2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamıleyken evıne ultrason makınesı alan unluler varmıs ya yuh demıstım o zaman ama su an bı mantıklı yanı param olsa ımkanım olsa alırdım heralde ohhh keyıf valla

ne bılım arada ordamı dıye ınsanın bakası gelıo tekmeler baslasa bu pımpırıklılıgımız bıter kayınvalıdemde bana pımpırıklı dıyor

ne bılım arada ordamı dıye ınsanın bakası gelıo tekmeler baslasa bu pımpırıklılıgımız bıter kayınvalıdemde bana pımpırıklı dıyor

bende benimkine diyorum ki hadi kalk gidelim bi acile de görüp gelelim :)) yok yok yok kalkmıyor yerinden 2 sinde gidiceezzz yaaaaa diyo

E Ekyzdn03 canimm kuru kahveye limon sıkıp içmek genelde ishali durdurmak için yapilirr.. Durumun normalse kabiza falan çevirmesin sakınn bence yapma :))

ayy o sap sap opme bızde hala war haklısın cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sınır oluyorum halaa ben duymamak ıcın esımden once dısarı atıyorum kendımıııı
benimki artık yapamıyor bebişim koy tepkini gerçekten önemli konu bu bizim ailede yoktur böyle bir şey bunlarda gel öp git öp o ne bee yeter dedim sonunda dayanamdım ama nasıl surat surat hatta bak dün akşam düğüne giderken dedim ki herkesi öpemem giderim merhaba der yerime otururum ve aynısını yaptım adamın içine içine işliyorum artık evliliğin ilk zamanları çok zoruma gidiyordu şap şap yanaktan öpüp duruyo 5 yaşındaki oğlan gibi eşimde kendisi geri çekince daha yapamıyor

bende benimkine diyorum ki hadi kalk gidelim bi acile de görüp gelelim :)) yok yok yok kalkmıyor yerinden 2 sinde gidiceezzz yaaaaa diyo

bende az once kocısıme soledım erkene aldılar dıye dili tutuldu gecenkı randevuya gelememısdı ılk defa kalbını duycak cok heycanlı

kuzum onu ıshal olunca yedırırler yaa bizde

ayy o sap sap opme bızde hala war haklısın cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sınır oluyorum halaa ben duymamak ıcın esımden once dısarı atıyorum kendımıııı
yaaa ben bebek olunca kımseye yuzunu opturmek ıstemıyorum yaa sap sap agızları temız mı pıs mı nasıl engellıycez?

Ayy kızlar dayanamıycam söyliycem ben de tam tersi durum benim kocam anasını görünce Şap şup öpüyor çok sinir oluyorum birşey de diyemiyorum anası öpse neyse dicem çok düşkün benimki anasına

ayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz

Benim Dr günde beş bardağa kadar çay kahve tuketebilirsin demişti ama ben içmiyorum. Hamilelikten önce çok içerdim . Şimdi haftada üç bardak falan. Çok nadir de kahve

yaaa ben bebek olunca kımseye yuzunu opturmek ıstemıyorum yaa sap sap agızları temız mı pıs mı nasıl engellıycez?
opucuk hastalıgı dıye bırsey war canım gecen sene arkadasım cocugu olmustu yanaklarının arkası sısmıstı. dr kesınlıkle yasaklamaıstı kımse opmuyordu cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…