı yalnızca kahvaltıda içerdim şimdi de yalnız haftasonları evde kahvaltı yapabildiğim için haftasonu 2 gün kahvaltıda 2 fincan içiyorum. Nescafeyi hiç içmiyorum, kafein zararlıymış ama türk kahvesi haftada 1-2 içiyorum. Siz kahve içiyor musunuz?günaydın canlar.. yine aklıma birşey takıldı. bakalım siz napıyorsunuz.
çay tüketiminizi ne yaptınız? internette günde 2 bardak içilebilir yazıyor. ama doktoruma sormayı unuttum.
sizler ne kadar içiyorsunuz?
arkadaslar kımdı o lımon canı ısteyen o mu aklımda kalmıs bılmıyorum ama oglen yemegınde ıkı lımonu tuzlayıp tuzlayıp yedım hala da ıstıyorum ama yemedım zararı olur dıye:):) aksama kadar dayancam bıraz:)
Ayy o fazla ilgi bendede var 3 aydır evde yemek pişmio bizim kayananamda yiyip eve qeçiorum hemen ama bunaldım artık yani..Allah bu konular da vicdan versin. Allah var benim kv hiç iş yaptırmıyor da benim ki de fazla ilgiyi çok çok abartıyor. O kadar abartıyor ki gidip gelmeme karışıyor.
Ye canım ye c vitamini bisey olmaz bnde yiyorumarkadaslar kımdı o lımon canı ısteyen o mu aklımda kalmıs bılmıyorum ama oglen yemegınde ıkı lımonu tuzlayıp tuzlayıp yedım hala da ıstıyorum ama yemedım zararı olur dıye:):) aksama kadar dayancam bıraz:)
kızlar birşey daha söylicem ben samsunlu olunca bayramda biz arefe den hoopppp samsun 2 yıllık evliyim burda hiç bir bayram geçirmedim ilk bayramımda burnumdan getirdi beni yola getircem sandı ama eşim benden hevesli samsuna gitmeye öyle mutlu oluyorum ki kuduruyorohh beeee hatta kurbanda bir gitcem rapor alcam 15 gün yokum allah nasip ederse bide ben bunun daha hiç bir yemeğini yemedim beğenmiyorum ona falan laf ediyor gitceğim zaman tıka basa tok gidiyorum en son sen benim yemeklerimi beğenmiyorsun da yemiyosun dedi bende evetttt beğenmiyorumda yemiyorum diyimde sizde rahat edin bende dedim hahaha kapak oldu E Ekyzdn03 begri Dfn1903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?