bencede yapıyordur tatlıım oyle geldı yanı bana da :):)Öyle ya insan ısınamayınca olmuyo işte..Ben de kaynanama karşı öyleyim..Bir zararı yok ama bana hep eltimi karalıyor, bende benim arkamdan da böyledir diye düşünüyorum..
Selamlar herkese ... Dün randevum vardı, ilk oğlum da 3 boyutlu ultrasondan bakıyorduk ona, şimdi 4 boyutluya geçmiş dr.um. ama süper bir teknoloji ya sanarsın karnının içine girip bakıyosun.Çok şükür bebek iyi, ve cinsiyeti de öğrendik :) Bİr oğlum daha olacak kısmetse :) kız bekliyordum açıkçası çünkü geçen sene ki gebeliğimde ki belirtilerimle çok benzerini yaşadım ve o kızdı.ama hayırlısı oğlum hep erkek istedi.onlar anlaşsın vatanına milletine hayırlı olsunlarda.ama tabi ki 2. kez mi kv lik diye geçöirmedim desem yalan olmaz. Bende kv den çok çektim.7 yıllık evliyim çok uğratı boşatmak için, oüğlum doğdu 2,5 yaşında şuan, ilk 40 ında 4 kez gördü, sonra evinden kovdu iftirası atıp sildi bizi, tabi ki oğullar ilk etapta annelerine destek. sonra anlasada iş işten geçti, 2. doüğum gününe ben çağırdım öyle geldi, sonra 2 kez daha .. yani 2,5 senede 7 kez gördü torununu.zaten sevmiyor da oğlum kendini sevdirmek istedikçe tuhaf davrandı artık oğlumda gitmiyor.amca hala 1 kez daha görmedi, mümkün olduğunca görüşmüyoruz.maalesef bende çok çektiğimden sanırım sabırlı bir kv olurum, hiç bir zman kızım gibi candan olamaz elbet gelinlerim ama ortalaam saygı sevgi çerçevesinde olursak benden mutlusu da olmaz.çekmiş istenmeyen bir gelin ve 2 erkek annesinin duyguları :)
Düşünmüyorum şuan ama imkanımız olursa ücretsiz izine ayrılıp kendim bakmak istiyorum 1 yıl en azından..Çünkü biz gurbetteyiz annem kv dem yok yanımızda..ayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
Bana da öyle geliyor..Ben pek telde de konuşmam eşim konuşursa da geline yardım et oğlum ikinizi de öptüm falan dio çok yapmacık geliyo he he diom kendi kendimebencede yapıyordur tatlıım oyle geldı yanı bana da :):)
dün öğrendim canım yani 12+2 de.bizim dr un ultrasonu 4 boyutlu ama .. 3 boyutlu (yani ayrınıtılısı ) varsa onda da öğrenirsinde normal ultrasonlarda görünmüyomuş.gösterir inş da ona göre seversin yavrunu :)cinsiyetini ne zaman öğrendin canım bende bugun öğrenir miyim acaba :)
oy yazık bebişe..Neyse ki bizimkiler hep uzakta yoksa görümcem öyle yapıyo diğer eltimin kızına şapur şupur öpüyo...Ben öptürmem sanırsam :)aaa odasının kapısına guzel bır stecker gıbı bır sey alııım opmek yasaktır dıye soylemek zorunda kalmam yanı ıns anlarlarbenım teyzemın bebegınde de pıtır pıtır yuzunde beyaz seyler cıkmıstı kucucuk bebege narkoz verdıler hepsını yaktılar ondan korkuyorum zaten bu kadar
:) ben oğlumda limon ve tatlı çok yedim, oğlum limona bayılrı :) bunda da yine limonu yedim ekşiyi öyle, tatlıdan öğğğ geldi, kürtajımda kızım olacakmış ki onda da tatlıdan nefret etmiştim.bu da erkek.bende acaba kızmı demiştim :) tatlıda erkek ekşide erkek çıktı :))Simdi biz limon yiyenlerin nesi olcak kızı mı oglu mu :)
ye eksiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyımı ne var yaaaaa iste ben ona inanmıyorum :) yakınımda 2 hamile gördüm tatlı yiyenin kızı eksi yiyenin oglu oldu hahaha :)
Birde canım türk kahvesine limon sıkıp öyle yemek istiyor ama pismis kahveye degil :)
benim eşim de çok mutlu olmuştu..Nasıl da atıyo kalbi keratanın diyorbenıkının elı ayagı bosalmıstı cokmustu yere sonra gozlerı doldu alnımdan falan optu benıcok guzel duygu yaa
rica ederim canım aman iyi gelsin de biz yürürüzCanım tesekkür ederim bu sabah yürüdüm bnde biraz artık akşamlarıda eşimle çıkarız tekrar sağol tavsiyen için
tövbe de kuşum ayyy düşündümde yok yok allahım duy sesimi nolursun beni affet ama beni çocuğumdan bezdirmedusunsene kv ne benzermıs
dün öğrendim canım yani 12+2 de.bizim dr un ultrasonu 4 boyutlu ama .. 3 boyutlu (yani ayrınıtılısı ) varsa onda da öğrenirsinde normal ultrasonlarda görünmüyomuş.gösterir inş da ona göre seversin yavrunu :)
benim eşim de çok mutlu olmuştu..Nasıl da atıyo kalbi keratanın diyorRabbim acısını göstermesin hiç birimize..
benıkının elı ayagı bosalmıstı cokmustu yere sonra gozlerı doldu alnımdan falan optu benıcok guzel duygu yaa
sırt ustu yatınca bendede oluyor canm o bızım kalp atısımız ya bende ılk senın gıbı sandım ama degıl maalesef. streskopla dınledım onu bıle duymuyorum yaay heycanlandırdın benı buket bızımkıde her gece karnıma elını koyup uyuyor cok alem adam
ya buket benım kasıgımda bole nabız atısı gıbı hıs oluyor elımı koyunca esımde hıssettı bebısmıdır dıye sorucam doktora sana oldumu hıc esım bende hıssettım dedı
Oy su konusu benim kanayan yaram..İçemiyoruuum sabah aldım 1,5 litre yarım oldu daha..Gerçi benim kuyu gibi bir bardağım var onla içiyorum yemekhanede de 2 tane alıyorum suyu sırf içeyim diye..1 litre içmişimdir ancak toplasankızlar annıslerrr boswerın sımdı kayınwalıdelerı bu anların tadını cıkaralım yaaaa :) bugun ne kadar su ıctınız meselaaaa
1,5 oldu sımdı canımkızlar annıslerrr boswerın sımdı kayınwalıdelerı bu anların tadını cıkaralım yaaaa :) bugun ne kadar su ıctınız meselaaaa
ben bugün nerdeyse hiç içemedim midemin ağrısı yeni yeni kendine geliyor eve gidip hemen uyumak istiyorum saat 6 olsun hemencecikkızlar annıslerrr boswerın sımdı kayınwalıdelerı bu anların tadını cıkaralım yaaaa :) bugun ne kadar su ıctınız meselaaaa
canım ben gıttım ultrasonda bebek horon tepiyordu resmen ama doktor sey dedı sımdı hıssetmen ımkansız dedı. belkı damarın falandır tatlım yaa erken cunkuay heycanlandırdın benı buket bızımkıde her gece karnıma elını koyup uyuyor cok alem adam
ya buket benım kasıgımda bole nabız atısı gıbı hıs oluyor elımı koyunca esımde hıssettı bebısmıdır dıye sorucam doktora sana oldumu hıc esım bende hıssettım dedı
Kayınvalidem kalsa kimseye düşürmeyecek de yırttım çok şükür görümcemde hamile iki hafta aramız onun kayınvalidesi gelip bakamaz mecbur ona gidecekayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?