Ben 2 ay kaldım yetti canıma vala 2 haftadan sonra dün gördüm yüzünüAyy o fazla ilgi bendede var 3 aydır evde yemek pişmio bizim kayananamda yiyip eve qeçiorum hemen ama bunaldım artık yani..
Aslında en qüzelini yapmıışsın benimde niyetim oydu aslında ama eşim dayanamadı söyletti.Aslında kayınbabam da hep kızım canım dıye konuşur ama ısınamadım içten pazarlıklı qelıo adam bana bilmıorum yani..Genelde kayınpederler iyi olur ama senin tersi olmuş tamBenim de kayınpederim çok iyidir kaynanamın da bana bir kötülüğü olmadı ama ilk düşük yaptığımda aramadı sormadı ona sitem ettim ben de 2. olunca demicem diye öyle de yaptım..Cinsiyeti de öğrenelim İnşallah o zman söylerim.Bayrama gittiğimde de doktora gidiyor musun yok olur muymuş çocuk gibisinden laflar söyledi sanki kısırmışım gibi..o yüzden demicem dedim eşim de söylemez zaten ben diyene kadar :)
Bende helal etmiyorum çünkü o düğün bir kez oldu o gün bidaha geri gelmickbn üzüntüden düğünden snra hastalandım bir yıl dr lrda ugrastım strestn beynimde ufak caplı timör cıkmaya baslmştı stres hormınlrı fazla salgılandgı için olmş ilaçlar haplar ewlenirkn inceciktim hormonlu ilaçlrn kilo aldm mesela neyse bi çopu gtti diyet asamasındtknde sürpriz bebiş geldi oyüzden yasadıgım hiçbşyş affetmicm eşim için görültgmde saygımı bozmuyorm okdr buarada sana sunu sorcktım canım canım sabah demişsinya arkadasım kiloluydu o yüzden ikili test için alttan bakıldı diye bnde yarın ikili teste gircem bni gördünmü instgrmdan bilmiyrm görmedysende bi bakarmsn arkads bnden zayıfmydı kilolumuydu bni panik aldı alttan hiç bakılsın istemiyorumda ((
Aslında bi bakıma iyi oluo evde yemek kokkusunu kaldıramam henüz daha mutfaqada qidemıroum zaten ama bi müddet sonra sıkıolar artık şunu ye bu yararlı şöyle böle sanki ben dikkat etmiomuşum qibi..Ben 2 ay kaldım yetti canıma vala 2 haftadan sonra dün gördüm yüzünü
vallahi bende istiyorum offff aksam olsa da yesemben beeeeeeeenn halaa istiyorummm evde limon bitti :)))
Ha tam olarak ben de ona sinir oluyorum. Ben 3,5 yıldır bu anı beklemişim bir sürü tedavi olmuşum sahip olmuşum ama maşallah ben sanki düşünmüyorum onlar düşünüyor evladımı.Aslında bi bakıma iyi oluo evde yemek kokkusunu kaldıramam henüz daha mutfaqada qidemıroum zaten ama bi müddet sonra sıkıolar artık şunu ye bu yararlı şöyle böle sanki ben dikkat etmiomuşum qibi..
ohhh senın ıcın daha ıyı olmus canım valla ınsanın her gun ultrasona gıresı gelıyor gormek ıcınkızlar mınnagımın randevusu cumartesıydı doktorumun amelıyatı varmıs dıye yarın aksam 20:00 e cektıler 1 gun erkene alınmıs oldu mınık kusum nasıl oldu acaba cok merak edıyorum
bende varım sabah sabah yarım limon yedim iş yerin de de yokmuşben beeeeeeeenn halaa istiyorummm evde limon bitti :)))
ohhh senın ıcın daha ıyı olmus canım valla ınsanın her gun ultrasona gıresı gelıyor gormek ıcın
Allah hayırlsıını versin canım napalım buda bizim kadermiz :)Ha tam olarak ben de ona sinir oluyorum. Ben 3,5 yıldır bu anı beklemişim bir sürü tedavi olmuşum sahip olmuşum ama maşallah ben sanki düşünmüyorum onlar düşünüyor evladımı.
ne oldu bahcee ne oldu yokmuymusbende varım sabah sabah yarım limon yedim iş yerin de de yokmuşevde de yok hahaa fakirlik bi limon alamadık kaç gündür
hamıleyken evıne ultrason makınesı alan unluler varmıs ya yuh demıstım o zaman ama su an bı mantıklı yanı param olsa ımkanım olsa alırdım heralde ohhh keyıf vallaaynen buket ya nasıl merak edıyorum bazen sankı bısı olmusda ultrasonda gorunmucek gıbı gelıo cok mu evhamlıyım neyım ya
Aman canım senden önemli mi bende de sinir ve migren hastalıkları basladı bunların yüzünden dur bakıyim ig den bir daha arkadasımın resmiini yollarım sana instagramda özel mesajla
alttan bakılmayada korkma dur bakıyorum sana
aaa canım ıyı ı soyledın yaa yoksa bı kılo yıyebılırım yanı su anKızlar limonu bende çok yiyorum ama bide şöle bişey var yenqem yiğenime hamileyken hep böle limon yedi suyuda az içti bebk doqduqunda derisi çatır çatır kurumuş pul pul dökülüodu limondan oluyomus limonu azaltamıosanız çok su için kız suan 20 yasında ama çocukluktan beri vücudu hep pütür pütür yenqemin cok limon yiyip az su içmesinden olmuş dikkatli olun lütfen..
hamıleyken evıne ultrason makınesı alan unluler varmıs ya yuh demıstım o zaman ama su an bı mantıklı yanı param olsa ımkanım olsa alırdım heralde ohhh keyıf valla
ayy o sap sap opme bızde hala war haklısın cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sınır oluyorum halaa ben duymamak ıcın esımden once dısarı atıyorum kendımııııcanımcım allahım sana sabır versin bırak aynı evi bırak apartmanı benim ev 7 mahalle uzak die tabir varya işte taa orda :) benimkide başlarda oğluınu benden kıskandı vee nereye gitsek oğlunu öpmeden olmaz yok milletin içinde şap şap benim en sinir olduğum şey tabii tepkimi bakışlarımla bir belli ettim ve teyzesi saolsun annesine yaa ayıp abla gelin varken napıyosun falan demiş eşimde anne ilk kez görmüyosun bilmem ne saydırmış o gün bu gün kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?