valla canım benımkıne annem bakar dıye planlıyorum Allah'tan bır manı cıkmazsa evımız yakın zaten arabayla 5 dk. o zamana emeklı de olacak benım ıse baslama zamanıma. onun ısı oldugunda kv dem de bakar onların evıne 5 dk ama oraya bırakırsam hep esım hıc cıkmaz onlardan evımı goremem ondan annem baksın daha ıyıayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
aaa odasının kapısına guzel bır stecker gıbı bır sey alııım opmek yasaktır dıye soylemek zorunda kalmam yanı ıns anlarlaropucuk hastalıgı dıye bırsey war canım gecen sene arkadasım cocugu olmustu yanaklarının arkası sısmıstı. dr kesınlıkle yasaklamaıstı kımse opmuyordu cocugu
boyle dusunme canım kendını daha cok demotıve etme. bende dıyordum annem dedıkı sakın oyle yapma bızler sızlerden daha ıyı bılıyoruz bazı seylerı. bende dusundum haklı yanı sonucta onlar gormus gecırmıs ıste sonucta sımdı boyleler tamam ama onlarında torunu sonucta kızlar. yarın bızlerde babane olucaz. kendımızı motıve edelım. hem kızlarrrr kımı sewmessenız cocugunuz ona benzer derler. :)
ne yapcaz pekı ayy opmeyın desen amann ıykı bebeklerı olmus derler :/ esım ayıp olur denmez dıyor
Benim icinde kapandi ne yersem cikiveriyorm.yemekten tiksindim tuzli birseyler yiyorum.bastirsin diye ilac dahi icemiyorumGünayydın kızlar gecmisi okudum uzatmamak adına yorum yazmıyorum
Dün aksam yine kusmalar basladı, artık yemek hazırliyim dedim hazırladım esim yedi topladık oturduk vs derken hoooooooop ben tuvalete yemek faslı tamamen kapandı artık benim icin :)
ayyy canım çok güldürdün beni allah iyiliğini versin çevremde kimse yoktu allahtan :)) vayy bacım senin durum vahim bence konuşmalısın yani ilk defamı görüyorsun yani canım ister istemez kıskanıyorum falan die alttan alttan girceksin duruma el koyAyy kızlar dayanamıycam söyliycem ben de tam tersi durum benim kocam anasını görünce Şap şup öpüyor çok sinir oluyorum birşey de diyemiyorum anası öpse neyse dicem çok düşkün benimki anasına
ayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
boyle dusunme canım kendını daha cok demotıve etme. bende dıyordum annem dedıkı sakın oyle yapma bızler sızlerden daha ıyı bılıyoruz bazı seylerı. bende dusundum haklı yanı sonucta onlar gormus gecırmıs ıste sonucta sımdı boyleler tamam ama onlarında torunu sonucta kızlar. yarın bızlerde babane olucaz. kendımızı motıve edelım. hem kızlarrrr kımı sewmessenız cocugunuz ona benzer derler. :)
Benim icinde kapandi ne yersem cikiveriyorm.yemekten tiksindim tuzli birseyler yiyorum.bastirsin diye ilac dahi icemiyorum
Sorma canım yaa başlayıncaya döndük el öpmeye arkamdan bi baktım şap şup öpüyor kocam. Her zaman yapmıyor ama gittiğimizde ara ara yapıyor kıskanmış olmamak için birşey diyemiyorum belki de beni sinir etmek için yapıodur diye düşünüyorumayyy canım çok güldürdün beni allah iyiliğini versin çevremde kimse yoktu allahtan :)) vayy bacım senin durum vahim bence konuşmalısın yani ilk defamı görüyorsun yani canım ister istemez kıskanıyorum falan die alttan alttan girceksin duruma el koy
deme öyle ayy allahım korusun tövbe beni çocuktan soğutcan şimdiboyle dusunme canım kendını daha cok demotıve etme. bende dıyordum annem dedıkı sakın oyle yapma bızler sızlerden daha ıyı bılıyoruz bazı seylerı. bende dusundum haklı yanı sonucta onlar gormus gecırmıs ıste sonucta sımdı boyleler tamam ama onlarında torunu sonucta kızlar. yarın bızlerde babane olucaz. kendımızı motıve edelım. hem kızlarrrr kımı sewmessenız cocugunuz ona benzer derler. :)
aynen cnm bende senın gıbı dusunuyorum hadı 37 hafta sıktık dısımızı dayandık kı ben o kadar dayanabılcegımı dusunmuyorum dogum ıznı bıtınce 1 ay sut ıznı toplu kullanıcam o da bıtınce ucretsız ızın alıcam en azından cocugum 10 11 aylık olur. kayınwalıdem bakar sonra dıye dusunuyorum annemde destek atar artık ısımde guzel bırakmak ıstemıyorum cunku( ben kara kara düşünüyorum yasal iznimi tabiki kullancam hadi 8 aya kadar çalıştım diyelim son ay izin kaldı 3 ay doğumdan sonra 3 aylık minnak nasıl bırakılır kii ee özel sektördeyim ben nasıl izin alcam ama teklif etcem 6 ay ücretsiz izin isteyecem vermezlerse çıkarım verirlerse de 9 aylık olcak allahım nasip ederse sonra bizim burda organize de çalışan müdürlerin bebişleri için açılan bir holdingin kreşi var oraya veririm die düşündüm ama zaman ne gösterir bilmiyorum eve bakıcı tutmak isterim ama çok pahalı bakıyorlar kv büyük konuşmayayım bırakmam ki bakamaz zaten kendi çocuklarına bile bakıcı bakmış güvenemem ona
o yuzden canım kayınwalıdem cok sewıyorum senı de canımdeme öyle ayy allahım korusun tövbe beni çocuktan soğutcan şimdi
Kaynanam kucagina aldogi an benim cinlerim tepeme.cikardi direk elinden alir emzirecem derdimmm sende bu taktigi uygularsindeme öyle ayy allahım korusun tövbe beni çocuktan soğutcan şimdi
ayyyy cok heyecanlanıcaaaaaaakkkkkk orda da benim esim sacmalamıstı hahahah :)
Öyle ya insan ısınamayınca olmuyo işte..Ben de kaynanama karşı öyleyim..Bir zararı yok ama bana hep eltimi karalıyor, bende benim arkamdan da böyledir diye düşünüyorum..Aslında en qüzelini yapmıışsın benimde niyetim oydu aslında ama eşim dayanamadı söyletti.Aslında kayınbabam da hep kızım canım dıye konuşur ama ısınamadım içten pazarlıklı qelıo adam bana bilmıorum yani..
canım valla bende ozeldeyım ve ucretsız ızını mumkun degıl vermezler mecbur 3 aylıkken bırakıp calısıcam artık her gun aglarım heralde( ben kara kara düşünüyorum yasal iznimi tabiki kullancam hadi 8 aya kadar çalıştım diyelim son ay izin kaldı 3 ay doğumdan sonra 3 aylık minnak nasıl bırakılır kii ee özel sektördeyim ben nasıl izin alcam ama teklif etcem 6 ay ücretsiz izin isteyecem vermezlerse çıkarım verirlerse de 9 aylık olcak allahım nasip ederse sonra bizim burda organize de çalışan müdürlerin bebişleri için açılan bir holdingin kreşi var oraya veririm die düşündüm ama zaman ne gösterir bilmiyorum eve bakıcı tutmak isterim ama çok pahalı bakıyorlar kv büyük konuşmayayım bırakmam ki bakamaz zaten kendi çocuklarına bile bakıcı bakmış güvenemem ona
dusunsene kv ne benzermısdeme öyle ayy allahım korusun tövbe beni çocuktan soğutcan şimdi
benıkının elı ayagı bosalmıstı cokmustu yere sonra gozlerı doldu alnımdan falan optu benıbakalım ne tepkı verıcek cok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?