2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cinsiyetini ne zaman öğrendin canım bende bugun öğrenir miyim acaba :)

ayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
Düşünmüyorum şuan ama imkanımız olursa ücretsiz izine ayrılıp kendim bakmak istiyorum 1 yıl en azından..Çünkü biz gurbetteyiz annem kv dem yok yanımızda..

cinsiyetini ne zaman öğrendin canım bende bugun öğrenir miyim acaba :)
dün öğrendim canım yani 12+2 de.bizim dr un ultrasonu 4 boyutlu ama .. 3 boyutlu (yani ayrınıtılısı ) varsa onda da öğrenirsinde normal ultrasonlarda görünmüyomuş.gösterir inş da ona göre seversin yavrunu :)

oy yazık bebişe..Neyse ki bizimkiler hep uzakta yoksa görümcem öyle yapıyo diğer eltimin kızına şapur şupur öpüyo...Ben öptürmem sanırsam :)

:) ben oğlumda limon ve tatlı çok yedim, oğlum limona bayılrı :) bunda da yine limonu yedim ekşiyi öyle, tatlıdan öğğğ geldi, kürtajımda kızım olacakmış ki onda da tatlıdan nefret etmiştim.bu da erkek.bende acaba kızmı demiştim :) tatlıda erkek ekşide erkek çıktı :))

inşaAllah ama sanmıyorum boyutlu değildi sanırım :) kısmet bakalım bu gece suprız yapacakmı meleğim

benim eşim de çok mutlu olmuştu..Nasıl da atıyo kalbi keratanın diyor Rabbim acısını göstermesin hiç birimize..

amin amin cümlemize yaşatmasın

kızlar annıslerrr boswerın sımdı kayınwalıdelerı bu anların tadını cıkaralım yaaaa :) bugun ne kadar su ıctınız meselaaaa

benıkının elı ayagı bosalmıstı cokmustu yere sonra gozlerı doldu alnımdan falan optu benı cok guzel duygu yaa

ay heycanlandırdın benı buket bızımkıde her gece karnıma elını koyup uyuyor cok alem adam

ya buket benım kasıgımda bole nabız atısı gıbı hıs oluyor elımı koyunca esımde hıssettı bebısmıdır dıye sorucam doktora sana oldumu hıc esım bende hıssettım dedı

benimde annem bakacak...işe başlayıncaya kadar zaten 4 aylık falan olur..sonra ilk altı ay günde 3 saat süt izni...sonra rapor alırım biraz. biraz izin derken çocuk 1 yaşına gelir diye düşünüyorum...

sırt ustu yatınca bendede oluyor canm o bızım kalp atısımız ya bende ılk senın gıbı sandım ama degıl maalesef. streskopla dınledım onu bıle duymuyorum ya

kızlar annıslerrr boswerın sımdı kayınwalıdelerı bu anların tadını cıkaralım yaaaa :) bugun ne kadar su ıctınız meselaaaa
Oy su konusu benim kanayan yaram..İçemiyoruuum sabah aldım 1,5 litre yarım oldu daha..Gerçi benim kuyu gibi bir bardağım var onla içiyorum yemekhanede de 2 tane alıyorum suyu sırf içeyim diye..1 litre içmişimdir ancak toplasan

ben bugün nerdeyse hiç içemedim midemin ağrısı yeni yeni kendine geliyor eve gidip hemen uyumak istiyorum saat 6 olsun hemencecik

canım ben gıttım ultrasonda bebek horon tepiyordu resmen ama doktor sey dedı sımdı hıssetmen ımkansız dedı. belkı damarın falandır tatlım yaa erken cunku

ayyy benı kımse opmesın derdındeydım canım ya hıc sewmem bende oyle sap sap opulmeyı opmemde yanıı :)bu arada kızlar calısan annısler bebıslerınıze kım bakıcak dusunuyormusunuzzzzz
Kayınvalidem kalsa kimseye düşürmeyecek de yırttım çok şükür görümcemde hamile iki hafta aramız onun kayınvalidesi gelip bakamaz mecbur ona gidecek benim annem bakacak iki kız kardeşim öğrenci onlar da yardımcı olur ben ilk günlerden korkuyorum kendim kalkamam gelen giden çok olur ev mahvolur o yüzden mutlaka annem gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…