2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında en qüzelini yapmıışsın benimde niyetim oydu aslında ama eşim dayanamadı söyletti.Aslında kayınbabam da hep kızım canım dıye konuşur ama ısınamadım içten pazarlıklı qelıo adam bana bilmıorum yani..

Aman canım senden önemli mi bende de sinir ve migren hastalıkları basladı bunların yüzünden dur bakıyim ig den bir daha arkadasımın resmiini yollarım sana instagramda özel mesajla
alttan bakılmayada korkma dur bakıyorum sana

Ben 2 ay kaldım yetti canıma vala 2 haftadan sonra dün gördüm yüzünü
Aslında bi bakıma iyi oluo evde yemek kokkusunu kaldıramam henüz daha mutfaqada qidemıroum zaten ama bi müddet sonra sıkıolar artık şunu ye bu yararlı şöyle böle sanki ben dikkat etmiomuşum qibi..

Kizlarr merhabaa.. Kontrole gidip bebislerini gorenlere hayirli olsun :) KV konusu acilmis Rabbim sabir versin kizlar. Gerçekten zor bisey.. Benimki iyidir çok şükür arasira inadi tuttuğu zamanlar oluyor ama atlatiyoruz zararsiz bi şekilde:) hepimiz yuvamizda huzurlu olalim gerisi mühim değil :)

Aslında bi bakıma iyi oluo evde yemek kokkusunu kaldıramam henüz daha mutfaqada qidemıroum zaten ama bi müddet sonra sıkıolar artık şunu ye bu yararlı şöyle böle sanki ben dikkat etmiomuşum qibi..
Ha tam olarak ben de ona sinir oluyorum. Ben 3,5 yıldır bu anı beklemişim bir sürü tedavi olmuşum sahip olmuşum ama maşallah ben sanki düşünmüyorum onlar düşünüyor evladımı.

kızlar mınnagımın randevusu cumartesıydı doktorumun amelıyatı varmıs dıye yarın aksam 20:00 e cektıler 1 gun erkene alınmıs oldu mınık kusum nasıl oldu acaba cok merak edıyorum
ohhh senın ıcın daha ıyı olmus canım valla ınsanın her gun ultrasona gıresı gelıyor gormek ıcın

Ha tam olarak ben de ona sinir oluyorum. Ben 3,5 yıldır bu anı beklemişim bir sürü tedavi olmuşum sahip olmuşum ama maşallah ben sanki düşünmüyorum onlar düşünüyor evladımı.
Allah hayırlsıını versin canım napalım buda bizim kadermiz :)

Kızlar limonu bende çok yiyorum ama bide şöle bişey var yenqem yiğenime hamileyken hep böle limon yedi suyuda az içti bebk doqduqunda derisi çatır çatır kurumuş pul pul dökülüodu limondan oluyomus limonu azaltamıosanız çok su için kız suan 20 yasında ama çocukluktan beri vücudu hep pütür pütür yenqemin cok limon yiyip az su içmesinden olmuş dikkatli olun lütfen..

aynen buket ya nasıl merak edıyorum bazen sankı bısı olmusda ultrasonda gorunmucek gıbı gelıo cok mu evhamlıyım neyım ya
hamıleyken evıne ultrason makınesı alan unluler varmıs ya yuh demıstım o zaman ama su an bı mantıklı yanı param olsa ımkanım olsa alırdım heralde ohhh keyıf valla

aaa canım ıyı ı soyledın yaa yoksa bı kılo yıyebılırım yanı su an

Simdi biz limon yiyenlerin nesi olcak kızı mı oglu mu :)
ye eksiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyımı ne var yaaaaa iste ben ona inanmıyorum :) yakınımda 2 hamile gördüm tatlı yiyenin kızı eksi yiyenin oglu oldu hahaha :)
Birde canım türk kahvesine limon sıkıp öyle yemek istiyor ama pismis kahveye degil :)

hamıleyken evıne ultrason makınesı alan unluler varmıs ya yuh demıstım o zaman ama su an bı mantıklı yanı param olsa ımkanım olsa alırdım heralde ohhh keyıf valla

hahhahhahahah bunu ben esime söyleeeeediiiim alalım mı lütfen lütfeeeeeeen diye hahaahah :))

ayy o sap sap opme bızde hala war haklısın cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sınır oluyorum halaa ben duymamak ıcın esımden once dısarı atıyorum kendımıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…