2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaslar. Gittim bebisimi gordum geldim. Allaha cok sukur sagligi gelisimi herseyi iyi. 9 hafta 5 gunluk. Sata gore 10 hafta 5 gunluk doktora gelisimi gerimi dedim. Hersey cok guzel gidiyo geri degil ultrason tarihi dogru olan dedi. Allah hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi

Allah bu konular da vicdan versin. Allah var benim kv hiç iş yaptırmıyor da benim ki de fazla ilgiyi çok çok abartıyor. O kadar abartıyor ki gidip gelmeme karışıyor.
Nerde eşim engel olmasa yük bile taşıtacak annem tarafına gelsem gelen giden misafirler bile sen otur diyor diyelim ki bunun kendi torunu

E Ekyzdn03 kuşum yaa okul mevzun nekadar ayıp kendi paranla rezil olmak allaha havale et sana benzer olayı bende yaşadım hemde belki daha acısı sinir krizi bile geçirdim duyduğumda şimdi bizim samundaki düğünü annemler yaptı annem dediki ben oğlumunkini yaptım beş kuruş borç bırakmadım onlara seninkinide istediğin gibi yapacam tabiki yaptılar ama nişanda okadar sıkıntı yaşadıkki eşimin ailesinin cimriliği yüzünden biz kredi çektik kimsenin haberi yoktu eşim ben sorun yaşamak istemiyorum en özel gün bizimkileri biliyosun kendimiz halledelim dedi ee tamm dedim çektik falan neyse hala ödüyoruz malesef bunlar geçenlerde bizim maaşı sorup duruyor yani durumlarıda okadar iyiki ama destek sıfır bide bizim maaşa göz diktiler tövbe yarabbim eşim patladı tabii sen benim kredimi biliyomusun onu biliyomusun bunu biliyomusun artık öğrenmiş oldular sağda solda ne dese iyi samsundaki düğünü avşar yapmış ayyyy ben sinir krizi geçirdim geri zekalı senin yüzünden çektik afyondaki düğünü yaptık sağa sola harcadık bu eşyalar neyle alındı ama inan gidip tek kelime söylemedim sustum yine yeri ve zamanı gelcek elbet zaten tepkimle yüzüne bakmamamla çok iyi belli ediyorum .... ne yaparsak kendimize yapıyoruz şu anda dün benim surat asılınca zaten arkamdan dedikodular dedikodular

Kizlar bugun 2li tarama yaptirdim . Kan sonuclari 10 gun sonraymis . Ama ultrasonnda ense kalinligi 0.8 cikti doktoru hicbirsey soylemedi normal mi sizce

Dikkat ette cocuk dogunca anne rolune kvden girmesin cok zor olur senin icin en iyisi evini ayir yoksa sana rahat yok ömür boyu cekersin

Genelde kayınpederler iyi olur ama senin tersi olmuş tam Benim de kayınpederim çok iyidir kaynanamın da bana bir kötülüğü olmadı ama ilk düşük yaptığımda aramadı sormadı ona sitem ettim ben de 2. olunca demicem diye öyle de yaptım..Cinsiyeti de öğrenelim İnşallah o zman söylerim.Bayrama gittiğimde de doktora gidiyor musun yok olur muymuş çocuk gibisinden laflar söyledi sanki kısırmışım gibi..o yüzden demicem dedim eşim de söylemez zaten ben diyene kadar :)

Kizlar bugun 2li tarama yaptirdim . Kan sonuclari 10 gun sonraymis . Ama ultrasonnda ense kalinligi 0.8 cikti doktoru hicbirsey soylemedi normal mi sizce
Canım bende yarın yaptıracgm için biraz arastrmştm ense kalınlıgı bebişinin edindiğim bilgilere göre gayet normal canım gözün aydın

kızlar birşey daha söylicem ben samsunlu olunca bayramda biz arefe den hoopppp samsun 2 yıllık evliyim burda hiç bir bayram geçirmedim ilk bayramımda burnumdan getirdi beni yola getircem sandı ama eşim benden hevesli samsuna gitmeye öyle mutlu oluyorum ki kuduruyor ohh beeee hatta kurbanda bir gitcem rapor alcam 15 gün yokum allah nasip ederse bide ben bunun daha hiç bir yemeğini yemedim beğenmiyorum ona falan laf ediyor gitceğim zaman tıka basa tok gidiyorum en son sen benim yemeklerimi beğenmiyorsun da yemiyosun dedi bende evetttt beğenmiyorumda yemiyorum diyimde sizde rahat edin bende dedim hahaha kapak oldu E Ekyzdn03 begri Dfn1903

Aynen canım Allah herkesin qönlüne göre versin..

Bende helal etmiyorum çünkü o düğün bir kez oldu o gün bidaha geri gelmick bn üzüntüden düğünden snra hastalandım bir yıl dr lrda ugrastım strestn beynimde ufak caplı timör cıkmaya baslmştı stres hormınlrı fazla salgılandgı için olmş ilaçlar haplar ewlenirkn inceciktim hormonlu ilaçlrn kilo aldm mesela neyse bi çopu gtti diyet asamasındtknde sürpriz bebiş geldi oyüzden yasadıgım hiçbşyş affetmicm eşim için görültgmde saygımı bozmuyorm okdr buarada sana sunu sorcktım canım canım sabah demişsinya arkadasım kiloluydu o yüzden ikili test için alttan bakıldı diye bnde yarın ikili teste gircem bni gördünmü instgrmdan bilmiyrm görmedysende bi bakarmsn arkads bnden zayıfmydı kilolumuydu bni panik aldı alttan hiç bakılsın istemiyorumda((

allahım yaa kuzum valla fenasın sen hıc gulesım yoktu ohh bee boyle atalım ıste ıcımızdekılerı gulelım eglenelım en kotu olaylara bıle hayat gecıyor ve gerı gelmeyecek

Ben annemlerle aynı sitede oturdum binalarımız karşı karşıyaydı. Bayram da ilk kendi ailem derdi annemlere uğramadan oraya giderdik. Geçen de kaynım enişteye kızıyordu her bayram kardeşimi köye götürüyor diye. Eşim de gidecek tabi kocasının ailesi dedi. O da olmaz bi bayram ora bi bayram bura dedi ben de hemen eşime Kurbana annemlere ilk gidiyoruz dedim bozuldular

arkadaslar kımdı o lımon canı ısteyen o mu aklımda kalmıs bılmıyorum ama oglen yemegınde ıkı lımonu tuzlayıp tuzlayıp yedım hala da ıstıyorum ama yemedım zararı olur dıye:):) aksama kadar dayancam bıraz:)

B bsrd burası olmasa birbirimizi tanımayacak bu kadar benzer seyleri yasadıgımızı bilemeyecek misiz o kadar iyi anlıyorum ki seni.. bizde hala dügünün borcunu ödüyoruz 20 senelik bir evi vardı gecin oturun dedi ev oturulacak gibi degil heryeri dökülüyor ben yinede tamam dedim tadilat yaptırdık bir dünya masraf mecburen kredi cektik esyaları aldık ki cok dandik seyler aldım su anda hersey elimde kalıyor yine degistirmek zorundayım. Bana dügünde sahte bilezik taktı durumu yok mu diceksin gayette var kendine ait tekstil fabrikası var orduda. hem benim hem esimin anne babası ayrı. Babasından Allah razı olsun en güzel yerde dügünümü yaptı en güzel altınları aldı. Herseyi kendimiz yaptık bende okudugum icin esim tek basına yaptı. Sonra bunlar unutuldu ecem yedi parasını okul bitti hemen cocukta yaptı. Kuruttu oglumu. Onunla asla görüsmek istemiyorum. Sanki ben bayılıyorum sana. Ama görüyorum ki ne konustuysa ne yaptıysa simdi kendisi yasamaya basladı Allah daha cok hesap soracak. Mutsuz bir kadın hayatı boyunca mutlu olamamıs cocuklarıda mutlu olmasın istiyor. Büyük ogluda kendi kafasında ama benim esim baska. Hee su da var kan cekiyo benimkide 4 4lük degil

Çayı yalnızca kahvaltıda içerdim şimdi de yalnız haftasonları evde kahvaltı yapabildiğim için haftasonu 2 gün kahvaltıda 2 fincan içiyorum. Nescafeyi hiç içmiyorum, kafein zararlıymış ama türk kahvesi haftada 1-2 içiyorum. Siz kahve içiyor musunuz?

ben beeeeeeeenn halaa istiyorummm evde limon bitti :)))

Allah bu konular da vicdan versin. Allah var benim kv hiç iş yaptırmıyor da benim ki de fazla ilgiyi çok çok abartıyor. O kadar abartıyor ki gidip gelmeme karışıyor.
Ayy o fazla ilgi bendede var 3 aydır evde yemek pişmio bizim kayananamda yiyip eve qeçiorum hemen ama bunaldım artık yani..

Ye canım ye c vitamini bisey olmaz bnde yiyorum

haahahaaaaaaaaaa bende bundan sonra böyleee olcam hepp sus hep pussss kv de orduda diye bizde her taatilde hooooop orduyaaa bundan sonraa korksunlar bendeeen hahahahaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…